bilen ablalarim bi cevap verir misibiz :)

sweet3535

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
24
0
8 kiloya yakin fazlam var.hem kilo verip hem de vucudum sekle girsin sıkılaşsın istiyorum.yani bicimsiz zayif olmak istemiyorum.her yerimden vermem gerek yuzum de şişti kilo alinca.irilestim bayagi.yuruyus mu yapayim spor salonuna mi yazilayim ya da spor salonunda hangi aletleri sporlari deneyeyim fikrinizi ve tecrubelerinizi almak istiyorum lutfen benim icin cok onemli bi konu.fit olmak istiyorum ama kasli görüntü istemiyorum.kollarim bile incelsin istiyorum :)

spor salonuna kayıt olacaksan zaten onlar sana yardımcı olur. bide spor salonlarında koşu bantları filanda var. sen git konuş onlar sana her türlü yardımcı olurlar. sonuçta onlar daha iyisini bilir

mrb canım öncelikle hem kilo verip hemde vücudum şekle girsin istiyorsan mutlaka spor yapmalısın. şunu da söylemeyim inanıp inanmak sizin elinizde kendi sattığım ürünü bizzat kendim kullandım sonuç müthiş benim göbeğimden ve basenimden 7 cm inceldi bir ayda eğer ilgilenirsen seninle özel olarak konuşuruz.. kesinlikle kimyasal katkısı yok jel olarak sürüp strece sarılacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…