Ortopedi bilekte kemik çıkması acil bakar mısınız lütfen (resimli)

Kızım bebekken çıkmıştı.tombul bi bebekti çok taşıyodum kucağımda
Doktora gittim ağır kaldırmaktan olmuş dedi.istersen alalım dedi ben istemedim.zamanla kendi kendine geçti.

benimkinin ağırlıkla alakası yok bu zamana kadar da hiç geçmedi uzun zamandır var haftanın 6 günü günlük 10 saat bilgisayar başındayım belki de o yüzden

okul dönemimde aşırı kalem kullandıgım zamanlarda bende de çıkıyordu kendiliğinden geçiyordu .

MRB AYNISI BENDE DE VAR KÜÇÜKKEN ARKADAŞIMIN KAFASINI VURMUŞTUM KEMİK GİBİ BİRŞEY ÇIKTI DOKTOR KİST DEDİ AMELİYAT DEDİ KORKTUM YAPTIRMADIM BİLDİĞİMİZ KEMİK YANİ YILLARDIR VAR BENDE SÜREKLİ PC BAŞINDAYIM BAZEN AĞRIYOR BİLEĞİMİ ZORLAYINCA AYNI NOKTADA BENİMDE AMA SAĞ BİLEĞİMDE YİNEDE BİR DOKTORA GİT DERİM BEN

Ganglion sanırım.
Benim de bilegimin üstünde çıkmıştı.
Kirli kan toplanan kist demişti doktor iğne ile iç sıvı boşaltılir ama yine dolar yine ağrı yapar dedi.
Ben de bıraktım artık ağrı yok ama örgü boya fırçası kullanmak klavyede uzun zaman geçirmek ağrıtiyor.. sinav çekmek mümkün bile değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…