• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bilal Kaçtı" Haberi Erdoğan'ı Kızdırdı: Bunların Cibilliyeti Bozuk

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
08 Ekim 2015 Perşembe 07:44
Erdoğan, Japonya'ya giderken oğlu Bilal Erdoğan'la ilgili "İtalya'ya kaçtı" haberleri içi "Doktora için gitti, belli bu. Bunların hepsinin cibilliyeti bozuk." dedi.
bilal-kacti-haberi-erdogan-i-kizdirdi-7755902_x_5398_300.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya yolunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan'la ilgili olarak ortaya atılan "İtalya'ya kaçtı" haberleri hakkında da ilk kez konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oğlum Bilal Erdoğan hakkında yaptıkları tezvirata bakın. Kendisi doktora için İtalya'da. Yok efendim neymiş, 1 milyar doları İtalya'ya kaçırmış! Ya böyle bir yalan olabilir mi? Bunlar cibilliyeti bozuk insanlar." dedi.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KONUSU

- Türkiye'de ifade özgürlüğü konusunda Avrupa medyasında eleştirel yayınlar yapılıyor. AB'deki muhataplarınızla görüşmelerde bu konu gündeme geldi mi?
- "Kısmen de olsa gündeme geldi. Kendilerine açıkça söyledim. Türkiye'de Tayyip Erdoğan'a yapılan hakaretlerin hiçbiri, dünyada bir başka ülke medyasında bir başka lider için yoktur. Erdoğan karşıtı medya gruplarında, hakaretin binbir türlüsü var. Avrupalı muhataplarıma, 'Bütün gazeteleri, TV yayınlarını masaya yatırıp inceleyin' dedim.

"NEYMİŞ İTALYA'YA KAÇMIŞ! CİBİLLİYETİ BOZUK BUNLARIN"

Biz tüm bu hakaretlere sabırla karşı koyduk. Ailemize saldırıyorlar. Oğlum Bilal Erdoğan hakkında yaptıkları tezvirata bakın. Kendisi doktora için İtalya'da. Yok efendim neymiş, 1 milyar doları İtalya'ya kaçırmış! Ya böyle bir yalan olabilir mi? Sosyal medya üzerinden de iftira ve tezvirat peşindeler. Bunlar cibiliyeti bozuk insanlar. Bu tür alçaklıklar dünyanın hiçbir yerinde hoş görülmez.

DAVALAR AÇILIYOR

Ama bizde bazı medya organları bu tür şeylere tevessül ettiği gibi, muhalefet partileri de iftiraları kullanarak siyaset yapabiliyor. Bu iftiralara ve tezviratlara karşı, avukatlarımız tabii ki gerekli davaları açıyor."

Bilal Erdoğan: Sadece Doktora İçin İtalya'dayım

http://www.haberler.com/bilal-erdogan-haberi-kizdirdi-bunlarin-7755902-haberi/

bir tarafta oğlu vatan için şehit olan ve buna rağmen karaktersiz damgası vurulan babalar var diğer tarafta oğlunun ne için yurt dışına gittiği çok çok belli olan ve bunu örtmek için yine hakaretler tehditler savuran bir baba var.

gerisini yazmak konuyu okuyanlara kalmış.

Evet Türkiye de hakaret var malesef.
Siyasiler bile zaman zaman bu hataya düşüyor.
Ama Bilal Erdoğan kaçmış cümlesinde hakaret göremiyorum ben.
Yalan haber gerekçesiyle dava edilebilir ama hakaret davası açılabilir mi hukuki olarak mümkün mü bilmiyorum.

Evet Türkiye de hakaret var malesef.
Siyasiler bile zaman zaman bu hataya düşüyor.
Ama Bilal Erdoğan kaçmış cümlesinde hakaret göremiyorum ben.
Yalan haber gerekçesiyle dava edilebilir ama hakaret davası açılabilir mi hukuki olarak mümkün mü bilmiyorum.

Söz konusu bu aileyse herşey mümkün..
Bunlardan biri başka birine tecavüz etse e oda izin vermeseydi diye mağduru suçlayıp cezaevine atarlar öyle bi zihniyet.

