- Konu Sahibi adaderenim
dediğim gibi, ben denedim. randevu alıyorsun. benim gittiğim mağazalarında öncelikle bilgisayardan denemek istediğin modelleri seçiyorsun. Türkiye'de de böyle galiba. Ha, daha önceden internetten baktım ve denemek istediklerim bunlar da diyebilirsin. sana bir prova odası verecekler muhtemelen, yakınlarının da gelebileceği size özel bir oda. bir görevli o odadaki kabine seçtiğin gelinlikleri koyacak, hepsini getirdikten sonra sırayla giyindirecekler. giyindirdikten sonra kabinden odaya çıkıyorsun genelde, odada kim varsa, ayna karşısında onlarla istişare ediyorsunuz. fotoğraf da çekebilirler yakınlarınız. nişanlıma, aileme sormak istiyorum dersin. prova bitince, sana denediklerinin listesini ve fiyat listesini verecekler. sipariş edersem ne kadar sürede gelir, tadilat gerekecek mi burada, boy nasıl ayarlanır vs. cidden ilgileniyormuş gibi sorular sorarsan ve rahat davranırsan nereden bilecekler ki? gerçekten alacaklar da aynen bunları yapıyorlar nasılsa. ayrıca, bir müşteriye alamayacakmış muamelesi yapmaları, eğer gerçekten alacak bir müşteriyse gelinliği kafalarına fırlatma isteği oluşturacağından, böyle bir riski alamazlar...