Bıktım aynı tıp gıyımden :(:(

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
37
kızlar artık tarzımı degıstrmek ıstıyorum bıktım bu sıradanlıktan tayt gıyınıp uzerıne tunıkler gıyınıp dolasmak ıstıyorum bu ne yaa gıyın kot tsort cık bıktım gercekten bıktım yaa ne olur onerılerını zı yazın ıhtıyacaım var degıısklıge ne yapabılrım farklı bıseler onerın bana gıyım konusunda tunık ekleyın goreyım fıkır edıneyım ama lutfen yardımcı olun yaa bıktım sıradanlıktann sozlum kıskanmıyo gozu arkdada kalmıyor ya arkdaslarımla dısarıya cıkıcam dıyorum mesela ne gıyındın dıye sormuyo bıle yaa kıskanmıyo resmen benı bıktım sıradanlıkdan cekıcı gorunmek ıstıyorum sırın olmak ıstıyorum kotdan tsortten bıktım yaa yardım edın lutfen :1shok:senağlama

güzelim bu kadar dert etme bunu kendine ya,
istedigin begendigin herseyi giyin, etekler var, elbiseler var, taytla tunikler var, kumas pantolonlar var, degsik degisik bluzlar, bolero, kazak vs vs sen yeterki giyinmek iste uyumunu bir sekilde saglarsin kiyafetlerin

fizigin hakkında biraz bilgi verir misin canım?

cnm 1,70 boyunda 56 kıloyum yanı manken gıbıyımde sadece etrafımda bana fıkır verıcek evet bunu gıymelısın bu yakısır dıyenler olmadıgı ıcın basıt basıt kot gıy cık bıktım ya gercekten fıkırler verebılırmısnız arkdaslar en azından resımler ekleyerek aydınlatabılırmısnız tesekkur ederım sımdıden

maşallah tatlım yaa:dance:
süper fizigin varmış..
ben şimdi biraz resimlere bakıyım ama bikaç tavsiye
* fizigin ve bacakların oldukça guseldir senin..bacaklarını ortaya çıkarıcak taytlar, biraz kısa etekler yakışıcaktır..bi de ben uzun bayanlarda pantolon sevmiyorum.giysinler etekleri savura savura gezsinlerrhihoyyyt

canım sende o zaman bayanlığını ön plana çıkar biraz :)

etek giyin

düz altı ya da diz üstü etek altına bot

ya da kışlık çok güzel elbiseler var onlardan giyebilirsin

kızlar bacak kısmım zayıf yanı ben kjendımı zaten cok zayıf goruyorum kılo almak ıcın ugrasıyorum falan herkes oımrenıyo benım bu halıme ama kıloı ALMAK ICIN UGRASIYORUM ...
yanı hadı tayt aldım kııs gunu gıyınırım altına tayttan onceden kalın yunlu corap gıyınırım onuda atltırım sorun degıl ama bı sekılde onerın bana yaa

Bence sen bugün al kendini çık dışarı...
vitrin bak..dolaş mutlaka bu bana tam süper olur diyeceğin birşeyler göreceksin...

Fizigimiz hemen hemen ayniymis. Benim 3-4 kilocuk fazlam var o kadar..
Valla canim ben genelde hep pantolon tercih ediyorum. Etek nedense oldum olasi hic sevememisimdir. Pantolonuda genelde spor tarzi giyerim ben sana bi kac resim koyim buraya.a.s.

Mesela simdi kistayiz. Soyle deri ceketler fena deyil

Buda hos

ve alışverişe çıktıgında aklında farklı şeyler alacağım düşüncesi olsun..
pantolondan kaçın!
etekler al kendine..
tunikler al..

yok cnm ıste benım sorunum bu ıste bırılerı gostermegıdı fıkır vermedıgı surece becerıp alamıyorumm eve bı gleıyorum alısverısten aynı evdkeılerı almısım sankı :::

kızlarda bırazda nerden ne alabılırım fıyatlarıdnıda solyın gıdın elım cıkım bellı bı yer olsun alıp gleım yaa beceremıyorummm ufffffffffffffff

mağazalar cıvıl cıvıl şeylerle dolu.. çok hayret ettim vallahi... istanbulda bi genç kız giyinecek şey bulamıyo...
hele bide sözlün karışmıyosa istediğin herşeyi giy..oooo benim kocam karışmasa yıkacam ortalığı...
yinede sınırları zorlayana kadar istediğim herşeyi giyiyorum...
elbiseler çok moda bence sen şöyle bakırköy,beyoğlu,beşiktaşa bi git dolaş etrafındakileri incele eminim ne moda anlıcaksın sonra gir bi mağazaya bikaç parça trend kıyafet al..

kızlar sagolunda nerde hangı magzadan bulucam bunları ben cok oldum ama karamsarım yaa

zara,mango,berschka....bunun dışında bi sürü marka var...
git bi alışveriş merkezine her yer süslü püslü kıyafet dolu....
ve ben şunu öneriyorum...durumu çalışan mağaza sorumlusu bayana söyle o sana bazı şeyler sunacaktır zaten...hihoyyyt

adres tüm avm ler..
cevahir,profilo,metrocity,istinye park a git okadar güzel kıyafetin arasında bi kot pantolon ve t-shirt alıp çıkamam ben kesin bişeyler bulursun..ya hiç mi arkadaşın kuzenin filan yok...
ah ben seni bi elime geçirsem senden bi moda ikonu yaratırım valla...

bıktım gercekten bıktım aldıgınız tunık tayla gıyılcek tarzda bısıler varsa resım eklermısnız kızlar yada beyendıgınız ayy almalıyım dedıgınız seylerı moralık psıkolajım gercekten bozuldfu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…