------

Üniversite okumuş(!) adam böyle mi konuşurmuş..:cool:
Neyse dili sürçmüstür diliiii !
Sizde hemen hakaret etti diyorsunuz :D
Benimde dilim sürçüyor aslında ama banlanmak istemediğimden sürçmemiş gibi yapıyorum :DD

Gülüyorum ya cumhurbaşkanı cibiliyetsiz demiş ahahahah
Türkçe kadar çok açılı bi dilde üniversite okuyan (!) adam nasıl giderse her mitingde her basın toplantısında kaliteye hiç sapmadan aynı çizgisinde devam eder.
Kalite diye de bi yol var aslında ama kimisine zor gelir.. :KK59:
Veya kalite bile utanır nasıl böyle insanlarla aynı cümlede kullanıyorum diye :cry:

Bunlardan biri başka birine tecavüz etse e oda izin vermeseydi diye mağduru suçlayıp cezaevine atarlar öyle bi zihniyet.

------

Sizde hemen hakaret etti diyorsunuz :KK70:
Benimde dilim sürçüyor aslında ama banlanmak istemediğimden sürçmemiş gibi yapıyorum :KK70:D

Türkçe kadar çok açılı bi dilde üniversite okuyan (!) adam nasıl giderse her mitingde her basın toplantısında kaliteye hiç sapmadan aynı çizgisinde devam eder.
Veya kalite bile utanır nasıl böyle insanlarla aynı cümlede kullanıyorum diye :cry:

sus kızz hakaretten dava açarlar sana da bak.

------

Sizde hemen hakaret etti diyorsunuz :KK70:
Benimde dilim sürçüyor aslında ama banlanmak istemediğimden sürçmemiş gibi yapıyorum :KK70:D

neyse bişe yazacaktım gerek kalmamışş:KK49::KK49:

sen bir yayıncı olarak KAÇTI kelimesini yazacaksın . ve bu kelime usturuplu bir kelime olacak ama bunu yazanlara cibiliyetsiz diye cevap verecek sonrada aaaa bak yakışıyormu diyeceksiniz pesss valla.. biri benim oğluma laf edecek yada kızıma adamın alnını karışlarım bennn..:KK67::KK67:

sen bir yayıncı olarak KAÇTI kelimesini yazacaksın . ve bu kelime usturuplu bir kelime olacak ama bunu yazanlara cibiliyetsiz diye cevap verecek sonrada aaaa bak yakışıyormu diyeceksiniz pesss valla.. biri benim oğluma laf edecek yada kızıma adamın alnını karışlarım bennn..:KK67::KK67:
"kacti" kelimesinde herhangi bir hakaret yok ama "cibiliyetsiz"bir hakarettr.bunun ustune diyecek bsey yok bnce..bu ulke sehit ailelerine edilen hakaretleri de gordu..

"kacti" kelimesinde herhangi bir hakaret yok ama "cibiliyetsiz"bir hakarettr.bunun ustune diyecek bsey yok bnce..bu ulke sehit ailelerine edilen hakaretleri de gordu..
bugün bir kaç kişiyle uğraştım bide senle uğraşmıyayım canım biri sana kaçtın derse sen hakaret olarak algılama. yarabbi şükür dersin olurmu...

Senden de farkli bir yorum beklenmezdi zaten kakao .

Yine sasirtmadin

bugün bir kaç kişiyle uğraştım bide senle uğraşmıyayım canım biri sana kaçtın derse sen hakaret olarak algılama. yarabbi şükür dersin olurmu...
ben sizin soyledginize cvp verdm kendi gorusumu soyledm tipki szin gbi..ugrasmk ne alaka anlamadim ki burda oturup szinle polemige girmeyi hic dusunmuyrm..szde rizkinizdan calip kaşane yasayan insanlara yarabbi sukur basimizdan eksik olmasinlar dersiniz..ii gunler..

bu kelime nedir ayoll
hemen aciklayim.ben anlarsinz diye düsünmüstm.cnkü telden yaziyrm.calip=çalip. kâşâne =büyük süslü köşk,saray gibi yapi..açiklayici olmustur umarim..biyerden vurmaya çalisirken keske anlamina bi baksaydiniz..ben polemige girmek istemiyrm.yazdiginiza karsi fikrimi söyledm.ikili diyaloga cevirmeye gerek yok.ii gunler size.

ee canımm seninde yorumlarında bir farklılık göremedik dahaa..bide siz şaşırtabilseydiniz..:KK49::KK49::KK49:
Evet en basindan beri ne diyorsam devam ediyorum. Ama sen bi konuda bile bi oyle bi böyle diyebiliyorsun. Mesela bu yorumdan sonra bunun tam zitti bi yorum da bekliyorum senden. Nasilsa her zaman yaptigin sey. Farkli derken dedigim buydu. :KK66:

Back
X