Bıktım bu göğüslerden kafayı yiyorum artık

Kilonuz ne kadra..zayıflayınca da k8çülür. Emzirme bitince de küçülür

Teyzemde sizin gibiydi. Göğüsleri aşırı büyüktü ve sürekli sırt ağrısından şikayet ediyordu. 3 çocuktan sonra ameliyat oldu ve rahatladı. Ama ameliyattan sonra baya zorlandı. Hiç bir işe el at(a)madı uzunca bir süre. Onun çocukları büyüktü kendilerini kurtariyorlardi. Ev islerinide eniştem sırtladı aylarca. Yoksa bu süreci atlatamazdi. Teyzemde ne yazıkki enfeksiyonda oluştu bu yüzden süreç daha uzun ve zorlayıcı oldu. Sizin bebeğiniz henüz çok küçükmüş, tamamiyle anneye bağımlı. Nasıl olur bilemedim. Anneniz vs bir süre gelebilirmi yaniniza? Eşiniz nasıl size yardımcı oluyormu? Küçük bebekle tek başınıza bu süreci atlamanız mümkün değil.

Alın fazlalıkları bana verin

Şu an süt olduğundan daha büyük olmuştur emmeyi bırakınca kararınızı tekrar gözden geçirip ona göre ameliyat olup olmamaya karar verirsiniz
Valla fazlalıklara ortak olmaya gelmiştim siz benden önce davranmışsınız

Konu sahibine de allah yardım etsin yaşamadım bilmiyorum ama çok zor olmalı ya, meme küçültme ameliyatı inşallah çare olur yaşam kalitesini artırır

Ahahaha Nazire nin göğüs büyütme ameliyatı geldi aklıma

Büyük göğüs gerçekten bel ağrısı yapıyor ama konu sahibi kilolu olmalı sütü kesip kilo vermeli daha sonra ameliyat gene olabilir

Her ameliyatta risk var zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…