Biktim idrardan sonra yanma vajinal akinti gecmiyor..

okyanusmavi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
203
46
13
39
Arkadaslar hayat zehir oluyor bana.birkac yildir boyle.idrardan sonra yanma vajinal akinti.onceden kasik arisi vardi o gecti ama vajinal akinti devam ediyor.o da soyle.normalde ic camasirima akinti gelmiyor gelse de cok az ama vajina icini temizlerken asiri akinti var koyu sari beyaz.dr de alttan muayene edince akintin cok diyor.ilaclar fitiller...ama yok gecmiyor.rahim agzinda da ufak bir yara varmis.ya yillardir cekiyorum bu sorunu yok mu bir cozum?ayni durumda olan baynlar neler yapiyorsunuzcok mutsuzum hayattan zevk alamiyorum...

Geçmiş olsun öncelikle. Doktorunuzun teşhisi ne,nasıl bir tedavi yolu izliyorsunuz?

Ah canım benim bende de aynı sorun var. ufak bir yaram varmış. Fitiller antibiyotikler geçici çözüm.Akıntılarımdan bıktım artık Yaramı dondurucam ben. Doktor neden birşey önermedi?

Bir de vajinal duş kesinlikle yasak. O daha çok akıntına ve mantara sebep olabiliyor.

Ah canım benim bende de aynı sorun var. ufak bir yaram varmış. Fitiller antibiyotikler geçici çözüm.Akıntılarımdan bıktım artık Yaramı dondurucam ben. Doktor neden birşey önermedi?
Bende de ufak yara varmis ama obemli degil diyor doktorlar.peki sende idrardan sonra yanma oluyor mu canim?vajinada koyu krem kivaminda akinti?

Bnde olur senede 2defa mantar enfeksiyon. Hatta şuan yine mantar oluşmuş. Bana doktorum kokulu ped kullanma, pamuklu çamaşır kullan ve iç çamaşırını ütüle her tuvalatte taharet alma çok sık yıkama demişti. Onlara dikkat edince gitti. Bi sene snra tekrar oluştu ama ben fitil kullandığım için oldu sanırım progestan kullandım. Vajinal duş sakın yapma. Önereceğim bunlar. Geçmiş olsum

Canım kasık ağrısı neden oluyormuş bendede oluyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…