papuli toprağım iyiki varsın Kayıtlı Üye 16 Ocak 2009 357 0 96 Bursa 27 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi papuli #1 son birkaç aydır saç diplerim inanılmaz kaşınıyor ve hızlada beyazlıyor saçlar beyazlarken kaşıntı olurmu bilgisi olan varmı senağlama
son birkaç aydır saç diplerim inanılmaz kaşınıyor ve hızlada beyazlıyor saçlar beyazlarken kaşıntı olurmu bilgisi olan varmı senağlama
F feRhuNde_ Guru Kayıtlı Üye 1 Nisan 2009 484 2 296 40 Çankırı 27 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi papuli #2 evet duymuştum öyle bişey beyazlarken kaşındığını. şu saçların beyazlamasını önleyen losyonlar çıkmış ondan kullanabilirsin işe yarıyormuş sanırım. ama belkide saçlarında kepek vardır ondanda olabilir mi acaba
evet duymuştum öyle bişey beyazlarken kaşındığını. şu saçların beyazlamasını önleyen losyonlar çıkmış ondan kullanabilirsin işe yarıyormuş sanırım. ama belkide saçlarında kepek vardır ondanda olabilir mi acaba
ay_82 Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2009 3.789 35 358 İstanbul 4 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi papuli #3 evet canım beyazlarken kaşınır diye biliyorum bende......