- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence gelinlik çok hoş :) bende tesettürlü biri olarak bunun uzun kollusunu diktirmeyi düşünüyorum. ama tabi önce kaliteli malzeme kullanan iyi bi moda evi bulmak gerekiyo. ayakkabı olarak bende pudra pembesi düşünüyorum ama çiçekte yeşil yapraklı seviyorum ben.ama bunlarda güzelmiş olur bence ben beğendim![]()
yavruşum ben gelinlikte biraz daha kabarık seviyorum, çiçeğin de güzel ama içine biraz daha pudra renk çiçek konsa tadından yenmezayakkabı süperrr ama yandan f,yonk falan olsa tam benim tarzım olur
![]()
çook teşekkürlerbence hepsi çok güzel ve gayet de uyumlu..
![]()
gelinlikçide deneme yapıcam zaten ama pronovias modeli bu ve orda denemem mümkün değil malesef:18:gelinlikçilere gidip deneyin bence..ben böyle fotolarda modellere pek güvenmiyorum.denemeden nasıl duracagını bilemezsiniz.gidin deneyin çekebiliyorsanız onların fotosunu çekin.modeller güzel ama sizde nasıl durur bilemeyiz.
nişanlığmda 2 boy tarlatan kullanıcam canım bendeGelinlik degil de gece elbisesi gibi duruyor.
Kabarik sevmiyorsun ama biraz istiyor. Tarlatanlar zaten 3 boy.
Biri az kabarik, 2.si biraz daha kabarik, 3.sü cok kabarik. Ben 2 numarayi secmistim o bile abartili degildi.
Bilemiyorum canim ama elbise gibi senin sectigin.
eger gittiğim gelinlikçide begenemessem diktirmek istiyorum o yüzden netten bakıyorum:26:bencede, net üzerinden beğenmek hiçbirşey ifade etmiyor, gidip denemeden üzerinizde nasıl durabileceğini bilemezsiniz, hele birde bizim gibi ufak tefekler için.. benim boyumda 1,55 beğendiğim modellere deneyene kadar hep şüpheyle baktım,, yakışmazsa hayal kırıklığına uğrarım diye, ama deneyince içim rahatladı, bence acilinden gelinlikçi dolaşmaya başlayın derim, mutluluklar
malesef boy fakiriyimgelinlik , ayakkabı , çiçek , saç modeli hepsi çok güzel seçimler.
daha önce arkadaşlar da yazmış mutlaka gidip denemelisin .
bu tarz gelinlikler için mutlaka uzun boy gerekiyor yani topuklularla birlikte en az 170 civarı bir boya ulasabilirsen güzel durabilir
ama daha kısa boylular da bu tarz modeller bence kendini çok iyi gösteremiyor.
tavsiyem mutlaka git dene
internetten bakarak bir yere varılmıyor gerçekten
hayal ettiginden cok farklı bir gelinlik üstüne daha cok yakısacak olabilir
bu söze katılıyorum bnde gittiğim her düğünde gelin gecelik bile giyse GELİN diye adlandırıldıvalla insanlar gece elbisesi olarak ne giyiyorlar ben bilemiyorum doğrusu; ama bu benim "gece elbisesi" konseptimin tamamen dışında, bildiğiniz gelinlik. ha, çok sade, sıradan bulunsa dahi duvakla filan elbette gelin kendini belli edecek. hiçbir düğünde gelini gelinliğinin parlayan taşları veya sonsuza uzanan kuyruğu, eteğinin kabarıklığı sayesinde ayırt etmedim ben. gelin her türlü belli eder kendini.
sadede gelecek olursam, gelinliği çok beğendim, ayakkabınızı ve çiçeği de sevdim.
fakat kesinlikle gidip üzerinizde hangi modellerin hoş durduğuna bir bakmanız gerekiyor. kuyruklu olması, bele ve kalçaya oturması ve göğüs kısmındaki detayı sebebiyle epey riskli bir model bu.
ayakkabinin rengi cok hoss..
