• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım senden pa en mutlu anlarimi bile zehir ediyorsun senden nefret exiyorum

yo hayır ben sallıyor tarzında sormamıştım. dikkatli okursanız bilmediğimden nasıl olduğunu sordum.. bizlerde obsesifi biliyoruz mesela maalesef :KK43:
Yok cnm senin icin demedim yasamayan bilemez bende bilmiyodum ama en azindan biri derdini anlattugu zaman empati yapiyorum destek olmaya calisiyorym vesvese yapiyorsun biseyin yok senin gecer gecer cok kafana takma gibi basit kelimelerle teselli etmiyorum Allah beterinden korusun dert verip derman arattirmasin bide 27 aylik oglum var ayakta durmaya calusiyorum

Peki kizlar gununuz nasil geciyo yada atak anjnda ve sonrasi neler yapuyorsunuz ben bugun hamd olsun biraz daha iyiyim temuzlige verdim kendimi oyalanmak icin

Geçmiş olsun oncelikle. 4 yildir iyiydim diyorsunuz, bu bir panik bozukluk rahatsizligi icin önemli bir zaman zarfi gercekten. Aldiginiz psikoterapinin içeriği nedir bilmiyorum ama 4 yil sonrasında henüz yeni karsilasmissaniz ,mutlaka tekrar doktora basvurmaniz gerek. Kendi kendine geçecek bir durum olmadigini defalarca yaşayarak gormussunuzdur, ancak bu, terapi esnasinda aldiginiz bas etme egitimleriyle, "bir kez" üstesinden geldiginiz taktirde tekrar gelmeye cesaret edemeyecek bir atak turudur. Bunu da unutmamak ve son derece etkili tedavilerin varligini göz ardi etmemek gerek :)
Ayric size vesvese ediyorsun, dusunmezsen geçer, fiziksel bir seyin yok gibi sözler sarf eden insanlara akdiris etmeyin, çünkü rahatsizligin içeriğini ve sizin kaygi durumunuzu anlamayacaklardir.

Allah yardimcimiz olsun gercekten fiziksel hastaliktan daha zor bence hersey kafanda bitio ama bisey yapamiosun bende ruyalar gorup basima kotu bisi gelcekmis gibi hissediorum elim hep kalbimde tekliomu noluo diye sokaga cikarken korkuorum cok zor Rabbim sifamizi wersin..

Back