- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
İnşallah sizinki neyden kaynaklı pekiEvet aynen oyle oluyo bi kaç güne anca geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sizinki neyden kaynaklı pekiEvet aynen oyle oluyo bi kaç güne anca geçer
Göz gribi olabilir ama bambaşka bir şey bile olabilir göz kaybettikten sonra geri gelmeyenlerden ciddi bir rahatsızlıkta olabilir dr a gitmenizi tavsiye ederimHanımlar sabah uyandığımda gozumde capaklanma vardi acamadim gözümü yikadim capaktir diye ciddiye almamıştım gun boyu duuuurmadan beyaz akıntı geliyor sol gozumun heeryerinden kızardı küçüldü gitti gözüm afedersiniz secdeye bile giderken öyle acıyor ki gozkapagim sanki başıma akıyor gibi nedir bu bilen varmi
Benimki mevsimsel yada alerji bilemiyorum her yaza girince kısa girince birkere olur bu sene olmadı ınsss olmaz bikere de peynir salamurasi varya o sudan gelmişti gözüme ozamanda olmustuİnşallah sizinki neyden kaynaklı peki
Dun gece acile gittim uzaktan baktı enfeksiyon gibi dedi goz pomadi verdi gecmezse pazartesi goz doktoruna görün dedi ama daha kotulesmeye başladı korkuyormGöz gribi olabilir ama bambaşka bir şey bile olabilir göz kaybettikten sonra geri gelmeyenlerden ciddi bir rahatsızlıkta olabilir dr a gitmenizi tavsiye ederim
Mutlaka görünün mikrop kapmış olabilirDun gece acile gittim uzaktan baktı enfeksiyon gibi dedi goz pomadi verdi gecmezse pazartesi goz doktoruna görün dedi ama daha kotulesmeye başladı korkuyorm
Hanımlar sabah uyandığımda gozumde capaklanma vardi acamadim gözümü yikadim capaktir diye ciddiye almamıştım gun boyu duuuurmadan beyaz akıntı geliyor sol gozumun heeryerinden kızardı küçüldü gitti gözüm afedersiniz secdeye bile giderken öyle acıyor ki gozkapagim sanki başıma akıyor gibi nedir bu bilen varmi
Çok saolun sonunda öğrenmiş oldum en azindan :)) kullanmyorum ayrı havlularimiz sizin nasilbgectiCanim bu konjonktivit adim gibi eminim cunku benim de basima geldi daha once iki kez. Hemen bir goz doktoruna gitmelisin. Damlayla olacak is degil. Bu arada bulasici haberin olsun. Evdekilerle ayni havluyu filan sakin kullanma. Cok gecmis olsun.
Çok saolun sonunda öğrenmiş oldum en azindan :)) kullanmyorum ayrı havlularimiz sizin nasilbgecti
Nerden dedin benimde suan öbür gözüme bulaştı )) kor oldm iyice ne kotu biseymisDoktor bir suru ilac verdi. Duzenli kullandim. Bir hafta icinde de gecti ama benim diger gozume de bulasmisti. Biraz zorlandim o yuzden. Cok canin yaniyordur eminim. Berbat bir sey. Doktoru sakin ihmal etme. Kendiliginden gececek bir sey degil cunku.
Hadi ya ne kadar uzunYa bu hastalığın bi adı var çocuklarda da oluyo adını unuttum hatırlarsam yazacağım
Uzun sürüyor geçmesi
Gòzünüz enfeksiyon kapmiş acilen göz doktoruna gdin çayla pansuman yapın ama doktora mutlaka gdinHanımlar sabah uyandığımda gozumde capaklanma vardi acamadim gözümü yikadim capaktir diye ciddiye almamıştım gun boyu duuuurmadan beyaz akıntı geliyor sol gozumun heeryerinden kızardı küçüldü gitti gözüm afedersiniz secdeye bile giderken öyle acıyor ki gozkapagim sanki başıma akıyor gibi nedir bu bilen varmi