Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt cnm malesef panik atak ayrica anksiyetede var dun gece birden basladi suan resmen ustumden kamyon gecmis gubi napacagimi sasirdumPanik atak mı canım?
Evt cnm panik atak ve anksiyete dun gece burden basladim ne zaman cok yorulsam bole oluyorum suan napacagimi sasirdimPanik atak mı canım?
Daha once gittim psikoterapi gordum 4 yildir iyiydim son bikac aydir tekrarlamaya basladi stres yorgunlyk kendime vakit ayiramama hic ilac kullanmadim kullanmakya istemiyorum unutmustum yillsrdir yoktuDoktora gidiyor musun canım?
Allah yardımcın olsun canım 18 yıldır o dediklerinle dönem dönem savaşıyorum, ayrıca obsesifim, nsıl bir sıkıntı ben bilirimDaha once gittim psikoterapi gordum 4 yildir iyiydim son bikac aydir tekrarlamaya basladi stres yorgunlyk kendime vakit ayiramama hic ilac kullanmadim kullanmakya istemiyorum unutmustum yillsrdir yoktu
nasıl bir şey ? yani neden wc yatak arası, panik atak herşeyde çok heyecan yapma değil mi sadece ?Evt cnm malesef panik atak ayrica anksiyetede var dun gece birden basladi suan resmen ustumden kamyon gecmis gubi napacagimi sasirdum
senin obsesif hangi taraftan ?Allah yardımcın olsun canım 18 yıldır o dediklerinle dönem dönem savaşıyorum, ayrıca obsesifim, nsıl bir sıkıntı ben bilirim
benim hastalık canım, hastalık hastasıyım, pislikte biraz var ama engel olmaya çalışıyorum, mesela wc de çıkayım el yıkıyım, abdest almaya gidiyorum bi daha yıkıyorum, şimdilik onu baskılamaya çalışıyorum, ama hastalık hastası olmak beni çok yoruyor.nasıl bir şey ? yani neden wc yatak arası, panik atak çok heyecan yapma değil mi sadece ?
senin obsesif hangi taraftan ?
benim ki pislikten...
teşekkür ederim cevapladığın için. Rabbim hepimizin şifasını versin inşaallah...benim hastalık canım, hastalık hastasıyım, pislikte biraz var ama engel olmaya çalışıyorum, mesela wc de çıkayım el yıkıyım, abdest almaya gidiyorum bi daha yıkıyorum, şimdilik onu baskılamaya çalışıyorum, ama hastalık hastası olmak beni çok yoruyor.
arkadaşa sormuşsun neden wc yatak arası diye, bende bildiğim için söylüyorum, sanki bütün fizyonomi değişiyor, pa sadece heyecan değil canım, herkeste başka etkiler yapabilir ama bendeki şekil şu;
bağırsaklarım fazla çalışıyor, midem aşırı asit üretiyor, istifra ediyorum, yemek yiyemiyorum ,çarpıntı , ateş, sürekli kötü bir şey olacakmış hissi, başta karnın ve gövden olmak üzere içinde bir alev topuyla yaşıyorsun, aşırı halsizlik, titreme ve vücudumun bazı yerlerinde uyuşma, kafamda uyuşma yada yanma, bazen tansiyyonumda yükseliyor
kısacası uyanıkken kabus
Amiiin canım:)teşekkür ederim cevapladığın için. Rabbim hepimizin şifasını versin inşaallah...
ben de (şimdi eskisi kadar değilim şükür) dışarıdan gelen herşeyi yıkardım kapının önünde soyunur en ufak ucu başı değmeden boşete koyardım... ve daha neler neler... hayatımdan bıktım soğudum... üstüne başka dertler..
Rabbim birbirimizin dualarıyla bize yardım etsin...
est.Amiiin canım:)
dr bile en sonunda bana bööööyyyle ilaçla idare etcez artık dedi:) oda napsın benim gibi bi manyakla uğraşılırmı:)
mesela düşünerek bi yerimi ağrıtabiliyorum dr a atıyorum kendimi ki onuda korkarak gidiyorum ya kötü bişey çıkarsa diye, bişey yok diyor, ben yarım gün ikna oluyorum sonra başka yerimde bişey arıyorum. çocuklarımın bi yerinde küçücük bir şey göreyim ne düşünceler ne stresler anlatamam, hayatı kendimize zehir ediyoruz ama elimde değil
Amin cnm tsk ederim olene kadae cekecez sanirim insanlara hastayim demekren utaniyorum ama anlamiyolar Allah seninde yardimcin olsunAllah yardımcın olsun canım 18 yıldır o dediklerinle dönem dönem savaşıyorum, ayrıca obsesifim, nsıl bir sıkıntı ben bilirim
Son pismanlik arkadasinda dedigi gibi strese bagli fizyolojik tepkiler yasiyosun bulanti kusma bagirsak problemi bas dinmesi carpinti vs birsuru sey bende bu hastalik basuma gelmeden once sadece heycanli telasli insanlara denilir saniyordum keske hic ogrenmeseydimnasıl bir şey ? yani neden wc yatak arası, panik atak herşeyde çok heyecan yapma değil mi sadece ?
senin obsesif hangi taraftan ?
benim ki pislikten...
aslında anlamamakta haklılar, ben şahsen yaşamasam biri bana anlatsa hadi caım sallıyor heralde diye aklımdan geçirirdim, yaşamayan bilmiyor ve maalesef utanmadan söylesek bile toplumun çoğunluğu bunu hastalık değil naz niyaz olarak görüyorAmin cnm tsk ederim olene kadae cekecez sanirim insanlara hastayim demekren utaniyorum ama anlamiyolar Allah seninde yardimcin olsun
yo hayır ben sallıyor tarzında sormamıştım. dikkatli okursanız bilmediğimden nasıl olduğunu sordum.. bizlerde obsesifi biliyoruz mesela maalesefaslında anlamamakta haklılar, ben şahsen yaşamasam biri bana anlatsa hadi caım sallıyor heralde diye aklımdan geçirirdim, yaşamayan bilmiyor ve maalesef utanmadan söylesek bile toplumun çoğunluğu bunu hastalık değil naz niyaz olarak görüyor
:) ayy canım ya sen üstüne alınma sakın, konu sahibi arkadaş anlamıyorlar diye sana demedi, biz pa lılar anksiyeteliler genelde bizi anlamazlar oda onu söyledi, bende cevapladım, asla üstüne alınma, bende oa seni yanlış anlamadık bilakis destek oldun:)yo hayır ben sallıyor tarzında sormamıştım. dikkatli okursanız bilmediğimden nasıl olduğunu sordum.. bizlerde obsesifi biliyoruz mesela maalesef
:):) ayy canım ya sen üstüne alınma sakın, konu sahibi arkadaş anlamıyorlar diye sana demedi, biz pa lılar anksiyeteliler genelde bizi anlamazlar oda onu söyledi, bende cevapladım, asla üstüne alınma, bende oa seni yanlış anlamadık bilakis destek oldun:)
aynen öyle canım:) ben zaten o durumdayken kimseyle konuşmak istemiyorum, açıklama yapamıyorum bön bön bakıyorum sıkıntıdan:) amin canım Rabbim cümlemize şifa versin:)
evet anlamayan çok. aynı olmasada hastalıklarımızın başlıkları farklı olsada aynı Ünite den , bu yüzden çok iyi anlıyorum , neler çekiyor insan zaten hastalıktan birde anlamayandan..Rabbim şifa ve yardım etsin