Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel ya bütün kayıplarını zi bulmusunuz :)Valla olur olur. Ablam evlenecegi vakit ortak dolabimizi bosaltiyordu. Dolaptan 400 tl çıktı.
Sahipsiz 400 tl yani ne alaka:) uzun zaman da kullanilan dolap. Kimse ne zaman koyuldugunu hatirlamiyor bile. Sonra onla altin aldim ablama taktim:)
Yani olur olur...
Eski bir sevgilimin verdiği kedili kolye vardi. En sevigim kupemdi,elle cizilmis...4 seneye yakin teki kayıptı. Diger tekini de umidimi yitirmedigim icin hala saklıyordum.
Bu sene evi badana yaptirirken boyaci bulmuş. Coktan ümidimi yitirdigim bir kupeydi ustelik...
Bunun gibi cok hikaye var bende. O yüzden inancini yuksek tut,bulunacagina inan bence :)
Ananem de 10 ihlas oku birsey ararken der. Bir de oyle dene istersen :)))
İnşallah bulunur :)Internet haberlerinde belediyeye basvurup esyasini copten bulanlarin haberini okuyunca umutlandim acikcasi.belediye belki bir mucizeye vesile olur![]()
Bulmak imkansiz gercekten
Bi kaza bela yerine elinizden cikmistir belki oyle dusunmek lazim
B12 falan baktırsanız unutkanlık dalgınlık için en azından bir daha olmasın diye