Arkadaşlar biliyorum bıktınız benden ama bu depresyon geçmiyor,bu hayat çok uzun geliyor gözümde büyüyor,birde kendimide sevmiyorum çok dayanıksız biriyim,herşey zor geliyor kaçıyorum,kendimi tanıyamıyorum ben kimim diye soruyorum,birşey yapınca bunu benmi yaptım diyorum,ama bu hayat uzun yaşamak istemiyorum takıntısı hiç gitmiyor sanırım öğrenilmiş çaresizlik içine düştüm,gün doğduğu sürece bu depresyon hep devam edecek sanıyorum,acaba bu durum geçicimi?geçen sene temmuzdan beri bu haldeyim,ilaç kullanıyorum 4 aydır ama etkisi yok acaba 6 ay kadar beklememmi gerek tam etkisini,ama bu düşünce hayat boyunca böyle kalır diye çok korkuyorum çünkü iyice yerleşti artıkya hayatım boyunca böyle düşünürsem?düşünmek bile istemiyorum,sabah olunca işte yine sabah oldu ve hep olacak diyorum,normal birşey olduğunu kabullenemiyorum ve birşeyler yapmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum,çok saçma bir düşünce biliyorum ama beynime bunu kabul ettiremiyorum,birde çok unutkan oldum bu depresyon yüzünden konsantre de olamıyorum 2 saat sürüyor basit bir iş,acaba tükenme noktası bumu ne yapacağımı bilmiyorum yataktan zar zor çıkıyorum