Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi gunler benimde regl olmama 4 gun kala test yaptim biri tam digeri silk ckti 3 gn snra bidaha denedim.bu sefer ikiside belirgindi 1hafta. Once ozele.gittim kan vermeye 58.81 ckti acaba gebelik varmi suanda 4 gun gcti reglim
Yani gebelik. Var doktor sadece ortalarda. 1 hfta snra tekrar gel demisti dun yine idrar test yptim bu sefer ikiside belirgindi rabbim hayrlisini versin insallh
Iyi gunler benimde regl olmama 4 gun kala test yaptim biri tam digeri silk ckti 3 gn snra bidaha denedim.bu sefer ikiside belirgindi 1hafta. Once ozele.gittim kan vermeye 58.81 ckti acaba gebelik varmi suanda 4 gun gcti reglim
Canım hamilesin. Benim ilk bhcg degerim 80.79 du iki gün sonra 201 çıktı. Bhcg 10 un üzerinde oldumü hamile oluyosun canım. Rabbim hayırlı eylesin sağlıklı sihatlı kucağına almak nasip etsin insaAllah.
Canım hamilesin. Benim ilk bhcg degerim 80.79 du iki gün sonra 201 çıktı. Bhcg 10 un üzerinde oldumü hamile oluyosun canım. Rabbim hayırlı eylesin sağlıklı sihatlı kucağına almak nasip etsin insaAllah.
Ben bebeğimı kaybettim canım. . 10. Haftamiz da Kalbi durdu yavrumun.. Artık hamilesin hamilelerin duasi kabul olur bana dua edermisin canm. hayırlısıyla bi tedavimi olayım sonrada Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah