- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.210
- 158
- Konu Sahibi Memeli Mestan
-
İnsallah2 kat artması beklenmiyor, yüzde 60 en az artması gerekiyor. Sizinki de tam yüzde 60 artmış. Bence her şey yolunda
Canım düşük değil.. illa 2 katına gerek yok.. benim doktorum mesela bana minimum %60 artış olması gerektiğini söylemişti senin tam %60 sınırda yani.. mesela benim doktoruma göre bu değer iyi olmazdı benim ki biraz pinpirikti :) o 190 görmek isterdi mesela.. benim çok çok fazla artışlarım oldu ama sonra ne oldu karnımda öldüler maalesef.. amabunun yanı sıra ablam, arkadaşlarım var az az artmasına rağmen sağlıklı bir gebelik geçirdiler ki senin kötü olan bir şey yok. yani bunlara canını sıkma. suanın tadını çıkar kötü bir şey yok. sen pazar günü tekrardan kan ver.Dunden onceki gun aksam 10 gibi verdim bugun oglen 12.30 da dusuk mu yine de
Yaa gecen hafta ilac kullanip igne vurdular hastanede gebelige bakilmadan erken gebelik testinde de cikmayinca bende ictim ilac meger hamileymisim dun kadin dogumcu da 1 ay icinde dusebilir diyince %50 ihtimal verdi moralim cok bozuldu gercekten 3 dakika odasinda durdum bana sordu kac haftalik hamilesin diye test sonucu onunde zaten o hastanede ogrendim hamile oldugumu da ama kadin bunu soyleyince basimdan asagi kaynar sular dokuldu napicami sasirdim cok takinti yapti o kadin yuzundenCanım düşük değil.. illa 2 katına gerek yok.. benim doktorum mesela bana minimum %60 artış olması gerektiğini söylemişti senin tam %60 sınırda yani.. mesela benim doktoruma göre bu değer iyi olmazdı benim ki biraz pinpirikti :) o 190 görmek isterdi mesela.. benim çok çok fazla artışlarım oldu ama sonra ne oldu karnımda öldüler maalesef.. amabunun yanı sıra ablam, arkadaşlarım var az az artmasına rağmen sağlıklı bir gebelik geçirdiler ki senin kötü olan bir şey yok. yani bunlara canını sıkma. suanın tadını çıkar kötü bir şey yok. sen pazar günü tekrardan kan ver.
Amin insallah insallah ilac yuzunden olursa eger gercekten vicdanim hic rahat olmayacakHemen karamsar olmayin tabi deger biraz dusuk geldi bana ama asiri degil 2 gun sonra gene kan ver eger degerin 2 ye katlanmazsa o zaman sknti var diyeblrz. Ama daha oncede gordk ilk az yukselip sonra birden betasi tavan yapanlari. O yuzden uzulmeyn rabbim size bagislasin bebeginizi
Ama o zaman haberiniz yoktu ki nerden bilecektiniz. Allahin izniyle tutunur bebegin korkma canm ☺Amin insallah insallah ilac yuzunden olursa eger gercekten vicdanim hic rahat olmayacak
Takılma bazıları iç karartıcı bazıları daha ılımlı olur hepsi farklı. Kendine iyi bir doktor bul ve onunla devam et. 2 gün sonra da artışın iyi olursa kafana hiç takma. üzme sıkma kndinide bebeğide etkilersin. suan o snn içinde minicik daha var ile yok arası bir parça :) birdaha ki testin 280-300 aralığını görürse korkulacak bir şey yok merak etme.. sonra iyi bir doktor bul 1 hafta 10 gün sonra keseni görmeye git :)Yaa gecen hafta ilac kullanip igne vurdular hastanede gebelige bakilmadan erken gebelik testinde de cikmayinca bende ictim ilac meger hamileymisim dun kadin dogumcu da 1 ay icinde dusebilir diyince %50 ihtimal verdi moralim cok bozuldu gercekten 3 dakika odasinda durdum bana sordu kac haftalik hamilesin diye test sonucu onunde zaten o hastanede ogrendim hamile oldugumu da ama kadin bunu soyleyince basimdan asagi kaynar sular dokuldu napicami sasirdim cok takinti yapti o kadin yuzunden
İnsallah bende cok sinir oldum baska doktora gecicem yol yakinken tavsiye uzerine gittim gitmez olaydim hangi doktor onunde tahlil sonucu varken kac haftalik hamilesin diye sorar bilsem zaten ilac kullanmam yada sana gelmem baska doktora gecicem 50 lira fazla veririm en azindan bu kadar aglamamBence gayet normal
Sinir oluyorum bazı doktorlara çok sinir oldum sizin doktorunuza da
Yani bilmeden ilaç kullanan çok kişi var
Bence boş yere üzülüyosunz stres ediyosunz
Sıkmayın canınızı boşyere bişe olmaz inşaAllah
İnsallah canim insallah o kadar morale ihtiyacim var kiAma o zaman haberiniz yoktu ki nerden bilecektiniz. Allahin izniyle tutunur bebegin korkma canm ☺
İnsallah keseyi gormek kalp atisini duymak nasip olur bana da Allahim saglikli sihhatli bi evlat nasip eder bana ve tum istiyenlereTakılma bazıları iç karartıcı bazıları daha ılımlı olur hepsi farklı. Kendine iyi bir doktor bul ve onunla devam et. 2 gün sonra da artışın iyi olursa kafana hiç takma. üzme sıkma kndinide bebeğide etkilersin. suan o snn içinde minicik daha var ile yok arası bir parça :) birdaha ki testin 280-300 aralığını görürse korkulacak bir şey yok merak etme.. sonra iyi bir doktor bul 1 hafta 10 gün sonra keseni görmeye git :)
Moralini hic bozma dusecekse o bebek nasibi yoksa ne yaparsan zaten gidecek ama kotu dusunme rabbime bolca dua et allahin izniyle bisey olmaz insallahİnsallah canim insallah o kadar morale ihtiyacim var ki
İnsallah insallah sizde dua edin olur muMoralini hic bozma dusecekse o bebek nasibi yoksa ne yaparsan zaten gidecek ama kotu dusunme rabbime bolca dua et allahin izniyle bisey olmaz insallah
Allah sizlere hayirli evlat nasip etsn bebeginiz hep tutunsun insallah ☺İnsallah insallah sizde dua edin olur mu
Gerçekten üzüldüm size ya şuan mutluluktan havalara uçmanız gereken günleriniz bi doktorun düşüncesizce pat diye söylediği cümleler yüzünden stresle geçiyoİnsallah bende cok sinir oldum baska doktora gecicem yol yakinken tavsiye uzerine gittim gitmez olaydim hangi doktor onunde tahlil sonucu varken kac haftalik hamilesin diye sorar bilsem zaten ilac kullanmam yada sana gelmem baska doktora gecicem 50 lira fazla veririm en azindan bu kadar aglamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?