benim sadece çenemde var çenede olan sivilciler bağırsaklarla ilgiliymiş öyle okumuştum bir yerde bağırsaklarım da sorun var zaten. ciğerlerımde de yağlanma vardır belki bilmyrm her gün 3 kaşık mı içeceğim .yemek kaşığı dgl mı bir de senin sivilcelerin iltihaplı mı yoksa kırmızı mı sadece.
Benim sivilcelrim karisikti canim hem iltihapli hem kirmizi hem kucuk hem buyukyemeklerden hemen sonra gunde 3 defa tatli kasigi. hani cay kasiginin bir buyugu var ya iste o. 21 gun devam et. sonra gunde bir kasik 6 ay devam et.
tamam canım anladım en kısa sürede alıyım içiyim. sonuçları da yazarım inanıyorum inşallah gidecek bu sivilceler artık bende fondötensiz lekesiz sivilcesiz gezmek istiyorum allah razı olsun tşk ederim cnm
Canim corek otu yagini soguk sikma olanini unutma. Inshaallah sivilcelerin gecer canim. Bunun nekadar sikici bir durum oldugunu cok iyi biliyorum.En guzel yillarim sivilceli gecti cunkuinsh bundan sonra olmaz)))
selencim hadi bakalım birlikte kurtuluuruz inş.gelişmeleri yaz olur mu... arkadaşa da tekrardan çoook teşekkürler
canım kusura bakma çok soru sordum markası ne senin kullandğn marka önemli mi mecitefendi iyi bir marka onu mu alsam acaba hangi marka olmalı
canim benim kullandigim yagi boyle sisede markasi gencay
çörekotu yağı kilo aldırmaz dimi canım bir de benim midem biraz rahatsız mideme dokunur mu acaba bugun alıcagım bir de fiyatı ne kadar
tamam o zaman canım ALLAHA şükür öyle bir büyük sorunum yok mide ağrılarım oluyor ama çörekotu yağı mideye de iyi geliyrmş süper bir şey en kısa zamanda başlycgm tekrar sana tşk ederım canım.
Inshaallah cooook yararnini gorursun canim
tatlım 1 yemek kaşığı nar ekşisi 1 yemek kaşığı karbonat ve şekeri karıştır. yüzüne sür ve 15 dakika bekle. yüzün hem sivilcelerden arınır hem de çok parlak görünüme sahiip olur :) kolay gelsin
bunu ilk defa duyuyorum tşk ederım fakat cildim çok hassas bazı maskeler cildimi çok kızartıyor beyaz tenliyim daha da kötü oluyor. benım cıldım zaten parlak yağlı daha da parlatmasın
sen bilirsin canım aklında bulunsun da :)
sivilcelerle mücadele eden kızkardeşim şu karışım sayesinde kurtuldu ama düzenli olarak kullanmanız şart :merhaba kızlar
yaşım 24 yaklaşık 7 yıldır sivilcelerle mücadele ediyorum doktora da gttim ergenlik dedi bu yaşta ne alakaysa 30 yasına kadar devam eder dedı ama ben bıktım bunlardan çözümü yok bir süre gidiyor krem kullandgmda bırakınca dönüyor kremleri bırakmak zorunda kalıyorum cildimi tahriş ediyor çok yakıyor. bitkisel olarak da denemedğim şey kalmadı kil,gülsuyu,sabunlar,maskeler,losyonlar,kremler vs hiç biri de iyi gelmiyor iki gündür yoğun bir şekilde devam ediyor bir tek iyi gelen güneşdi. geçen sene yazlıktayken uzun bir süre geçti. tam kurtuldum derken yine başladılar bu sene de tatil yapma imkanım zamanım yok psikolojimi alt üst ediyor şu an stresli dönemimdeyim belki de ondan fondöten kapatıcı sürmek istemyrm ama güneşde daha da belli oluyor özellikle iltihaplı sivilcelerim ve çenemde çok çıkıyor. bebek gibi cildi olanlara hayran kalıyorum bir de ben saçlarıma yağ bakımları yapyrm acaba onlarda yapyr olabılır mı bir de pembe maskeyı duydum acaba iyi gelir mi kullanan varmı acaba sahtesi çok varmış dışarda orjinalını bulurum ama kesin geçirceğini bilsem bugun alırım ama ondan da pek ümidim yok .kızlar sizinde böyle sorununuz oldu mu çözüm olarak ne yaptınız lütfen yardımcı olun.
sivilcelerle mücadele eden kızkardeşim şu karışım sayesinde kurtuldu ama düzenli olarak kullanmanız şart :
öncellikle eczaneden saf alkol alın,kavanozun içine boşaltın,içine bol ve ince ince salatalıkları doğrayıp içine ondabiri kadar su katın suyu az olsun, aksi taktirde etkisi az olur.sonra kavonozun ağzını hava almayacak şekilde kapatıp,on gün bekletin ışık almayan bir yerde. sakın buzdolabına koymayın.on gün bekledikten sonra günde üç defa pamukla silin...düzenli yaparsanız emin olun sonuç alacaksınız .kandiliniz mübarek olsun .faydasını görünce belki dua edersiniz kib...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?