Senin pederde cumhurbaskani olaydi sen dusmeyi birak balkondan atlardin hethal...çok heycan yapmış
Senin pederde cumhurbaskani olaydi sen dusmeyi birak balkondan atlardin hethal...
:) senin peder her gun cumhurbaskani olmus sanki :) haha neyse haber dogru degil galiba,,..Allah'a şükür sonradan görme değiliz yapacagı yolsuzlukları düşünmüş heralde bi an kendinden geçmiş
:) senin peder her gun cumhurbaskani olmus sanki :) haha neyse haber dogru degil galiba,,..
Hay hay efendim.. Sizede iyi geceler...babama peder diye hitap etmezseniz sevinirim ayrıca senli benli olmazsak..
iyi geceler..
Allah'ın tokadı mı tecelli etmeye başladı yoksa
Yaptıkları en bilimsel iş küçük görmek ve hakaretbabama peder diye hitap etmezseniz sevinirim ayrıca senli benli olmazsak..
iyi geceler..
ne yazık kiYaptıkları en bilimsel iş küçük görmek ve hakaret
Duyanda essah sanacak simdi.. Hakaret sizlerin isidir efendim... Koyun cahil demin biride balik dedi :)Yaptıkları en bilimsel iş küçük görmek ve hakaret
Balık örneğini ben vermiştim ama şu anda hakikaten gülmekten ölüyorum.Arkadaşım,siz okuduğunuzu nasıl anlıyorsunuz?Verdiğim örnekteki balık hassas din değerleri anlamındaydı,su da yüreğinizdi.Dini yüreğinizin dışına çıkarırsanız ne siz eski siz olursunuz ne de dininiz aynı kalır demek istedim.Anlamak zor mu bu kadar ya?Duyanda essah sanacak simdi.. Hakaret sizlerin isidir efendim... Koyun cahil demin biride balik dedi :)
Ayrica peder demek baba demektir.. Hakaret anlayisina hayran kaldim:)
Ne yuzunden dediysen dedin sonucu degistirmez.. Ben kimseye hakaret etmedimBalık örneğini ben vermiştim ama şu anda hakikaten gülmekten ölüyorum.Arkadaşım,siz okuduğunuzu nasıl anlıyorsunuz?Verdiğim örnekteki balık hassas din değerleri anlamındaydı,su da yüreğinizdi.Dini yüreğinizin dışına çıkarırsanız ne siz eski siz olursunuz ne de dininiz aynı kalır demek istedim.Anlamak zor mu bu kadar ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?