• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilen var mı?

pipirik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
93
0
36
Sakarya
bende birsey soracaktım ya bilenler yardımcı olabilirmi gecen aynayla bakarken telefonun ısıgıyla bakıyordum 10 cm uzaklıktan telefon orama düştü nereye denk geldi bilmiyorum ama cok korkuyorum o an baktıgımda kanama falan yoktu içinede girmedi üstüne düştü sadece fakat 1 haftadır kanamam vardı bu olaydan bi gün sora tuvalete gittiğimde akıntımda kan pıhtıcıkları vardı kızlık zarı ile alakalı olabilir mi 1 gün gecti ve cok azdı pıhtıcıklar halinde sizde birsey olmusmudur? (önceki sorularımada cvp verdiğiniz için cok teşekkür ederim )eyvahedigeldismile

bende birsey soracaktım ya bilenler yardımcı olabilirmi gecen aynayla bakarken telefonun ısıgıyla bakıyordum 10 cm uzaklıktan telefon orama düştü nereye denk geldi bilmiyorum ama cok korkuyorum o an baktıgımda kanama falan yoktu içinede girmedi üstüne düştü sadece fakat 1 haftadır kanamam vardı bu olaydan bi gün sora tuvalete gittiğimde akıntımda kan pıhtıcıkları vardı kızlık zarı ile alakalı olabilir mi 1 gün gecti ve cok azdı pıhtıcıklar halinde sizde birsey olmusmudur? (önceki sorularımada cvp verdiğiniz için cok teşekkür ederim )eyvahedigeldismile

canım korkma kızlık zarına zarar gelmemiştir bozulması için en az 4 veya 5 santim içeri girmesi gerekir akıntında kan pılpıltısı bence enfeksiyon olabilir tabi uzman daha iyi bilir bence korkma

Yok canım korkma.O şekilde bozulmuş olması mümkün değil.Kızlık zarı 3-4 cm kadar içeride.

valla okadar kolay bozulabilen birsey olsa kadınlar ilk gece korkusu yasamazlardı zaten bence birsey olmamıstır

bu arada tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun (içimi cok rahatlattınız ayrıca ):)

pipirikk yaa harbi pimpiriksin görende bişi oldu sancak telefon orana düşünce içinemi gircek cnm yaa ne alaka zarla sen benden betermişsin

TELEFONUN IŞIĞIYLA NE KADAR GÖRÜLEBİLİRKİ GÜZELİM
BENCE EN İYİSİ SEN Bİ KADIN DOĞUMA GİT BÖYLE TEL. IŞIĞIYLA OLCAK İŞ DEĞİL AYRICA KIZLIK O KADAR KOLAY BOZULSA BİZ BOŞA ACI ÇEKMİŞİZ sırnaşık şey

TELEFONUN IŞIĞIYLA NE KADAR GÖRÜLEBİLİRKİ GÜZELİM
BENCE EN İYİSİ SEN Bİ KADIN DOĞUMA GİT BÖYLE TEL. IŞIĞIYLA OLCAK İŞ DEĞİL AYRICA KIZLIK O KADAR KOLAY BOZULSA BİZ BOŞA ACI ÇEKMİŞİZ sırnaşık şey

srp16cım cok teşekkür ederim cvbın için diğer arkadaşlarada evli ablalarada yani göremezmiyim öyle dışta değilmi okdr içeridemi tuvaletimizi yaptığımız yerin altı değilmi int.te resimlerde öyle gösteriyor hep korkuyorum bende eyvahedigeldismile

Back