Sivilceli Ciltler Bıktım bu sivilcelerden

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızkardeşimin sivilceleri kökü geniş kırmızıydı arada sırada intihaplı sivilceleri de çıkardı ,sivilceleri büyüktü.sivilce lekeleri de kalmadı.bu karışım her cilt tipine uygun diye biliyorum. umarım bir faydası olur. ...kib...:80::97:

kızkardeşimin sivilceleri kökü geniş kırmızıydı arada sırada intihaplı sivilceleri de çıkardı ,sivilceleri büyüktü.sivilce lekeleri de kalmadı.bu karışım her cilt tipine uygun diye biliyorum. umarım bir faydası olur. ...kib...:80::97:

tamam canım tşk ederim.

Ben sana Charm&Glow salatalık-limon maskesini ve meyveli peelingini tavsiye ederim şekerim,
Peelingi haftada 3 kere maskeyi 3 kere yap bakalım 1 ayda ne olacak. bol şanslar

canım aynı sorun bende de var... bi süre sönüyo gibi oluyo nedensiz yere yeniden artıyo.. kimisi içten böyle ağrılı oluyo kimi farklı... leke de kalıyo işin kötüsü... denemediğim şey kalmadı. kullanmadığım krem merhem... doktorlar genelde işin kökten çözümünü haplarda buluyo ama onlar da karacipere tahribat veriyo. benm de karaciğerm zaten hassas göze alamıyorum yani. pembe maske hakkında da pek olumlu şeyler duymadım açıkçası. ticari amaçlı olduğu söyleniyor. temizlik ürünü olarak dr murad kullanıyorum o biraz iyi geldi gibi ama tedavi için kökten çözüm ben de istiyorum sürekli git dktora ilaçları 3 hafta falan kullan işe yaramasın bırak.. evde ilaç deposu oldu yani...

en iyisi doktorun verdiği ilaçlar sabunlar cildi kurutuyor

Başlığı okudum içimden kim bıkmadı ki dedim.
Benim de var.
Ben garnierinkileri kullanıyorum biraz da olsa iyi geliyor...

Back
X