Bile bile lades mi diyorum abartiyor muyum

Ekran görüntüsü alıp dedikodunuzu döndüren adamla evlenmek istemek bence bile bile lades demek.
Allah önünüze ileride yaşayacağınız problemlerin kaynağını çıkarmış.
Karar sizin tabi.

Sizin konuştuklarınızı ekran kaydı yapıp aile grubuna gönderip sonra annem fena oldu o yüzden öyle dedim demenin mantığı ne?! Ozaman niye en baştan sizin aranızda ki konuşmaları gönderiyor. Bu kadar müdahale eden kaynanayı her seferinde memnun etmek için seni kesin ezer. Ben pek parlak göremiyorum ana kuzusuyla olan ilişkini

Yerinizde olsam arkama bile bakmadan kacarim

Sevgilim , kocam vs fark etmez benim yazismami kim oldugu hic onemli degil baskasina gonderse dunyayi dar ederim ona , bu adam istedigi kadar iyi olsun , boyle sacma dapan ve tamamen sizin hakli oldugunuz bir konuda bile annesine laf edemiyorsa arkaniza bakmadan kacin

Sadece haftada bir aile ziyareti konusunda hakli , bizimde haftada bir aile ziyaretimiz olur , su anda anlamsiz gelebilir size ama gercekten insanin ihtiyaci oluyor haftada bir ailesiyle vakit gecirmeye , biz her pazar gider 2 saat kalir doneriz , bu istegi gayet normal ( arada gidilemez , isiniz olur , yorgun olursunuz ayri bir olay ama boyle bir rutin olmasi hrm aileyi hem insanin kendisini iyi hissettiriyor)

Evlilik zaten iki tarafı da idare edebilmek değil mi? Erkek arkadaşınız daha şimdiden idare edebilmekte başarısız oluyor bence. Wp konuşmalarınu atmak ne demek, ben erkak arkadaşımla tartışıyorum yakın arkadaşıma bile anlatmıyorum, evlendiğinizde her sorunda annesine anlatıp yakınacak mı? Bi tabir vsrdır ya kapının arkasında olan orda kalır diye ki bence olmadı gereken de odur, ilerde hiçbir şey aranızda kalmaz, şimdi idare edersiniz sıkılırsınız da zaman geçtikçe dolup patlayabilirsiniz. Siz her konuda haklısınız, burda dengeyi tutturması gereken erkek arkadaşınız. Oturup ciddi ciddi konuşun bence

Ailesi heveslendi sanırım. Size bir şeyler almak istemesi güzel bence kadının. Kendisi ne istiyorsa alsın hediye olarak kabul edin. Çeyizinizi de kendiniz çalışıp ne istiyorsanız onlardan alın. Durumunuz saçma geldi bana açıkçası.

Sevgilinizin "anneci" tavırları bir tarafa aranızdaki özel görüşmeyi ailesine anlatması çirkin. İleride de anlatır. Çok rahatsız edici bir durum. Kim bilir daha neler diyor arkanızdan. Adam bildiğin oynuyor.

Kaynanayı bırakıp sevgilinizi tartmalısınız.

Sadece konusmalarinizin ekran görselini whatsappta aile gruplarina atmış kısmına kadar okuyabildim. Içim şişti okurken sen bütün bu olanları yaşarken ne yaşıyorum ben ya diyip kendine soru soruyor musun?

Yavaş yavaş sen bu çocuğa yol ver derim. Bak altını çiziyorum co-cuk? Her attığı adımı anasına yetiştiren bir erkekten ne koca ne de çocuklarına baba olur. Ailecek evliliğinin de sana bir kere bahşedilmiş hayatının da içine mıçar böyleleri.

İnsan sevgilisiyle tartışmasının ekran görüntüsünü aile grubuna atar mı yahuuuu? Yaş kaç? Sonra annem fena oldu deyip, seni eziyor. Yansıtmasaydı kavganızı madem. Evinizde yaşanan her şey böyle ortalığa dökülecek mi?
Seviyorsun belli, ortak noktalar vs. bağlayan şeyler de var ama bu noktayı da iyi düşün taşın.

