• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilen var mı?

pipirikk yaa harbi pimpiriksin görende bişi oldu sancak telefon orana düşünce içinemi gircek cnm yaa ne alaka zarla sen benden betermişsin

özelden mesaj atamıyorum burdan inş. görürsün cooooooooook cooooooooook cooooooooook cooooooook saol cnm ya ALLAH senden razı olsun ne diyim öle gzl anlatmıssınki şimdi aklım erdi :d atlatan biri olarak cevapladığın ve böle gzl açıkladığın için teşekkür ederim sayende rahatladım cnm valla anneme bile söleyemediğim bi konuda yardımcı oldun ya bana ALLAH razı olsun ALLAH sevdiğine kavuştursun ALLAH evlenince çocuk nasip etsin ALLAH ne muradın varsa versin cok iyisin :)

:))) sağoll cnm:)) ya bitanem gercekten bende senin gibiydim atlatamm yok mmkn deil dünyann sonu diodm doktora gttm ve orda bozuldu sandım düşün..ben hiçbişi yapmamısmkii doktoır o cesaretle okdr açabiliosa yada cekştiriosa kesnlkle kolay bozulmuo demektir..ve bnm atlattgm travmaalar hem sennkinden agırdı hemde zordu ve düşün yırtıktan hiç bhsetmedi ilşkiye grdinmi die sordu yok diince ztn ilşki haricinde cokcok zor dedi.

:))) sağoll cnm:)) ya bitanem gercekten bende senin gibiydim atlatamm yok mmkn deil dünyann sonu diodm doktora gttm ve orda bozuldu sandım düşün..ben hiçbişi yapmamısmkii doktoır o cesaretle okdr açabiliosa yada cekştiriosa kesnlkle kolay bozulmuo demektir..ve bnm atlattgm travmaalar hem sennkinden agırdı hemde zordu ve düşün yırtıktan hiç bhsetmedi ilşkiye grdinmi die sordu yok diince ztn ilşki haricinde cokcok zor dedi.

dktra gidebilmek ztn neki sen öle sanmıssın orda cnm ya bnde diyom işte bn bşy yapmadım nası olur diye sen rahatlattın bnm ne zormus böle ya kendini suçlu hissetmek bşy yapmadığın halde beni cok ii anladın ondan sana bu kdr cok soryom (bıkmıssındrda artık ) evt o dktr o kdr cekiyosa demek cokcok zor oturup kalkarken bile artık bsy olurmu diye düşünüyodum bacağımı acınca falan diye saol cnm yaaaa

yaa valla aynı ben olmussun sen pipirikk..bende öyleydm hatta oturavagm yere iice bakard bişe vrmı fln die yada bacaklarımı acarken fln dşün hayatm oydu.ama cnm baktm hyr cidden öyle deil ömrümü bnla geciremem ortada bi gercek var ne olursa olsun hemen bozulcak bişe deil kesnlkle.öyle olsa türkiyede bakire kalırmıydı.Ki senin yasadıgın sey bnmknden cok daha haff ve mmkn olmayacak bişe o ndnle tınlama yasının kyfini cıkar...sende ileride taktıgın için pişman olcaksn..buarada ben sıkılmadm cnm:)

yaa valla aynı ben olmussun sen pipirikk..bende öyleydm hatta oturavagm yere iice bakard bişe vrmı fln die yada bacaklarımı acarken fln dşün hayatm oydu.ama cnm baktm hyr cidden öyle deil ömrümü bnla geciremem ortada bi gercek var ne olursa olsun hemen bozulcak bişe deil kesnlkle.öyle olsa türkiyede bakire kalırmıydı.Ki senin yasadıgın sey bnmknden cok daha haff ve mmkn olmayacak bişe o ndnle tınlama yasının kyfini cıkar...sende ileride taktıgın için pişman olcaksn..buarada ben sıkılmadm cnm:)

tesekkrler cnm olumunekankayizsmile

Back