bilen var mı acaba?

adaeylem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
82
3
36
Gaziantep
göğüslerdeki yeşil damarların belirginleşmesi adet belirtisi mi yoksa hamilelik belirtsi mi acaba?bu ay çook umutluydum göğüs uçlarım koyulaştı midemde yanma oluyordu damarlarım belirginleşti habire ağlamak falan ama bunlar aynı zamnda adet belirtisi mi dün fortelle test yaptım adetime 5 gün vardı negatif çıktı çok üzüldümfortelin kutusunun üzzerinde yüzde 99 yazıyor sonuç için..bu ay hamile kalamazsam 1 yıl uzayacak beklemek öğretmenim çünküeşimden uzakta olacağım offf ne kadar zormuş bu işler çok mu stres yaptım bilmiyorum...

Canım büyük ihtimalle gebelik belirtisi çünkü adet öncesi göğüslerde hassaslık oluyor fakat damarların belirginleşmesi gebelik belirtisi diye biliyorum... testi de çok erken yapmışsın adetinin geçmesini bekle bence ya da kan testi yaptır en temizi

Beklenen adet kanamasının gecikmesi

Görülen adet kanamasının özellik olarak alışmış olduğunuzdan farklı olması (adet kanaması miktarının, adet görme zamanının, kanamayla beraber oluşan belirtilerin, adet kanamanız öncesinde oluşan belirtilerin farklı olması)

Memelerinizde dolgunluk, hassasiyet, meme ucunuzda koyulaşma, meme başında karıncalanma hissi olması

Karnınızın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet olması

Bulantı, bazı besin maddeleri ve sigaraya karşı hassasiyet ve bazen kusma

Yorgunluk hissi , aşırı uyuma ihtiyacı, başınızın dönmesi

Sık sık idrara çıkma ihtiyacı

Vajinal salgılarınızın artması...

Eczanelerde yapılan veya satın alınarak evlerde hazır test kitleri yardımıyla uygulanan idrarda gebelik testlerinin güvenilirliği üretici firmalar tarafından her ne kadar %99 olarak belirtilse de yapılan çalışmalar özellikle adet gecikmesinin 10 günden daha az olduğu durumlarda hata oranının %50'lerde olabileceğini göstermektedir ("Hata" genellikle testin hassasiyetinin düşük olması nedeniyle varolan bir hamilelik durumunu saptayamaması şeklinde olmaktadır. Ancak tam tersi de mümkündür).

arka arkaya oldu ama buldukça ekledim cnm umarım fikrin olur az çok ve muradına erersin tez zamanda...

sağol ya moral oldu cuma beklenen adet tarihim sürekli ağlama hissi var durduk yere karnımda akşama doğru inanılmaz gaz oluyor bunlar hep hamilelik belirtisi inşallah olur bu ay okadar ihtiyacım var ki bu habere inşallah heryönden sağlıklı ve hayırlı bir bebeğim olur benimde:)

İnşallah canım sağlıklı öncelikle ve güzelliklerle dolu olur hayatın... benim de ekimde olur inşallah

inşallah bebeğin olur...bu kadar erken zamanda çıkmaz benim de adetime 1 hafta var üzülürüm diye bekliyorum test için. sen kan testi yaptır en garantisi bence.birde ebelik olduğu zaman gaz mı olur ben de oruç olduğum halde karnımda öyle bi gaz vardı anlayamadım da bugün

evet gaz olurmuş diye okumuştum gebelik belirtisi olarak ancak hangi dönemde tam olarak beliriyor bilmiyorum ben çok mu vücudumu dinliyorum bilmiyorum..

evet bugün adet oldum malesef hamilelik treni kaçtı benim için..en azından şu eş drumu ataması olana kadar eşime kavuşana kadar((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…