- 4 Şubat 2015
- 6.031
- 12.246
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Kizlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var.ben maddi olarak birilerine yardim etmek istiyorum imkanım yettiğince.ama gercek ihtiyaç sahibi olsun isterim.geçen aylarda atm den para cekmeye gitmiştim.bir kadın geldi yanıma yardım edermisin bi hesaba para yatıracagım dedi.yatırdık hep bozuk paraydı eski 5 liraları atm kabul etmedi bendeki sağlam 50 liraya tamamladım.başka şehirdeki kızkardeşine yolluyacaktı parayı.kadının kocası bırakıp gitmiş çocuklarıyla üç gündür ekmek almıyormuş çok zordurumda imiş üzüldüm. o 5 liralarıda geri iade ettim.atm de öğrenci olduğunu anladığım bir beyde vardı oda bişeler kattı.çok sevindi kadın dualr etti.zaten o çocuk atm ye parayı yatırdı kesinti olmasın kişinin tc sine yatıralım dedi. telefonda bi çocukla konuşup yatırdılar.neyse ikimizde kadının numarasını aldık.aklımda heray bir miktar vermek vardı.akşam eve gelince haberlerde otobüste ameliyat parası tamamlanmadığı için ağlayıp para toplayan amcanın haberi vardı.Dolandırıcı imiş !ben yine içimi bozmadım yardım edecem karalıyım.fazla uzatmayayım gecen haftada çikolata almış yürüyordum bi kadın durdurdu kızım ekmek alacak param yok bide tere yağı al evde çocukalr aç dedi tamam teyze dedim.bim e girdik ekmek ve tereyağı aldım çocuklar içinde bisküvi etipuf falan. kadın market içinde gezip sıvıyağda al tuzda al şu çikolatalardanda al gibi taleplerde bulundu almadım sadece aldıklarımı kasaya götürdüm.anneme anlattım gerçek ihtiyaç sahibi öyle arsızlık yapmaz deddi.şimdi ben atm deki ablaya para göndermek istiyoprum ama ya oda sahtekarsa ya sevgilisine gönderiyorsa ya bi pkk lıya gönderiyorsam başımda belaya girer diye gönderemiyorum.kadında her cuma msj atıyor ya gerçekten ihtiyacı varsa diyede üzülüyorum.siz olsanız ne yaprdınız.