Tamam çarşamba yazcaz zaten. Yarın gelir gelmez bi denerim ashsjsj ben de merak ediyorumKıazzzz gelince haber ver, merak ettim kaç kilosun
16.00Sabah kalkınca 2 bardak su içtim
11.30
Tarçınlı, hindistan cevizi yağlı kahve içtim
13.30
2 tane haşlanmış yumurta (soyarken 1.5 oldu)
3 tane siyah zeytin
4 küp süzme peynir (yarım kibrit kutusu gibi)
2 tane kiraz domates
1 dilim t.b ekmeği
Benimde sorunum irademin olmaması. Evde iyi yaparım ama bir yere gidince tutamıyorum kendimiBir bütün muz yedim tahin ekledim 1-2 çay kaşığı tam fazla fazla dökcektim korkuma hemen kapadım kapağınıbenim akşam yemeği menüm dünde olduğu gibi marul salata haşlanmış tavuk birazda brokoli yapacağım yanına. Eve kuzenlerim geldi pizza söylediler bir dilim yedim sadece. Bence büyük başarı su içmeye devam. Yarın teyzemlere gideceğiz sınavım büyük. Kahvaltı masası, kahve yanına şekerlemeler. Ama hepsinin hakkından geleceğim inşallah.
Aynen ya. Bide herkes saygı duymuyor diyet yapanaBenimde sorunum irademin olmaması. Evde iyi yaparım ama bir yere gidince tutamıyorum kendimivereceğiz bu kiloları
Bizimkiler de aynı ye bi kereden nolacak falanAynen ya. Bide herkes saygı duymuyor diyet yapanayarın için mesela şimdiden başladılar en azından bir poğaça yersin demeye bir simit alıp kızımla bölüşürüm. Tutmazsak kendimizi yerimizde sayacağız sadece. Ben resmen doğum kiloma doğru ilerliyorum. İnşallah canım
Cemosun bir çayı vardı ya kayisili iciyodu sen onu iç iki gün hedefe ulaşırsın56 olucam işte
Fikir olur bence birbirimize bide ben daha motive hissediyorum sorumluluk yükleniyor buraya yazacağım içinMenü yazmak zorunlu mu kızlar bir düşüncem ona göre bugün ne yemiştim
Fikir olabilir benceMenü yazmak zorunlu mu kızlar bir düşüncem ona göre bugün ne yemiştim