- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
Merhaba arkadaşlar..uzun süreden beri migren problemim var..artık migrenin yarattığı baş ağrısı yada refleks bozukluğundan geçtim migren başlamadan önce olan görüntü bozukluğu canımı sıkmaya başladı gerçekten..
Migren bende aniden başlıyor ve ilk 40 dakika kadar gözlerim herşeyi bulanık görüyor..resmen kör gibi oluyorum ve ne hikmetse genelde araba kullanırken başlıyor mecburen uygun bır yere park edip geçmesini bekliyorum..
Bu dert için doktora gittim bana 10 mg.lik bir antidepresan verdi uzun zamandır ara ara kullanıyordum ama artık onunda bir etkisi kalmadı. .sanırım artık bünyem o ilaca alıştığı için. .Bende bıraktım zaten alışkanlık yapmasını da istemiyordum..
Sizlerin migren için tavsiye edebileceğiniz herhangi bir şey varmı?
Tesekkur ederim simdiden. .
Migren bende aniden başlıyor ve ilk 40 dakika kadar gözlerim herşeyi bulanık görüyor..resmen kör gibi oluyorum ve ne hikmetse genelde araba kullanırken başlıyor mecburen uygun bır yere park edip geçmesini bekliyorum..
Bu dert için doktora gittim bana 10 mg.lik bir antidepresan verdi uzun zamandır ara ara kullanıyordum ama artık onunda bir etkisi kalmadı. .sanırım artık bünyem o ilaca alıştığı için. .Bende bıraktım zaten alışkanlık yapmasını da istemiyordum..
Sizlerin migren için tavsiye edebileceğiniz herhangi bir şey varmı?
Tesekkur ederim simdiden. .