Neler yapabilirim tavsiyeniz var mı ?
Bu korkudan sonra imkansızYeter daha,sürtünmeyin artık siz.
Kekik ve adaçayı içiyorumSoğan kaynat. Bir de kekik. Ikisi de getiriyor. Stres yapıp düşünürsen gecikir tabii ki ne olacak başka
Tamam ic getirir o. Düşünmeyi de bırakKekik ve adaçayı içiyorum
Spor :) bana yesil biber yemek de iyi gelirNeler yapabilirim tavsiyeniz var mı ?
Sen harikasın teşekkür ederimTamam ic getirir o. Düşünmeyi de bırak
DeniycemSpor :) bana yesil biber yemek de iyi gelir
Bazı okuduğum izlediğim Doktorlar bunun bile hamilelik ihtimali olduğunu diyor zevk suyu vs sizce yok mu yani ? Ben kendimi hâlâ hazır hissetmiyorum tam birleşmeye ondan dolayı haklısınız dışardan komik söyleyincePrezervatif takıp sürtünürken biz ne saçmalıyoruz böyle demediniz mi?
Hamile degilsin merak etmeBiliyorum bu başlıktan bıktınız ama inanın yaşayan biri olarak ne kadar stresim anlatılmaz. Sevgilimle sürtünme ile beraberlik yaşadık prezervatif takiyordu boşalırkende kalktım üstünden. Aradan 13 gün falan geçti iki gün önce regl olmam gerekiyordu. Olamadım stresten mi acaba bilmiyorum. Testte yaptım bir gün önce negatif çıktı. Çok tedirginim. Bu arada herkese iyi bayramlar
Bayram bayramHoş geldin Ebubekir Sıddık bebek
Surtunme sağlıklı bir cinsellik değil kendinize bunu yapmayınBiliyorum bu başlıktan bıktınız ama inanın yaşayan biri olarak ne kadar stresim anlatılmaz. Sevgilimle sürtünme ile beraberlik yaşadık prezervatif takiyordu boşalırkende kalktım üstünden. Aradan 13 gün falan geçti iki gün önce regl olmam gerekiyordu. Olamadım stresten mi acaba bilmiyorum. Testte yaptım bir gün önce negatif çıktı. Çok tedirginim. Bu arada herkese iyi bayramlar
Hamile kalmamak için prezarvatif kullanmişlarSürtünmenin bile bir adabı vardır, prezervatifle sürttürülür mü? Merak etmeyin hamile olmanıza imkân yok.