ben gerizekalıyım anladım. kaç senedir giriyorum şu lanet yds'ye hala alamadım. kpss'ye hazırlanıyorum olmcağını bile bile. yüksek lisans yapıyorum hala tezimi yazmıyorum, umrumda değil. işssizlik çok zor. 3 senedir evdeyim. bütün çevrem arkadaşlarım herkes işini yoluna koydu. yok ben de. hiç bişey yok. bıktım artık. 27 yaşımdayım. çevremdeki insanlardan nefret ettim.geçen kadının biri anneme senin kız da pek rahat demiş. ben çalışmıyomuşum bi yerde. evet bayılıyorum ben zaten anne baba parası yemeğe. başka bi gün sen napıyosun şimdi diyo teyzem. bilmiyo musun be kadın naptığımı hiç bi b.. yapmıyorum evdeyim işte görmüyo musun. antidepresan almaya başlamıştım iki aydır gayet iyiydim takmıyodum en azından. bı hafta önce bıraktım. bu kadar iradesiz olmak, sorunlarımı çözemiyo olmak ağırıma gitti bıraktım. belki de iyi bi karar değildi bilmiyorum. bugün sınav sonucu açıklandı yine istediğim notu alamadım. yeter artık yeter. babamın tek dileğiydi çocuklarını bi yerlerde görmek. yapamadım, tümor tehsisi kondu adama. üzüntüden biliyorum. hiç bısey olamamamızdan. hala bırakmadıysam ders çalışmayı hala ailem için.. kalmadı takatim.
insanların işleri tıkır tıkır oluyo ben anlamıyorum ben de mi bi salaklık var. üniversiyete girmek istiyodum en büyük hayalimdi. vazgectim ya. kpss ye giriyim dıyorum olmcak gibi o da cok az kaldı zaten. sıkıldım artık. çok üzgünüm. iki aydır o kadar iyiydim ki, tekrar doktora mı gitsem. ooff oıfff. işe girmek istiyorum. ailemden bu yaşımda para almak degıl, ben onlara para vermek istiyorum. cok anlayıslılar, cok fedakarlar.. bu benı daha da mahvedıyo eziliyorum.. ne zaman açılacak yolum Allah'ım yardım et bana..
insanların işleri tıkır tıkır oluyo ben anlamıyorum ben de mi bi salaklık var. üniversiyete girmek istiyodum en büyük hayalimdi. vazgectim ya. kpss ye giriyim dıyorum olmcak gibi o da cok az kaldı zaten. sıkıldım artık. çok üzgünüm. iki aydır o kadar iyiydim ki, tekrar doktora mı gitsem. ooff oıfff. işe girmek istiyorum. ailemden bu yaşımda para almak degıl, ben onlara para vermek istiyorum. cok anlayıslılar, cok fedakarlar.. bu benı daha da mahvedıyo eziliyorum.. ne zaman açılacak yolum Allah'ım yardım et bana..