emosmos Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Mart 2011 846 1 118 İstanbul 15 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi emosmos #21 Newzd .!.: 3 yaşında ankarada çocuk üroloğuna götürüyorum Genişletmek için tıkla... hııım bebekken yapılan operasyon başarılı oluyor ve tekrarlamıyor.. inşallah ters bir durum olmaz allah şifa versin
Newzd .!.: 3 yaşında ankarada çocuk üroloğuna götürüyorum Genişletmek için tıkla... hııım bebekken yapılan operasyon başarılı oluyor ve tekrarlamıyor.. inşallah ters bir durum olmaz allah şifa versin
melekyavrum kızıma kavustum cok şükür Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2012 4.612 222 123 Antalya 15 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi emosmos #22 Allah yardımcısı olsun tez zamanda şifa bulsun bende bir defa geçirdiğim hastalık nedeniyle 2 hafta idrara cıkmak ölüm gibi gelmişti,o zaman idrar yapabilmenin bile aslında ne büyük bir nimet olduğunu anlamıstım
Allah yardımcısı olsun tez zamanda şifa bulsun bende bir defa geçirdiğim hastalık nedeniyle 2 hafta idrara cıkmak ölüm gibi gelmişti,o zaman idrar yapabilmenin bile aslında ne büyük bir nimet olduğunu anlamıstım