- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Kimse burada bu rahatsızlığınıza teşhis koyamaz ki siz en iyisi göz doktoruna hemen görünün :)Hanımlar sabah uyandığımda gozumde capaklanma vardi acamadim gözümü yikadim capaktir diye ciddiye almamıştım gun boyu duuuurmadan beyaz akıntı geliyor sol gozumun heeryerinden kızardı küçüldü gitti gözüm afedersiniz secdeye bile giderken öyle acıyor ki gozkapagim sanki başıma akıyor gibi nedir bu bilen varmi
enfeksiyondur büyük olasılık, dr a gidin. krem damla vs geçer..Hanımlar sabah uyandığımda gozumde capaklanma vardi acamadim gözümü yikadim capaktir diye ciddiye almamıştım gun boyu duuuurmadan beyaz akıntı geliyor sol gozumun heeryerinden kızardı küçüldü gitti gözüm afedersiniz secdeye bile giderken öyle acıyor ki gozkapagim sanki başıma akıyor gibi nedir bu bilen varmi
Bu sebepten dolayimi? Durmak bilmiyo resmen devamli akiyor akıntı ara ara da degil. Önümüz haftasonu acaba acile gitsem bi faydasi olurmuÇok acil göz doktoruna gidin. Şubat ayında az kalsın gözümü kaybediyordum.
Bu sebepten dolayimi? Durmak bilmiyo resmen devamli akiyor akıntı ara ara da degil. Önümüz haftasonu acaba acile gitsem bi faydasi olurmu
Bnde hersene birkere olur mevsimsel olabılır yada mikrop kapmış olabilir doktora gitmen lazım krem damla filan veriyoÖnemsiz biseymi acaba bi iltihap filanmi evde yapabilecegim bi müdahale varmı başından gecen varsa bilir diedusunmustum ondan yazdım
Verdi zaten dun gittim aksam. Ama sabah bu haldeydim sizdede mi boyle olurBnde hersene birkere olur mevsimsel olabılır yada mikrop kapmış olabilir doktora gitmen lazım krem damla filan veriyo
İnşallah oyledrenfeksiyon
Verdi zaten dun gittim aksam. Ama sabah bu haldeydim sizdede mi boyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?