Bebek Beslenmesi bıldırcın yumurtasımı tavuk yumurtasımı hangisi sizce...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lady08

SİMGE'nin annesi
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
232
0
116
40
Isparta
ben kızıma bıldırcın yumurtasının sarısını verdiğim için tavuk yumurtası vermiyorum.bıldırcın yumurtasının çok daha faydalı olduğunu duydum.siz bebişinize hangisini veriyorsunuz.tavuk mu yoksa bıldırcın a.s.mı

valla eşim de almış,1 tane mi veriyorsun,nohut kadar anacım sarısı,zaten bitek yumurta yiyordu kahvaltıda

canım küçük olduğuna bakma normal yumurtauya göre 4 kat fazla yararlıymış.günde 1 tane sadece sarısını veriyorum.cokacimcoook

bende aldım bıldırcın yumurtası. benimki yemekten sıkıldığı için küçük olması iyi çabuk bitiyor. ama evet boyuna aldanıp 1 den fazla vermemek gerekiyormuş. doktora da sordum verebilirsin dedi

tavuk yumurtası vermeye başladığımda çeyrekten başlayıp tam sarıya geçiş yaptım yavaş yavaş. 1,5 haftadır yumurta yiyoruz. bıldırcına başlamak için de yine çeyrek/yarım mı başlamak gerekir acaba!

gerek yok sanırım o ilk başlarken alerji olmasın dokunmasın diye.

selamlar bende kızıma vermeye başlayacağımda bu bıldırcın yumurtasını çiğdenmi veriyorsunuz nasıl veriyorsunuz

yumurta protein degeri yuksek bir besindir fakat nedense okudugum kadariyla hergun verenler var......sunu soylemeliyim hergun yedirdiginiz yumurta alerji yapmasada karacigerde sorun yaratabilir o an gorunmeyen alerji belirtileri daha sonra cikabilir tavsiyem yumurtayi gun asiri ve ne cok az ne cok fazla pisirmeden ve herhangi baska bir proteine karistirmadan vermeniz

selamlar bende kızıma vermeye başlayacağımda bu bıldırcın yumurtasını çiğdenmi veriyorsunuz nasıl veriyorsunuz

dr umuz bize beyazını kesinlikle çiğ vermeyin dedi ama sarısını verebilirsin dedi.ben zaten beyazını yedirmiyorum sadece sarısını veriyoruma.s.

Evet karaciğere ağır gelebiliyormuş,harnup pekmezi de aynı nedenle erken verilmemeliymiş.
Valla ben korkumdan fazla pişiriyorum.Haşlasam 10 dakika,tavda peynirli pişrirsem karıştıra karıştıra iyice pişiriyorum.Yanlış mı yapıyorum,hazmı mı zorlasır acaba?

haslama suresi 8-10arasi idealdir 10dkk gecen haslama suresi yumurtada sulfurun disari cikmasina buda haliyle vucutta tahribata neden olur tavadada pisirim sari kismin cig kalmamasidir dogru yapiyorsunuz endiselenmeyin

ben her gün vermem de, pediatri portalını karıştırırken,yumurta hegun verilebilir mi şeklindeki soruya verliebilir,eskiden fazlası zararlı deniyordu,ama son arastırmalar öyle olmadığını gösterdi diye cvp yazılmış.

cogu meslektasimizin tavsiyesi birbirinden farkli ancak hergun o miktarda alinan protein ilk zamanlarda sorun yaratmasada sonraki zamanda cocuklarda alerjen etki yaratabilir elbet hergun verilebilir densede hayvansal protein gruplarindaki yumurta gun asiri verilmeli birgun peynirli kahvalti verirken diger gun yumurtayla peyniri yer degistirebilirsiniz [/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…