Bıktım

sila678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
7
-1
18
Merhabalar Öncelikle Kendimi Tanıtayım; annemle babam ayrı ve küçüklüğümü çok güzel bir hayatımız vardı mülayim ve orta halli bir hayat , bir anda her şeyi bitirdiler. Ben annemde kaldım , kardeşim babam da onun yüzünden gidişlik gelişlik pek fazla olamadı ve aradan yıllar geçti. Ben 17 yaşıma vardım bir tane sevgilim vardı evi ocağı tarlaları ve benzer ailesinin durumu çok iyiydi , huzurlu olurum dedim ,mutlu olurum dedim ,annemin de o sıralar görüştüğü bir adam vardı evlilik yolunda olduğ , zoruma gidiyordu ne bileyim hele ki haberleri televizyonda izledikten sonra, sonra bazı olaylardan annem bana durma sevgilini çok seviyorsan o da seni seviyorsa kaç dedi. Ve benim serüvenim o zaman başladı. evet kaçtım annemin izniyle evlendim nisa'nın 14'ünde beni evden yol etti ,15'inde nikahım kıyıldı e o zaman herkes bir anda değişti. mayısın 4'ünde düğünüm oldu güzel bir düğünde diyebilirim ama ~Benim kimsem yoktu tabii ki tahmin edebileceğiniz gibi işte her şey o günden sonra başladı bana ayrı bir ev açılacağını aile birası olacağını belirttiler , ve ben kabul ettim ve bir anda her şey bir olmaya başladı ,sadece yatmadan yatmaya iniyordum eve kendime ait düzenim yoktu. haziran'ın 20'siydi eşime çok büyük bir kavga ettik, Ben dedim düzen istiyorum o dedi tamam dedi. Ben dedim bana böyle dediniz böyle yaptınız niye böyle ettiniz diye hesap sordum• ben seni zorla getirmedim diyerek beni itip kalkıştırdı , haziranın 24'ü evet 4 gün sonra gece saat 12.00 civarlarında hastaneye gittim aşırı mide bulantısına ve 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim, hamilelik nedir bilmiyordum ki ama tek bildiğim şey ertesi güne gittiğimde karnımda bir kalp atıyordu ve onunla ,Ben özel bir bağ kurdum sevdim sevindim mutlu oldum ailesi aklına girmiş yapmayın çocuk etmeyin çocuk aldırın daha çok geç değil gibisinden, 28 HAZİRAN kavga çıkardım ve çıktı bu evden gidecek hiçbir yerim yok tek kaldım ve bir anda beni kolumdan tuttu sonra doktora götürdü 20.000 lira karşılığında , çocuğumu aldırdı zorla iyine vurdurdu doktora ağladım zırladım hiç kimsenin umurunda olmadı ,temmuzun dördü eşim beni zorla notere götürüp hani evlilik sözleşmesi imzalattırdı. temmuzun 8'si köydeyim fındık sezonu ve tekrardan hamile kaldımı öğrendim evet doğru duydunuz asla ama asla korunmuyordu e zaten kürtaj olduğu doktor da bir sene çocuğun olmaz demişti bana işin ters tarafı buydu temmuz'un 12'si kanamam oldu ama asla ötekilere benzemiyordu. temmuzun 24'ü kanamam dinmedi, aksine şiddetlendi deyince o zaman hastaneye geldim şehre, içinde parça kaldığını çocuk düşürdüğümü diyerek bana bir iğne vurdu doktor evimden alliansın yüzüklerin kolyem ve düğünde takılan bütün altınları aldılar bir kere daha çektirdiklerini söylüyorum aileme çok yalvardım dayımı olsun teyzem olsun annem olsun babam olsun kimseyi yanımda durmadı beni sahipsiz kıldılar işte sahipsiz olunca da herkes dalıma bindi Ekim 18 hamile olduğumu öğrendim ve şu an hala hamileyim 14Aralik eşim tarafından evden kovuldum gidecek hiçbir yerim yok annem ve kocası ilkte tamam gel dedi bana sözleşme olduğunu para pul alamayacağımı ve emekli maaşıyla gecindiklerini asla ama asla bana bakamayacaklarını başımın çaresine bakmam gerektiğini bana belirttiler bir kere çıkmıştım evden kurtulmuştum zaten bunu da aldırmayı düşünüyorlardı evet cahiller onlar katil cana gelen her çocuğu aldırmak istiyorlar işin ters tarafı eltimin iki tane çocuğu var ve onu hiçbir zaman hiçbir şey olmamış ama ben olaydık evliliği bir insan olarak iki kere hamile gibi oldu şu an hala hamileyim ve kimsenin umurunda değil 17 yaşında neden ben bunları çektim ki benim de suçum vardı ve bunu yazsa zaten eşim beni evden çıkardıktan sonra ona ay ben de bir çay başkasında iki ayda başkasında yatar yatar durursun dedi bana ama tabi bu erkek konusun da şu an bir arkadaşımın evindeyim 2 gün başımı dinle dedi ve bunların hepsi benim kimsesizliğim ben ezilmemden ve bazı bazı kendimi ezdirmek istemediğimden başımı kaldırmamdan kaynaklandı benim tek isteğim mutlu huzurlu ve zorluk çekmediğim bir hayattı ama bilmiyorum başaramadım beceremedim yani tek tutunacağım şu an benim karnımdaki çocuğum muyum ne yaparım ne ederim hiçbir fikrim yok ama tek bildiğim şey daha o katillerin evine dönmeyecek olduğum. Ne yapabilirim ne edebilirim bir fikriniz var mı acaba.

