- 11 Kasım 2023
- 84
- 12
- 36
-
- Konu Sahibi nergisss35
Dudağımda çıktı sanırım kimse yaşamamış bu durumuDudağınizdan çıkmadı mi? Yani ucuk bende de olurdu zaman zaman tamam ismi hpv virüsü girerse o uçuk illaki çıkabilir birgün de, bunun diğeriyle alakası cok yok olsaydi hiç ilişki dahi yaşamadan önce cikmaya başladı. Uzun zamandır yok , rutin kontrollerde hpv testim negatif geldi. Evet dudaktankinin ismi budur ama o ills bişey oldu diye cikmiyor
Çaresizseniz malesef öyle koyamıyorsunuz kapıya anca benim gitmem gerekir ama o da öyle kolay değilya üzüldum senin adina
Eşini kapinin dişina koy bari
Nasil bir kadinin yanina gittiyse artik senin hayatini mahv etti
Ucuk bende de çıkardı taa küçüklükten beri uçuk virüsü illa hpv demek değil ki? Bende normal hpv yok ama. Dudağımda çıkar. Bir kere cikti mi o virüs geliyor vücuda gitmiyor. Bağışıklık düşünce, üzüntüde vs çıkar. Hatta oğlumda emzirme dönemimde çıkmıştı öpmedim dikkat ettim onada geçmesin diye olmadı ona yanj buna bağlamak bilmiyormDudağımda çıktı sanırım kimse yaşamamış bu durumu
Hpv değildir, normal ucuktur o. Eczenedem krem alın sürün. Kızımda çıktı daha yeni kremle gectiEwet yanan ben oldum hpv kaptım artık kimlerle düşüp kalktıysa, ama barıştıktan sonra ilk kez öpüşmedik ki daha önce de öpüştük ama ilk kez böyle oldu ben hpv ye bağladım ama doktor bunun sadece cinsel yolla geçtiğini söyledi bu başka bir şey
12yaşinda çocuk babasinin böyle şeye kalkişmasi ayri üzucu durum kendiside kiz babasi hic duşunmuyo bu erkekler ben karima yaptim elin ogluda kizima yapicak diye aynisi hoşuna gidermiydi kizi hansisa yollu kadin yuzunden boyle bir hastalik kapip başina birşeyler gele bilir kadin için en onemli organi rahmidir yumurtaliklaridir onu kayb etmek çok zor bir durum heleki gençse direk rahmin olmamasinin etkileri belli oluyor en onemliside saglik açisindan.Canim umarim kolayca atlata bilirsin bu hastaligi gunumuz tedaviler artik hpv çozum bula biliyorlar inşallah seninde sorunun tez bir zamanda çozulur.Çaresizseniz malesef öyle koyamıyorsunuz kapıya anca benim gitmem gerekir ama o da öyle kolay değil
Zaten hpv teşhisi konmuş ama dudagindaki ucukla alakasi yokUcuk bende de çıkardı taa küçüklükten beri uçuk virüsü illa hpv demek değil ki? Bende normal hpv yok ama. Dudağımda çıkar. Bir kere cikti mi o virüs geliyor vücuda gitmiyor. Bağışıklık düşünce, üzüntüde vs çıkar. Hatta oğlumda emzirme dönemimde çıkmıştı öpmedim dikkat ettim onada geçmesin diye olmadı ona yanj buna bağlamak bilmiyorm
Tabi ki hpv li biriyle birlikte olarakEşiniz hpv nasil kapmiş?
Allah yine de kızıma yaşatmasın kendinden(eşimden) çıkarsın Allah vebalimi.inşallah12yaşinda çocuk babasinin böyle şeye kalkişmasi ayri üzucu durum kendiside kiz babasi hic duşunmuyo bu erkekler ben karima yaptim elin ogluda kizima yapicak diye aynisi hoşuna gidermiydi kizi hansisa yollu kadin yuzunden boyle bir hastalik kapip başina birşeyler gele bilir kadin için en onemli organi rahmidir yumurtaliklaridir onu kayb etmek çok zor bir durum heleki gençse direk rahmin olmamasinin etkileri belli oluyor en onemliside saglik açisindan.Canim umarim kolayca atlata bilirsin bu hastaligi gunumuz tedaviler artik hpv çozum bula biliyorlar inşallah seninde sorunun tez bir zamanda çozulur.
peki bari kocaniz utandimi birazda olsa kendini kotu hiss etdimi karim benim yuzumden boyle birseyler kapti diye insanin yuzu kizarir birazyaTabi ki hpv li biriyle birlikte olarak
Tamam ben teşhis konmadi ucuk var diye dudağında hpv sandim. Neden anlamadım tam okumadım sanırımZaten hpv teşhisi konmuş ama dudagindaki ucukla alakasi yok
Yok ben sordum dedi teşhis konmuş muhtemelen gormedinTamam ben teşhis konmadi ucuk var diye dudağında hpv sandim. Neden anlamadım tam okumadım sanırım
Kocanızın hpv olduğuna emin misinizEwet yanan ben oldum hpv kaptım artık kimlerle düşüp kalktıysa, ama barıştıktan sonra ilk kez öpüşmedik ki daha önce de öpüştük ama ilk kez böyle oldu ben hpv ye bağladım ama doktor bunun sadece cinsel yolla geçtiğini söyledi bu başka bir şey
Tabi kiKocanızın hpv olduğuna emin misiniz
Korkma. … hanimin sitesi var. ….Suan acilmiyor sonucu degisecek ama acilcak kesin simdi senin Hpv tiplendirme yapman gerek genitopileme testi hangi tipi tasidigini bilmen gerekiyor eger 16 ve 18 ise ondan da korkma. Ahcc denilen ilac var amerikada test edilmis insanlar ustunde ve sonuclar iyi negatif alinmis o siteyi takip et sana faydasi olcaktir12 yaşında bi kızım var ve çok sor hi ergenlik geçiriyoruz şu an bu imkansız