Bende benzer bisey yasadim.
Kuzenim yeni evlenmisti turkiyeden yurt disina gelin gelmisti benim oldugum ulkeye. Kimsesi yoktu o kdar konusan bende sicak kanli davrndim yanliz hissetmesin kendini diye. Ya ariyordu beni, 1 saat en az. Konusur konusur konusur. Kendisinin hakkinda, esinin hakkinda. Bisey demej istiyorum sonra lafim yarida kaliyor " ne diyon gii, biseymi dedin?" Diye. Cumlemi bitirmeden son gaz devam. Bide oglu var, sohbet dahada koyulasti. Bide isin kotu tarafi; cagri atardi. Beni geri ara diyordu.
Musait degilimde diyemiyodum. Ogrenciydim,kontor alirdim 20 euroluk, bi bakardim 20 eurodan 4 euro kalmis. Hatta bi seferde bana kontor alirmisin dedi. Hayir diyemedim yine. Oduycem ben sana geri dedi. Aldim kodu ona yolladim, kontor yuklendi telefonuna. Anlamiyorumki, butun aileyi caldirarak konusuyor, ama yine kontoru olmayan o. Turkiyedeki annesini ariyor ordan gidyor buyuk ihtimal. Anneside zaten ayni. Annem arar bacim napiyon nasilsin, kizlar napiyor diye. O da x burda yanimda oturuyor dur telefona veriyim. Sonra esin napiyor diye sorarsak ona veriyor. 4 kardesler, hepsini sormaya kalksak ooo.Tabi kendi konustuklarini sayma. Biz burda bedavadan yasiyoruz saniyor, turkiyeye telefon acmk ucuzmu?