Son düzenleme:
Bir nokta falan koysaydın, okunmuyor böyle.

Pek bir şey anlamadım ama anladığım kadarıyla yorumlayayım. Hayatını daha küçücükken önünde koca bir hayat, yapabileceğin pek çok şey varken başkasına emanet etmen senin hatan. Annem onu dedi bilmem kim böyle yaptı bahanesi değil. Sırf parası var diye herife kaçmışsın.

Kocam korunmuyor ne demek? O korunmuyorsa sen korunacaksın. Her haltı biliyorsunuz da bir korunmayı bilmiyorsunuz.

Şimdi ne yaparsın bilmem. En mantıklısı çocuğu aldırıp hayatını düzene sokman. Çocukla mümkün değil bu.

Hayır parası var diye değil. Bizim durumumuz da onun kadar iyiydi, Bizim de tarlamız ve evimiz vardı evde babam oturuyor tarlalar annemin üstüne sadece tek farkı rahat olurum geçim düşünmem gibisinden düşündüm ben ve kaçarken de benim yanımda olurlar diye düşündükten Bir ay sonra bütün dünya başıma yıkıldı benim. Sadece içimi dökmek istedim Çok bunaldım çok daraldım.

Eşimin bi kuzeni var 17 yaşında evlenmiş. Anne baba rızasıyla düğünle filan. Evlilikte de çok hatalar yapmış. Sürekli şiddet görüyodu. 15 sene sonra filan boşanabildi çok şükür ki çocukları olmamış ki bosanabildi. Yoksa iyice uzardı. Salak salak hareketleri var yok değil. Eşim kendi kuzenine sürekli gıcık oluyo. Ama yani 17 yaşında kocaya verilmiş olsam. O zamana kadar da koca koca koca dense evlilik hayatın amacı nihayet noktası gibi gösterilse gelişemez ki beynim. Annesi de verdim kurtuldum düşüncesinde bariz. Aynı hikaye.

17 yaşında ben kocamla sevgiliydim. O salak toksik hallerimizi yaşıyoduk. Dışarı çıkarken haber ver, kızlarla konuşma, msn şifreni ver filan. Çok aptaldık be Puhahahah. Çok şükür saçmalanacak yaşlarda saçmaladık atlattık.

Yazdıklarınızı okurken 20-30 yıl öncenin, eski bir hikaye sandım ama siz şuan yaşıyormuşsunuz bunları.. Bundan sonra dik durmaya çalışın ve o eve geri dönmeyin..

