Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

Kızlar ben bugün kurstaydim şuan eve girdim hemen yaticam uyanınca gelirim sabahtan beri canım çıktı hshshdhdhs

Aralıklı oruca başladım sabah 9 da kalktım 12 buçukta kahvaltı yaptım sonra 2 kupa çay içtim başka bişey yemedim ama kahvaltıda karbonhidrat doluydu yanında salatalar.
Akşama bı corbam var yanına bişey yaparım artık.

16.00

2 dilim ayva
1 avuç fıstık

18.30

Balık
Salata

1.5 litre su içtim şimdiye kadar. Yatana kadar 2-2.5 olur 3 de olabilir .

Bir bütün muz yedim tahin ekledim 1-2 çay kaşığı tam fazla fazla dökcektim korkuma hemen kapadım kapağını benim akşam yemeği menüm dünde olduğu gibi marul salata haşlanmış tavuk birazda brokoli yapacağım yanına. Eve kuzenlerim geldi pizza söylediler bir dilim yedim sadece. Bence büyük başarı su içmeye devam. Yarın teyzemlere gideceğiz sınavım büyük. Kahvaltı masası, kahve yanına şekerlemeler. Ama hepsinin hakkından geleceğim inşallah.

Benimde sorunum irademin olmaması. Evde iyi yaparım ama bir yere gidince tutamıyorum kendimi vereceğiz bu kiloları

Benimde sorunum irademin olmaması. Evde iyi yaparım ama bir yere gidince tutamıyorum kendimi vereceğiz bu kiloları
Aynen ya. Bide herkes saygı duymuyor diyet yapana yarın için mesela şimdiden başladılar en azından bir poğaça yersin demeye bir simit alıp kızımla bölüşürüm. Tutmazsak kendimizi yerimizde sayacağız sadece. Ben resmen doğum kiloma doğru ilerliyorum. İnşallah canım

Bizimkiler de aynı ye bi kereden nolacak falan

Sabah kahvaltım

2 haşlanmış yumurta süzme peynir 10 zeytin 1 tane tam buğday lavasi
1 yk kadar tahinli pekmez 3 ceviz

Ara
1 cennet hurması tahinli

Son öğün 16.00
10 tane kadar yaprak sarması ve yoğurt

Yesilcay soda artık uyuyana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…