- 17 Mart 2015
- 216
- 140
- 31
-
- Konu Sahibi kediciklerinannesii
garanti süresi çoktan dolmuştur...halı yıkama yıpratmaz mı acabagarantisi varsa iade et aldığın yere yoksa halı yıkamacılar her türlü lekeyi çıkarıyor
çok teşekkürler,hemen deneyeyimeğer leke kuruysa önce üzerinden biraz sıcak suyla yumuşat sıcak derken kaynar değil tabiki. daha sonra üzerine bulaşık makinası parlatıcısından dök ve ıslak bezle sil. kesin geçer. ben yıllardır duran çay lekesini çıkardım
Çok bilindik bi marka var pembe kutulu hani. Biraz fiyatı da tuzlu ama mükemmeldir. Ne yazık ki balık hafızam adını unuttu amamerhaba
uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum ,diğer konularda yardımcı olan pek olmaz diye buraya konu açmak istedim.
benim sorunum halımdaki mum boya lekesi,benim yaramazlar oynarken halıya sürmüşler,sildikçe yayıldı maalesef. nasıl ve neyle sileceğimi şaşırdım. kaç gün oldu bulaşık deterjanı,beyaz sabun,kabartma tozu denedim sildikçe bulandı,yayıldı...
napsam acaba
Çok bilindik bi marka var pembe kutulu hani. Biraz fiyatı da tuzlu ama mükemmeldir. Ne yazık ki balık hafızam adını unuttu ama
Hali yikama nasil yipratiyor ya? Aksine haliyi silmek yipratir.
Hic hali yikamiyor musunuz? Cok sasirdim.
bilmem, yıpratır gibime geliyor kendi halı yıkamamla yıkarım hep
Valla ben de yasak mı bilmiyorum isim vermek ama o işte. Adını ben de unuttumevet biliyorum,marka vermek yasak mı bilmiyorum ama yeniyim daha:) teşekkürler
Aksine haliyi daha da guzellestiriyor..
Valla ben de yasak mı bilmiyorum isim vermek ama o işte. Adını ben de unuttum
asprin le silmeyi denedin mi? Temizlik malzemesi olanmerhaba
uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum ,diğer konularda yardımcı olan pek olmaz diye buraya konu açmak istedim.
benim sorunum halımdaki mum boya lekesi,benim yaramazlar oynarken halıya sürmüşler,sildikçe yayıldı maalesef. nasıl ve neyle sileceğimi şaşırdım. kaç gün oldu bulaşık deterjanı,beyaz sabun,kabartma tozu denedim sildikçe bulandı,yayıldı...
napsam acaba
sız sılerek lekenın cıkma ıhtımalını ortadan kaldırmaya calısıyorsunuzgaranti süresi çoktan dolmuştur...halı yıkama yıpratmaz mı acaba