• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilekligim yanlislikla cope gitti

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.432
3.147
373
Merhaba herkese
Gecen cumartesi evi toplarken sapi koptugu icin kenara attigim cantanin icindeki bilekligi unutup cope atmisim.bunu bugun biranda farkettim.off basina gelen oldu mu yada yasayip kayip malina ulasabilen?belediyenin temizlik islerini saatten dolayi arayamadim ama mesaj attim bir ihtimal islem gormemistir o copler ve mesajim dikkate alinir diye.aklina bir fikir gelen var mi kizlar?

Copte bilekligi bulmak imkansiz ama canta bir ihtimal diye dusunuyordum ama ne bileyim ya amannn.cok kiymetliydi benim icin.hayatimda ilk kez bir mal icin bukadar uzuldum.bari ihtiyaci olan biri bulsunda bosa gitmesin diyorum artik

Ben de havalimaninda cok sevdiyim altin bilekliyimi kaybettim.
Hala uzuluyorum :KK61::KK61::KK61:

Benim koskoca bilezigim cantamda kutunun icinden kayboldu ama cope mi karisti birimi caldi yada ben mi dusurdum muamma .. geri kavusamam zaten hayal artik 2 yil oldu ama suan oyle de ihtiyacm var olsaydj bozdurup 4 ay ev kredimi oderdim nasipten cikmis sadece ne oldgnu ogrenmeyi cok isterdim insallah ogrenebilirim bi gun

Benim koskoca bilezigim cantamda kutunun icinden kayboldu ama cope mi karisti birimi caldi yada ben mi dusurdum muamma .. geri kavusamam zaten hayal artik 2 yil oldu ama suan oyle de ihtiyacm var olsaydj bozdurup 4 ay ev kredimi oderdim nasipten cikmis sadece ne oldgnu ogrenmeyi cok isterdim insallah ogrenebilirim bi gun

Sizede gecmis olsun gercekten cok aci bir durum ama dediginiz gibi nasiotrn cikiyor sanirim.sizin durum belirsizmis ama ben eminim cantanin icinde cope gittiginden.oyizden daha cok sucluyorum kendimi nasil boyle bir hata yaparim diye.
Birde manevi degeri vardi.canim annem dogumumda hediye etmisti cok begenerek secmistim nasipse ileride bende kizimin dogumunda ona veririm diyordum.nasip olmadi

Sevgilimin evini bosaltacaktik. Ben de (hic huyum değildir) azicik temizleyeyim yerleri dedim. Bocek olulerimiz vardı,farasla atayim falan.
Fircali supurgeyi portmantonun yanindaki bosluga attim çektim ki
Babamin aldigi tek hediye, altin kolye.
Zinciri kopmustu,cantamdaydi. Nasil dusmusse oraya dusmus.
Ve tamamen bir anlik temizlik istegimle fircanin ucuna geldi.
Helal mal bir sekilde kendini belli etti :)
O yuzden ben inaniyorum ki ya o mal evin bir yerinden karsiniza çikacak ya da onun paras bir sekilde tekrar sizin cebinize girecek.
Bunu bisikletini caldirip 7 gun sonra bulan biri olarak soyluyorum bak:)

Kucuk yada buyuk insanin icini yakar sonucta maddi manrvi emekle kazaniliyor . Benimde kac yillik tazminatimdan ayirip aldigim biseydi evlendim takamadim bari okdr yil emegmden kendime bi parca biseu aliyim sksrsakta bozdururz diye dusunerek almistim cana bisey gelmesin ama.icim hala yanar aklima geldikce .. nasipten ckmis diyip yolmza bakcaz artik

Sevgilimin evini bosaltacaktik. Ben de (hic huyum değildir) azicik temizleyeyim yerleri dedim. Bocek olulerimiz vardı,farasla atayim falan.
Fircali supurgeyi portmantonun yanindaki bosluga attim çektim ki
Babamin aldigi tek hediye, altin kolye.
Zinciri kopmustu,cantamdaydi. Nasil dusmusse oraya dusmus.
Ve tamamen bir anlik temizlik istegimle fircanin ucuna geldi.
Helal mal bir sekilde kendini belli etti :)
O yuzden ben inaniyorum ki ya o mal evin bir yerinden karsiniza çikacak ya da onun paras bir sekilde tekrar sizin cebinize girecek.
Bunu bisikletini caldirip 7 gun sonra bulan biri olarak soyluyorum bak:)
Biliyormusun bende hep evin biyerine sakladmda habermmi yok unuttummu diye umitlwrdeyim ama 2.yil.oldu ayni senin demwn gbi helal alinterimle aldim onu bi sekilde kavusacagma inaniyorum ama insallahh

