Kızlar geçen gün bi falcıya gittik.Fala inanma falsız da kalma işte.Evimizi tarif etti 3 ağaç var dedi onların birinde kağıt gömülü dedi.Evimizde huzur yok yıllardır.Bugünde annem bi bakayım dedi indi aşağı ağacların köküne baktı ve bi tane buldu kağıt üçgen şeklinde,ve yanında da kalem var.Poşete sarılmış.Ne yapabilirim ne anlama geliyor bilen var mı ?
Ne yazdığını okutturunKızlar geçen gün bi falcıya gittik.Fala inanma falsız da kalma işte.Evimizi tarif etti 3 ağaç var dedi onların birinde kağıt gömülü dedi.Evimizde huzur yok yıllardır.Bugünde annem bi bakayım dedi indi aşağı ağacların köküne baktı ve bi tane buldu kağıt üçgen şeklinde,ve yanında da kalem var.Poşete sarılmış.Ne yapabilirim ne anlama geliyor bilen var mı ?
Tabiki hayır asla söylemem yanlış ithamlarda bulunmayın yardım istedim sadece.Falci tanidikta burdan musterimi bulacaksiniz ben hic inanmiyorum boyle seylere
Yok kız vallahi hiç görmedikFalcı sizi taniyorsa ağacın altına o saklamistir
Peki size falciyi kim önerdi? Kendiniz mi buldunuz yoksa? Eğer biri aracı olduysa falcı ile işbirliği içinde olabilir.Yok kız vallahi hiç görmedik
Hayır daha önce hiç görmedik,tanımıyoruz evine gittik sadece.Peki size falciyi kim önerdi? Kendiniz mi buldunuz yoksa? Eğer biri aracı olduysa falcı ile işbirliği içinde olabilir.
Tanımıyoruz ilk defa gördük ev içi aşırı kötü sürekli huzursuzluk var mutlu değiliz annemin de kafasına takılmış bugün baktı şok olduk kaleme sarılmıştı üçgen şeklinde katlanmışÇok ilginç ,falcı sizi tanıyor mu ? Müftülüğe gidip yardim isteyebilirsiniz bence
Bir bilene hocaya falan göstereceğizNe yazdığını okutturun
Atmak isterim de nasıl silinir benceKağıt duruyorsa çekip atabilir misiniz? (Yasak değilse tabi
En iyisiBir bilene hocaya falan göstereceğiz
Tanımıyoruz ilk defa gördük ev içi aşırı kötü sürekli huzursuzluk var mutlu değiliz annemin de kafasına takılmış bugün baktı şok olduk kaleme sarılmıştı üçgen şeklinde katlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?