• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen varsa yardımcı olur musunuz

Hanımlar sabah uyandığımda gozumde capaklanma vardi acamadim gözümü yikadim capaktir diye ciddiye almamıştım gun boyu duuuurmadan beyaz akıntı geliyor sol gozumun heeryerinden kızardı küçüldü gitti gözüm afedersiniz secdeye bile giderken öyle acıyor ki gozkapagim sanki başıma akıyor gibi nedir bu bilen varmi
Göz gribi olabilir ama bambaşka bir şey bile olabilir göz kaybettikten sonra geri gelmeyenlerden ciddi bir rahatsızlıkta olabilir dr a gitmenizi tavsiye ederim

Geçmiş olsun. Geçen hafta eşimde de oldu benzer bir şey. Doktor antibiyotik damla verdi, birkaç günde geçti. Bulaşıcı olabiliyor böyle şeyler, geciktirmeden doktora gidin.

Göz gribi olabilir ama bambaşka bir şey bile olabilir göz kaybettikten sonra geri gelmeyenlerden ciddi bir rahatsızlıkta olabilir dr a gitmenizi tavsiye ederim
Dun gece acile gittim uzaktan baktı enfeksiyon gibi dedi goz pomadi verdi gecmezse pazartesi goz doktoruna görün dedi ama daha kotulesmeye başladı korkuyorm

Hanımlar sabah uyandığımda gozumde capaklanma vardi acamadim gözümü yikadim capaktir diye ciddiye almamıştım gun boyu duuuurmadan beyaz akıntı geliyor sol gozumun heeryerinden kızardı küçüldü gitti gözüm afedersiniz secdeye bile giderken öyle acıyor ki gozkapagim sanki başıma akıyor gibi nedir bu bilen varmi

Canim bu konjonktivit adim gibi eminim cunku benim de basima geldi daha once iki kez. Hemen bir goz doktoruna gitmelisin. Damlayla olacak is degil. Bu arada bulasici haberin olsun. Evdekilerle ayni havluyu filan sakin kullanma. Cok gecmis olsun.

Gözünüze çok ellemeyin daha kötü olmasın. Mümkünse ılık suyla pansuman yapabilirsiniz enfeksiyona iltihap akmasına iyi geliyor. Ilaclarinizi kullanın göz doktoru gormediyse pazartesi gidin mutlaka. Geçmiş olsun.

Her sene kroniklesmis arpacık çıkar gözümde 2 kere ameliyat oldum ama arpacık gibi değil sizinki o yüzden yalnış yonlendirmeyeyim.

Canim bu konjonktivit adim gibi eminim cunku benim de basima geldi daha once iki kez. Hemen bir goz doktoruna gitmelisin. Damlayla olacak is degil. Bu arada bulasici haberin olsun. Evdekilerle ayni havluyu filan sakin kullanma. Cok gecmis olsun.
Çok saolun sonunda öğrenmiş oldum en azindan :)) kullanmyorum ayrı havlularimiz sizin nasilbgecti

Çok saolun sonunda öğrenmiş oldum en azindan :)) kullanmyorum ayrı havlularimiz sizin nasilbgecti

Doktor bir suru ilac verdi. Duzenli kullandim. Bir hafta icinde de gecti ama benim diger gozume de bulasmisti. Biraz zorlandim o yuzden. Cok canin yaniyordur eminim. Berbat bir sey. Doktoru sakin ihmal etme. Kendiliginden gececek bir sey degil cunku.

Ya bu hastalığın bi adı var çocuklarda da oluyo adını unuttum hatırlarsam yazacağım
Uzun sürüyor geçmesi

Benim bu şekilde tam da bu mevsimde gözlerim alerji olur polenlerden olduğunu söylemişti doktor, muhtemelen alerjiniz var bir şeye ben ılık çayı pamuğa bandırıp gözümde iki sn bekletiyorum iyi geliyor şimdilik geçici olarka bunu yapabilirsiniz ama doktora görünüm mutlaka

Doktor bir suru ilac verdi. Duzenli kullandim. Bir hafta icinde de gecti ama benim diger gozume de bulasmisti. Biraz zorlandim o yuzden. Cok canin yaniyordur eminim. Berbat bir sey. Doktoru sakin ihmal etme. Kendiliginden gececek bir sey degil cunku.
Nerden dedin benimde suan öbür gözüme bulaştı )) kor oldm iyice ne kotu biseymis

Ben 7-8 yaşlarındayken olmuştu aynısı.
Sabah göz kapağım yapışık uyanıyordum. Enfeksiyondu sanırım damla vermişti doktor.
Doktora gidin muhakkak,geçmiş olsun

Gòzünüz enfeksiyon kapmiş acilen göz doktoruna gdin çayla pansuman yapın ama doktora mutlaka gdin

Back