Biliyormusun bende hep evin biyerine sakladmda habermmi yok unuttummu diye umitlwrdeyim ama 2.yil.oldu ayni senin demwn gbi helal alinterimle aldim onu bi sekilde kavusacagma inaniyorum ama insallahh
Valla olur olur. Ablam evlenecegi vakit ortak dolabimizi bosaltiyordu. Dolaptan 400 tl çıktı.
Sahipsiz 400 tl yani ne alaka:) uzun zaman da kullanilan dolap. Kimse ne zaman koyuldugunu hatirlamiyor bile. Sonra onla altin aldim ablama taktim:)
Yani olur olur...
Eski bir sevgilimin verdiği kedili kolye vardi. En sevigim kupemdi,elle cizilmis...4 seneye yakin teki kayıptı. Diger tekini de umidimi yitirmedigim icin hala saklıyordum.
Bu sene evi badana yaptirirken boyaci bulmuş. Coktan ümidimi yitirdigim bir kupeydi ustelik...
Bunun gibi cok hikaye var bende. O yüzden inancini yuksek tut,bulunacagina inan bence :)
Ananem de 10 ihlas oku birsey ararken der. Bir de oyle dene istersen :)))

O cantayi atmadan once icinden imitasyon kuperimi aldim dogumda kizimin kolundaki hatira bant vardi onu aldim ama iste kendi elimle ic cebine koydugum bilekligi unuttum hala inanamiyorum.tum aksam.bir ihtimal belki aldimda bi cekmeceye koydum diye aradim tum evi ama malesef..kizmda beni oyle gorunce uzulme anne bak ben yanindayim sana kendi bilekligimi hediye edey im dedi boncuklarini takti koluma😊kendime ofkemi azaltan tek sey bu oldu😊

Valla olur olur. Ablam evlenecegi vakit ortak dolabimizi bosaltiyordu. Dolaptan 400 tl çıktı.
Sahipsiz 400 tl yani ne alaka:) uzun zaman da kullanilan dolap. Kimse ne zaman koyuldugunu hatirlamiyor bile. Sonra onla altin aldim ablama taktim:)
Yani olur olur...
Eski bir sevgilimin verdiği kedili kolye vardi. En sevigim kupemdi,elle cizilmis...4 seneye yakin teki kayıptı. Diger tekini de umidimi yitirmedigim icin hala saklıyordum.
Bu sene evi badana yaptirirken boyaci bulmuş. Coktan ümidimi yitirdigim bir kupeydi ustelik...
Bunun gibi cok hikaye var bende. O yüzden inancini yuksek tut,bulunacagina inan bence :)
Ananem de 10 ihlas oku birsey ararken der. Bir de oyle dene istersen :)))
Yaaaa bana cok umit verdin smdi ya insallah bulurum bi gun kismet ... esim birisi calmistir diyo cajtamdaydi cock kucktu pesnde kosturmaktan gittgm yerde cantami kolacan edemuyordum salak kafam tak kolnda dursun iste ...

O cantayi atmadan once icinden imitasyon kuperimi aldim dogumda kizimin kolundaki hatira bant vardi onu aldim ama iste kendi elimle ic cebine koydugum bilekligi unuttum hala inanamiyorum.tum aksam.bir ihtimal belki aldimda bi cekmeceye koydum diye aradim tum evi ama malesef..kizmda beni oyle gorunce uzulme anne bak ben yanindayim sana kendi bilekligimi hediye edey im dedi boncuklarini takti koluma😊kendime ofkemi azaltan tek sey bu oldu😊
Iyi ki var onlar zaten ne guzelde destek oluyolar bizlere dmi insallah buyuduklerinde de hep boyle olur kuzularimiz

Bulmak imkansiz gercekten
Bi kaza bela yerine elinizden cikmistir belki oyle dusunmek lazim

Back
X