Benim takıldığım çok küçük bir ayrıntı. Senin babanın haberi olmadan evinizin eşyaları bile düzülüyor. Baban kendisini bu kadar ezip geçtiğini öğrenince çok üzülecek, haberin olsun. Babanı ezip geçen de onlar değil, sensin. Madem işler bu kadar ciddi, babanın da haberi olması gerekmez mi?

WhatsApp konuşması goruntusunu atması bile ayrılmaniz için tek başına yeterli bir sebep.

Kimin konusmasi olursa olsun etik degil..

moralini bozmak gibi olmasın ama gerçekten şimdi wpda ekran alıp ailesine yetiştiren ve arkandan konuşan ilerde haftada bir kez gitmezseniz ekran ya da ses kaydı alıp ailesine atar tüm suç size kalır. gerçekten daha ailenizle konuşma yokken bu ne acele madem o kadar alma hevesliler bari senin istediğin olsun.

Kv ile sorun yaşar mısınız bilmem ama anasının ağzına bakan,her konustugunuzu direkt yetistiren bir adamla çok sorun yaşarsınız .

Bence annesi iyi biri. Esya seçmesi de kotu degil bnce en azndan ilgileniyor. Birde hicbirseeye karismayip hiçbirşey almayan tur kaynanalar var.bu durumu buyutme bnce.inatlasma.bnde mobilya taakimim avangart olsun diye inatlastim.ama ne gerek varmış niye bunu almisimki baska model alsaymisim diyorum...fikirler değişiyor hep.sonucta üstlerine dusen görevleri yapmaya calisiyorlar erken yada geç farketmez.ama whatsapp konusmasina ekran goruntusu yollaması cok yanlis bnce o konuda tepki koymalisin.yoksa ilerde önünü alamazsin.her seydede annem bana tek başına bakip buyuttu bahanesine siginacaktir.evlendgnde en cok duyacağın cumle bu olur bence .

Hicbir sey senden daha önemli degil kilit cumle,
whatsapp grubunda olmasi,seninle ilgili durumlari paylasmasi,annesine teselli vermesi bunlarin hepsine şahit olman tesaduf olabilir mi!'' Fırsat ''cok severim bu kelimeyi....

Özel konuşmaların ekran görüntüsünü alıp ailesiyle paylaşan adamla evlenince, şayet sihirli değneğiniz yoksa "Kocam whatsapp grubunda tartışmamızı anlatmış." minvalinde zibilyon tane konu açmak durumunda kalırsınız.

Bu ne ya bu kadar ağzı gevşek adam mı olur hiç ekran görüntüsünü komple atmak da ne demek kırpmaya bile lüzum görmemiş yani erkeğin böyle sinden adam olmaz adam dediğin ketum olur az ya bu ne

Ama dogru inattan almamissiniz.

Hayır inattan değildi hatta ben başta fikri çok sevmiştim ufak bı paraya baya eşya olacaktı. Sadece gereksiz olmayanları almayız hayatim bazılarında benim de beğendiğim var dedim ve tartışma çıktı. Sonra annen o kadar bakmış etmiş onun da gönlü olsun ordan da baya bir şeyler alırız dedim inat olsa bunu der miyim

Annesiyle hiç tartismadim. Bunları hediye olarak da atmadı ki bana ben kendim alacaktım

Annesiyle hiç tartismadim. Bunları hediye olarak da atmadı ki bana ben kendim alacaktım

Tartışmaya değecek bir şey değil aslında bunlar. Dediğim gibi iyi tarafından bakıp siz hediye olarak görün ev eşyasını. Kendiniz de alın. Beğendiğinizi kullanın, beğenmediğinizi kullanmazsınız. Geline takılan altındır vs. zaten birlikte alınıyor. Büyük koltuk, kanepe vs. yine birlikte alınıyor. Orada kendi çizginizi korursunuz.

Yine diyorum sevgilinizin tavrını sevmedim. Bana da yapılsa düşüncem direkt negatif olıurdu. Annenin gerisinde kalmak istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…