- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
burdaki üyelere dikkat etmek lazım cımbızla laf çekiyorlarHerşey,herkes eleştiriliyorken Bilal'in sendelemesi mi eleştirilmeyecek ? Ne üstünlüğü var ki,peh...
İşsiz demişsiniz ondan dedim aynı yerde yorum yazmaktasınız diye...Hani işsizsek hepimiz işsisiz anlamında :)
Malesef öyle oluyor.Aynı konuya yorum yazıyorken diğer üyelere işsiz demek nasıl bir mantık ?
Eleştiren işsiz,savunan işli mi oluyor acaba :)))
Soylemeden edemeyecegim çünkü diger konuya cevap vermediniz. Allah aşkına neden her seyi kibliyorsunuz? Ben o acilan konudaki yorumu sizin yazinizi alintilayarak yaptim ilk cumlelerim sizeydi çünkü ama siz kalkip beni kiblemissiniz. Diğer cumlelerim chpli bakana idi, bunu anlamak o kadar zor olmasa gerekti cunku 50 lira bunlarin fiyati diye o soylemisti siz değil. .Malesef öyle oluyor.
9 seçimdir düşüremediniz. nese 10 da umudunuz var sanırımÇok sert düşecekler teker teker ama bakalım
Mevlana ''Gel ne olursan ol yine gel'' demiş ama ''Edep be ya huu'' da demiş. Yani edebimizle gidecekmişizMevlana görse sen gelme Bilal derdi. Nedir Başbakanın bu çocuktan çektiği ya
9 seçimdir düşüremediniz. nese 10 da umudunuz var sanırım
ben olsam yazmaya utanırım he
dört ayağının üstüne düşmüştürResmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçimini kazanan Recep Tayyip Erdoğan'ın adı yolsuzluklarla anılan oğlu Bilal Erdoğan balkonda düştü.
Balkon konuşması için babasının yanında yer alan Bilal Erdoğan, balkonda alkışlarken bir an tökezli ve düştü...
video, kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/104341/iste_Bilal_in_balkondan_dusme_ani.html
Size ''utanmıyormusun'' diye yazmışlar. Yoksa utanacak bir durumunuz mu var? Mesela Meclis'de yolsuzluk fezlekeleriniz mi var?Çok sert düşecekler teker teker ama bakalım
Size ''utanmıyormusun'' diye yazmışlar. Yoksa utanacak bir durumunuz mu var? Mesela Meclis'de yolsuzluk fezlekeleriniz mi var?
Ne diyorsun sen Açık konuşdaha kötüleri var araştır istersen kk nin hakkında olanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?