Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

En geç 19.00 da yeme işi bitiyor oksi. Ayran, süt dışında sıvı şeyler serbest 19 dan sonra. Gün içinde de dengeli bi şekilde beslenmeye çalışcaz
Sabah kac? Ben 7 de işe gidiom 12.30da evde kahvaltı yapıorum ama o arada sıgara içiyorum diye kraker falan atıştırıyorum

Kahvaltı 11-12 gibi o saate kadar yine sıvı harici bir şey yememen lazım mide boş olmalı çalışmalı
Eve anca 12.30da gelıyorum . 7den o saate kadar paketın yarıdan fazlasını içiyorum salak gibi, o yüzden midem bulanıyor fıt form falan aldım atıstırmaya olmaz mı yada elma yesem

5 bin adım alabildim.
Sabah aç karnıma chia tohumlu suyumu içtim.
13.30 da yine yürüyerek kursa gideceğim.
Kahvaltıyı ne kadar geç yaparsam o kadar iyi oluyor.
3200 de ben adımlamısım bugün.
Yesılcay ıctım bende açken. Kepeklı ekmek aldım kahvaltıda 1-2 dilim tuketecegım.

Eve anca 12.30da gelıyorum . 7den o saate kadar paketın yarıdan fazlasını içiyorum salak gibi, o yüzden midem bulanıyor fıt form falan aldım atıstırmaya olmaz mı yada elma yesem
Sigarayı bıraksan ya da kahvaltıya kadar hiç içmesen ne güzel olur

Sonra normal yemeye devam ediyo musun? Rejim yaptın mı?

Sonra normal yemeye devam ediyo musun? Rejim yaptın mı?
Evet diyetle beraber içtim kahveyi,ara ara duruyor zaten o zamanda şaşırtma dedikleri teknikleri uyguladım.
66 ile başlamıştım diyete 2022'de 50 kiloya indim,şu anda gene dikkat ediyorum 52,5 filan geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…