• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bıldırcın yumurtası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fffiliz

cennet kokulum
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.264
23
358
41
mrb 18 aylık bir oğlum var bıldırcın yumurtası kaçıncı aydan itibaren verilmeli sizler veriyormusunuz diğer yumurtaya oranla ağır diye biliyorum

benım bebeğimde 11 aylık aslında bende merak ediyorum. cvplayan arkadaşlar olursa memnnun olurum...

mrb 18 aylık bir oğlum var bıldırcın yumurtası kaçıncı aydan itibaren verilmeli sizler veriyormusunuz diğer yumurtaya oranla ağır diye biliyorum

12 ayını doldurduktan sonra başladık biz. ama öncesinden de 2 haftada 1 haşlayıp yedirdim.
şimdi haftada 2 kez veriyorum.kızım 20 aylık olmak üzere.
diğer yumurtaya kıyasla kalorisi yüksek.allerji yapma ihtimlai fazla. dikkatli olmak lazım

Son düzenleme:
benım oglum 14 aylık sayılır bende bu hafta basladım. ıkı kere verdım. sadece sarısını verdım agır gelmesın dıye

Back