• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilekligim yanlislikla cope gitti

Internet haberlerinde belediyeye basvurup esyasini copten bulanlarin haberini okuyunca umutlandim acikcasi.belediye belki bir mucizeye vesile olur😊

Valla olur olur. Ablam evlenecegi vakit ortak dolabimizi bosaltiyordu. Dolaptan 400 tl çıktı.
Sahipsiz 400 tl yani ne alaka:) uzun zaman da kullanilan dolap. Kimse ne zaman koyuldugunu hatirlamiyor bile. Sonra onla altin aldim ablama taktim:)
Yani olur olur...
Eski bir sevgilimin verdiği kedili kolye vardi. En sevigim kupemdi,elle cizilmis...4 seneye yakin teki kayıptı. Diger tekini de umidimi yitirmedigim icin hala saklıyordum.
Bu sene evi badana yaptirirken boyaci bulmuş. Coktan ümidimi yitirdigim bir kupeydi ustelik...
Bunun gibi cok hikaye var bende. O yüzden inancini yuksek tut,bulunacagina inan bence :)
Ananem de 10 ihlas oku birsey ararken der. Bir de oyle dene istersen :)))
Ne güzel ya bütün kayıplarını zi bulmusunuz :)
Benimde yüzüğüm kayıp uçtu sanki bütün hepsini aynı yere koyuyorum bir tek o yüzüğüm yok 😣

Ben de düğünüm de takılan saati kaybettim!

Çok saat takmayı sevmem. Toplasam on kere takmışımdır. Ama kayıplığı meçhul. Hâlâ nasıl kayboldu bilmiyorum. Çalınmış olma ihtimalini daha yüksek görüyorum.

Neyse çok pahalıydı, resmen içime öküz oturdu. Kim aldıysa burnundan fitil fitil çıkar inşallah. Yıllar geçti acısı geçmedi ;)

bu sabah ılce beledıyesının temızlık ıslerı mudurlugunu aradım.çöpler preslenıp atılıyor mılyonda bir şans bile yok malesef dedi..
bende şimdi soguk suyumu yudumluyorum

Back
X