Kimsesiz derken? Anne baba kardes? Arkadas?Bıktım artık bu hayattan bıktım herşeyden soğudum bi sürü psikolojik rahatsızlığım var fiziki hastalıklarım var kimsem Yok çok yalnızım günahlarım çok geçmişim kötü of offfff yalnızlık berbat allahım kimseyi yalnız bırakmasın darda komasın bugün yine birine güvendim yine yarı yolda bıraktı beni oynadı duygularımla kontorlerım gitti konusrken benim bu salaklıgım gitmeyecek hiç ölsem de kurtulsam ama günahlarım çok korkuyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun kimsesizlik çok zor çok
Arkadasım yok annem babam var tekKimsesiz derken? Anne baba kardes? Arkadas?
Yas kac? Ne gibi hatalardan bahsediyosun? Erkek?Arkadasım yok annem babam var tek
21 . Evet çok hatalArım oldu günahlRA bulaştım yüzüme bakmıyorlarYas kac? Ne gibi hatalardan bahsediyosun? Erkek?
Daha cok gencsin bu yasta cok sey yasadiysan psikolojik olarak kaldiramiyo olabilirsin. Hata insan icin ole dusun.. hatalarindan ders cikar bir daha yapma.. yani hatalari hatayla ortmete calisma yeterki21 . Evet çok hatalArım oldu günahlRA bulaştım yüzüme bakmıyorlar
Çok ne kelime hala yaşadığıma şaşırıyorum .. şimdiye kadar öyle yaptım zaten kimsem kalmadıDaha cok gencsin bu yasta cok sey yasadiysan psikolojik olarak kaldiramiyo olabilirsin. Hata insan icin ole dusun.. hatalarindan ders cikar bir daha yapma.. yani hatalari hatayla ortmete calisma yeterki
Surekli dovunerek ve ayni hatalari yaparak nereye varacaksin. Ya bi dur diyeceksin ya da pek hayirli yere gitmiyor durumunÇok ne kelime hala yaşadığıma şaşırıyorum .. şimdiye kadar öyle yaptım zaten kimsem kalmadıhata evet ama bi yere kadar
Bence de gitmiyor durumum iyiye ya intihar ya da daha kötü yollar bilemiyorum ama sanmam daha yapmam aynı hataları çok pişmanımSurekli dovunerek ve ayni hatalari yaparak nereye varacaksin. Ya bi dur diyeceksin ya da pek hayirli yere gitmiyor durumun
Dunyaya bi kez geldigimizi dusunursek intihar sacma bi eylem., yani bu durumdan seni kurtarmayacak oyle birsey sakin yapma.. hissettiklerin anlik seyler.. dogru olani yaptigin zmn, bunlari tecrube gibi gorup tekrar o hatalari yapmayacaksin.Bence de gitmiyor durumum iyiye ya intihar ya da daha kötü yollar bilemiyorum ama sanmam daha yapmam aynı hataları çok pişmanım
Başka çare yokki kimsem yok safın tekiyimDunyaya bi kez geldigimizi dusunursek intihar sacma bi eylem., yani bu durumdan seni kurtarmayacak oyle birsey sakin yapma.. hissettiklerin anlik seyler.. dogru olani yaptigin zmn, bunlari tecrube gibi gorup tekrar o hatalari yapmayacaksin.
Anne baban varmis, daha nolsun? Sen duzgun bi hayat yasadikca ztn duzgun insankar seni bulur merak etmeBaşka çare yokki kimsem yok safın tekiyim
Bi onlar var zaten korkuyorum onlar da giderse Allah korusun naparım benAnne baban varmis, daha nolsun? Sen duzgun bi hayat yasadikca ztn duzgun insankar seni bulur merak etme
Yaptığım hatalardan da yanıcam zaten ne farkeder .. değmeyen insan için gitti geçmişimde de bi sürü hata varGiden kontör olsunda size bişey olmasın ama konuyu daha net anlatın ne hatası yaptınız?
İntihar çözüm değil elnizi ateşe tutun dayanamıyorsunuz. Diğerine nasıl dayanacaksınız
Nefes alıyorsak halen ümit var demektir. Allahtan ümit kesilmez.Yaptığım hatalardan da yanıcam zaten ne farkeder .. değmeyen insan için gitti geçmişimde de bi sürü hata var
Okuyorum açıktan okulu bıraktım dışladılar beni hatalarımdan dolayı panik atak oldum bi sürü paikolojik hastalığım var sürekli yorgunum çok şükür beterin beteri var tabi ki ama kimsem yokken nasıl mutlu olacağım korkuyorum tövbe ettim zatenNefes alıyorsak halen ümit var demektir. Allahtan ümit kesilmez.
Hataları tecrübeye dönüştür ve önüne bak.
Cinsellikle ilgili hatalarsa tövbe et. Kimseyle evlenemem diye düşünme birgün seni seven birisi çıkacak karşına. Okumuyormusun sen 21 yaşında ne bu cansızlık. Şükret biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?