Yazdıklarınızı okurken 20-30 yıl öncenin, eski bir hikaye sandım ama siz şuan yaşıyormuşsunuz bunları.. Bundan sonra dik durmaya çalışın ve o eve geri dönmeyin..
Maalesef ki halada yaşıyorum çocuk olunca elimden alacağını belirtiyor olmuyor basaramiyorum karakola gidecem yardımcı olurlar İnşallah

Nası doktor ağladınız zırladınız dinlemedı bebegı aldı ..
hangi noter zorla sözleşme yaptı . Yerıne oturmayan çok şey var sizin hikaye de kocan nie durup durup hamileyken evden kovuyor … defalarca kovulduğun eve nie döndün. Annen kaç dedi die kocaya mı kaçılır yaşın küçükmüş de şimdiki gençler herseyden haberdar . Buraya değil sen bi avukata danış Öncelikle bi karakola gidip zorla çocuk alan doktordan zorla sözleşme yapan noterden şikayetçi olun tabi varsa böyle bisey … sonra kendı hakkını savunmamışsın o bebegın haklarını talep et bu süreçte götü sıkışıp sana gelecek olan kocana da sağlam bi nah çek .

yenı doğmuş çocuğu kimse alamaz annesinden .. sözleşmeyı sana yapmış çocuğun haklarını talep et .bu kafayla bi yere varamazsın bırak çıkmışsın o kapıdan dert yanma zamanı değil güçlü ol

yenı doğmuş çocuğu kimse alamaz annesinden bu kafayla bi yere varamazsın bırak çıkmışsın o kapıdan dert yanma zamanı değil güçlü ol
Abla baba tekrar bı sözleşme dediler çocuk doğunca hiç bir hak talep etmemem adına noterde anlaşma yaptırcakmis bende çıktım sabrım yok karakola gidip Diyecem gidecek yerim yok diyip konuscam

Abla baba tekrar bı sözleşme dediler çocuk doğunca hiç bir hak talep etmemem adına noterde anlaşma yaptırcakmis bende çıktım sabrım yok karakola gidip Diyecem gidecek yerim yok diyip konuscam
Şuanda arkadaşımın evindeyim oda evli ailem kapısını açmadı gene o açtı Allah razı olsun bunların amacı bunlar hep akraba evliliği yapan insanlar ben dıştan olduğum için öyle yaptılar kaynanamın aklında gorumcemin eltisinin kızı varmış eşim için düşündüğü hatta bi sevgililik dönemi olmuş belkide bundan olabilir bilmiyorum

Yahu yaptıracakmış ettirecekmiş . Sen resmi kurumda istemıyorum dedin mi …. Feriştahı gelse yaptıramaz edemez hıc bir noter bu sekılde sözleşme yapmaz yapamaz . Ama sen korkarda he he çekersen noter ne bılsın Senın korktuğunu. Karakola gidince doktordan da şikayetcı ol, tazmınat davanı da açmayı unutma . Bak küçükmüşsün kimsen yokmuş mıllete güvenme git polise sığın sığınma evını begenmemezlık etme devlet koruması altına girersen avukatınıda verirler mahkemelerinizde gözetirler … üç gün sonra ananım babanım diyene koşarsan coookkk sürünürsün . Tanıma bundan sonra kimseyı eğer inanmamak zor gelıyorsa muhattap olma görüşme kimseyle ki kandırmasınlar seni

Boşver kızım bunları kapattın kapıyı çıktın mı bakma arkana çıktığın çamuru deşeleyip durursan önündeki bahçeye çiçek ekemezsin

Çocuğuna bisey diyemıcem aldır dıyenler olmuş ama ben tüp bebekle buldum evladı o yüzden evlat kıymetli benım ıcın bu konuda yorumum yok . Kendın daha çocuksun rabbım selamete cıkarsın

koştur kos
Koştur koştur kocaya kaçmak hatan,çocuğu aldır sıfırdan hayatına başla egıtımını bıtır meslek sahıbı ol

Bencede şikayetçi ol ama o eve dönme.
bundan sonrada dikkatli ol ve herkezede çok güvenme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…