İşte bu yüzden kendi kararlarımızı kendimiz vermemiz gerekiyor. Aksi halde sonuç böyle oluyorMerhaba herkese sadece içimi dökmek istiyorum.Liseden beri birlikte olduğum erkek arkadaşım var.Universite sınavına hazırlanırken ikimizin hayali de tıp kazanmaktı.O kazandı ben ilköğretim mat öğretmenliği kazandım.1. Sınıfta bölümü sevmediğim için mutsuzdum hep beni teselli etti.1. sınıfı bı şekilde bitirdim ama aklımın bı köşesinde tekrar sınava girmek vardı.Bi süre sonra erkek arkadaşım küçümsemeye başladı.Bitirince 5 bin maaşla nasıl geçireceksin vs. kendimi ezdirmemeye çalıştım hep.Bu senenin başında okulu dondurdum sınava tekrar hazırlanmak için.En başta kendim istedim ama onun da etkisi oldu illa ki.Sinavını etkilemek istemiyorum görüşmeyelim dedi iyi niyetle söylediğini düşünüp tamam dedim.1 hafta önce okulundan biriyle sevgili olduğunu öğrendim.Kendime gelmiyorum sürekli ağlıyorum.Onun dedikleri beni etkilemese belki de dondurmazdım okulu.Bu halde ders de çalışamıyorum tüm hayatımı mahvettim ailemle de aram bozuldu.1 haftadır ders çalışmadım yataktan bile çıkmadım sınava 3 ay kaldı konularım hala bitmedi.Tum hayatımı mahvettim sanki o kadar kötü hissediyorum ki yemek yemiyorum uyumuyorum bile.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kendimden nefret ediyorum bu kadar aciz olduğum için
ya da düşüyorsa da maaşınızın ona olan faydasını hesaplıyor şimdiden..".Bitirince 5 bin maaşla nasıl geçireceksin" eski sevgilinizin sizinle gelecek düşünmediğinin ispatı. Ayrıca sevdiğiniz ve istediğiniz mesleği yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?