bıktım artıkkkkkk

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
benim şimdiki derdim annem ve babam bıktım artık hep kavga halindeler babam her fırsatta annemin ailesini arar şikayetlenir annemde kendi ailesini arar şikayetlenir babamın ağzı bozuk demediğini bırakmaz ama babam ne yapayım zaman zaman sever beni ondan çekiyorum laflarını
ama artık ben çok sıkıldım şimdi annemi aradım nasılsın diye öyle bir feryat figannnn aman allahım annem kardeşimi hastaneye götürdüğü için yemek hazırlayamamış babamda defolun gidin bu evden sabahtan beri açık diye kıyameti koparmış babam yemeğini dışarda yiyebilirdii bunu derken anneminde çokk haksız olduğu konular oluyo ama yine bağırıyo kimse hatasını kabul etmiyo arayacam dayınlara anlatıcam diyo annemde artık rezil olduk yaaa
herkesin herseyden haberi oluyooo ben ne yapıcam böyle bıktım artık eve gidicem şimdi ortalık karışık başımı alıp gidicem artık moralim çok bozuk.

oy maşallah, bence onların bir başlarına kalmaya ihtiyaçları var. 32 yıl az da değil ki. Emeklilik filan mı var? Belki sürekli zaman geçirdikleri için bu duruma gelmiş olabilirler?

babam uzan zaman önce emekli oldu annem hiç çalışmadı .ama durum bu az önce aradım oooo feryat figan annem çıldırmış dayını arayacağım falan dedi he he anne ara dedim ne yapayım hayır başka zamanda bu durumları milletin ağzında alay konusu oluyor o cok sinirlerimi bozuyor

olan çocuklara oluyor zaten,kac yıllık evlıler aıleye sıkayet nedır ya:S

3 buçuk yıllık evlıyım..ne esımın aılesı bılır küsluğumuzu,ne benım aılem..

Son düzenleme:

peki arayınca onlar ne yapıyor, 32 yıldan sonra insan durulur ya kavga etmeye üşenir, millet duymasın olay büyümesin diye düşünmeleri gerekir.

delirmek üzereyim artık eve gitmek istemiyorum zaten işte kafam yeterince şişiyor

peki arayınca onlar ne yapıyor, 32 yıldan sonra insan durulur ya kavga etmeye üşenir, millet duymasın olay büyümesin diye düşünmeleri gerekir.

hiç bişey demiyorlar ama yerini bulunca dalga geçiyorlar

hemfikirim , neden baskalarına yansıtıyolar ki ..
tatile gönderin annenizle babanızı bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…