çook teşekkürler
gelinlikçide deneme yapıcam zaten ama pronovias modeli bu ve orda denemem mümkün değil malesef:18:
eger gittiğim gelinlikçide begenemessem diktirmek istiyorum o yüzden netten bakıyorum:26:bu kısmı anlayamadım? gelinlikçi de bu tarz bi model bulamazsan direkt olaracak diktirecekmisin? bu bence cooook ama coook riskli.. deseydin ki botum 170 o zaman tabii başak :)
malesef boy fakiriyim
bu mankendeki gibi kalcaya kadar indirmeyip belden aşagı kabarıklıgı vermeyi düşünyrm:26:ama bu gelinliğin özelliği o zatenyani bu dediğini yaparsan bambaşka bir gelinlik meydana cıkar ve bence bu daha da riskli..
ben cok dikkatli ol derim![]()
aynı modeli denemesende benzer tipte bir modeli mutlaka dene bence naısl durduğunu bilmeden diktirirsen hayal kırıklığına ugrama ya da pronoviasa falan git orada dene üstünde nasıl duruyor gör..benim hiç aklımda olmayan bir modeli denedim ve güzel durdu beğendiğim güzel duracağını düşündüklerim ise maalesef hayal kırıklığı yarattı![]()
Neden deneyemiyorsun ben anlamadımama bence kesinlikle denemen lazım. ben de boy fukarasıyım o yüzden bu tarz gelinlikler bizim için çok riskli..
eger gittiğim gelinlikçide begenemessem diktirmek istiyorum o yüzden netten bakıyorum:26:bu kısmı anlayamadım? gelinlikçi de bu tarz bi model bulamazsan direkt olaracak diktirecekmisin? bu bence cooook ama coook riskli.. deseydin ki botum 170 o zaman tabii başak :)
malesef boy fakiriyim
bu mankendeki gibi kalcaya kadar indirmeyip belden aşagı kabarıklıgı vermeyi düşünyrm:26:ama bu gelinliğin özelliği o zatenyani bu dediğini yaparsan bambaşka bir gelinlik meydana cıkar ve bence bu daha da riskli..
ben cok dikkatli ol derim![]()
pronovias modeli bu ve orda denemem mümkün değil yazmışsın da neden mümkün değil
istanbulda yaşıyorum demişsin
pronovias almayabilirsin fiyatları yüksek
ama denemesi bedava
bir sürü insan biliyorum
pronoviasa gelinlik denemeye
anlaştıkları terzileri ile gidiyorlar
terzi gelinin üzerinde görüyor modeli iyice ona göre dikiyor
Tatlım bende sade gelınlıklerden hoşlanıyorum bılıyorsun ama kabarıklık çok az bence.... Üstte sütyen yaka olsa daha hoş olur.
Bubabur neden deneyemezmissin? Ben başörtülüyüm, öyle marka kıyafetlerim, çantalarım filan da yoktur. İspanya'da farklı mağazalarında 5 farklı model denedim, içlerinden biri 6000 Euro'ya yakın fiyatıyla bir elie saab'dı. Hiçkimse de sen ne yapıyorsun burada muamelesi yapmadılar. Paranın ve imanın kimde olduğu belli olmaz demişler :) bir arkadaşımla Bağdat caddesi vakkoya ve beymen bridal Nişantaşı'ya gitmiştik, arkadaşım denemişti, normal davranmışlardı.
Komple dantel modellere kabarık etek yakıştırmıyorum ben. Ayrıca kısa boylu bayanlara kabarık gelinlikler yakışmaz. Balık giyebilirsiniz ama üstünüze göre dikilmesi lazım.
Son bir not. Ünlü marka gelinliklerde tarlatan telli değil, hatta 1 numara bile değil. Düz bir tarlatan giydiriyorlar, eteklerdeki kabarıklığı sağlayan şey tül katlar ya da elbise sert bir kumaştansa kalıbın kendisi oluyor...
yorumlarınız için çooooooooook teşekkürler
pronoviasa giden arkım illa alcam gibi resmen bırakmadılar sonra en sonunda itiraf ettim dedi ve gözüm korktu açıkcası:18:
denemeye tabiki giderim ama alabilecek durumda diilim yani orda denerken napıyolar nasıl oluyo hiç bilmiyorum
kabarık giymeyi hiç düşünmüyorum bilmiyorum inanın kafam öle karman çorman kiii
eger pronoviasta deneyen varsa bana açıklarsa çok svnrm![]()