• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen bana yardim etsin

Bengamze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
10
4
1
30
Iyi gunler benimde regl olmama 4 gun kala test yaptim biri tam digeri silk ckti 3 gn snra bidaha denedim.bu sefer ikiside belirgindi 1hafta. Once ozele.gittim kan vermeye 58.81 ckti acaba gebelik varmi suanda 4 gun gcti reglim

Degerin az demekki daha yeni bir hamilelik bende 72 degerle ogrendim 2 gunde bir degerin katlanak artmasi lazim canim hayirli olsun

Hamilesiniz bence. Umarim.saglikli bir sekilde artıs yaparak buyur. Hayirli olsun

Degerin az demekki daha yeni bir hamilelik bende 72 degerle ogrendim 2 gunde bir degerin katlanak artmasi lazim canim hayirli olsun
Yani gebelik. Var doktor sadece ortalarda. 1 hfta snra tekrar gel demisti dun yine idrar test yptim bu sefer ikiside belirgindi rabbim hayrlisini versin insallh

Var canim gozun aydin simdi insallah degerin katlarak artacak minik mucizen icinde buyuyecek :KK46::anneadayı:

Iyi gunler benimde regl olmama 4 gun kala test yaptim biri tam digeri silk ckti 3 gn snra bidaha denedim.bu sefer ikiside belirgindi 1hafta. Once ozele.gittim kan vermeye 58.81 ckti acaba gebelik varmi suanda 4 gun gcti reglim
Canım hamilesin. Benim ilk bhcg degerim 80.79 du iki gün sonra 201 çıktı. Bhcg 10 un üzerinde oldumü hamile oluyosun canım. Rabbim hayırlı eylesin sağlıklı sihatlı kucağına almak nasip etsin insaAllah.

Canım hamilesin. Benim ilk bhcg degerim 80.79 du iki gün sonra 201 çıktı. Bhcg 10 un üzerinde oldumü hamile oluyosun canım. Rabbim hayırlı eylesin sağlıklı sihatlı kucağına almak nasip etsin insaAllah.
Tesekur ederim istiyen butun kullara versin rabbim sizde insallah. Kucaginiza almayi nasip eter rabbim

Tesekur ederim istiyen butun kullara versin rabbim sizde insallah. Kucaginiza almayi nasip eter rabbim
Ben bebeğimı kaybettim canım. . 10. Haftamiz da Kalbi durdu yavrumun..
Artık hamilesin hamilelerin duasi kabul olur bana dua edermisin canm. hayırlısıyla bi tedavimi olayım sonrada Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah :(

Back