• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen varsa yardımcı olur musunuz

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Hanımlar sabah uyandığımda gozumde capaklanma vardi acamadim gözümü yikadim capaktir diye ciddiye almamıştım gun boyu duuuurmadan beyaz akıntı geliyor sol gozumun heeryerinden kızardı küçüldü gitti gözüm afedersiniz secdeye bile giderken öyle acıyor ki gozkapagim sanki başıma akıyor gibi nedir bu bilen varmi

Hanımlar sabah uyandığımda gozumde capaklanma vardi acamadim gözümü yikadim capaktir diye ciddiye almamıştım gun boyu duuuurmadan beyaz akıntı geliyor sol gozumun heeryerinden kızardı küçüldü gitti gözüm afedersiniz secdeye bile giderken öyle acıyor ki gozkapagim sanki başıma akıyor gibi nedir bu bilen varmi
Kimse burada bu rahatsızlığınıza teşhis koyamaz ki siz en iyisi göz doktoruna hemen görünün :)

Önemsiz biseymi acaba bi iltihap filanmi evde yapabilecegim bi müdahale varmı başından gecen varsa bilir diedusunmustum ondan yazdım

Bu vaziyette

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-25-19-31-08.png
    Screenshot_2018-05-25-19-31-08.png
    180,5 KB · Görüntüleme: 183
enfeksiyondur büyük olasılık, dr a gidin. krem damla vs geçer..

Bu sebepten dolayimi? Durmak bilmiyo resmen devamli akiyor akıntı ara ara da degil. Önümüz haftasonu acaba acile gitsem bi faydasi olurmu

Mümkünse bugün acile gidin. Belki basit bir damlayla sabaha geçecek bir sorundur. Daha ciddi bir durumsa en azından geç kalmamış olursunuz. İki türlü de çektiğinize değmez, beklemeyin derim.

salgın varmış.
oğlumun sınıfındaki çocukların yarısı bu halde.
bulaşıcıymışta doktora gidin.

Hanımlar dun yazmıştım gözüm rahatsız diye acile gittik damla verdi sürüp yattm sabah hic acilmiyordu gozum yikaya yikaya zorla actim artik hic iltihaba benzetemiyorum mahvoldu gözüm

Bnde hersene birkere olur mevsimsel olabılır yada mikrop kapmış olabilir doktora gitmen lazım krem damla filan veriyo
Verdi zaten dun gittim aksam. Ama sabah bu haldeydim sizdede mi boyle olur

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-26-09-43-48.png
    Screenshot_2018-05-26-09-43-48.png
    182,3 KB · Görüntüleme: 56
Back