Şampuan ve Saç Kremleri Bıktım artik

Saclarinizi devamli ellemeyin taramayin.sicak fon sicak kurutma yapmayin.

sac derisini nekadar hareketli tutarsaniz okadar cok yaglanir.hic ellemeyin sacinizi gun icinde

Merhaba.Ben bu tarz problemlerde hazır ürünler yerine doğal olanların daha faydalı olduğuna inanıyorum.Yağlı saç için karbonatın,sirkenin çok iyi geldiğini okumuştum.Üstelik çok masrafsız.Denemeye değer bence.Sayfayı kopyaladım.İnşallah çözüm olur.

En sık rastlanan saç sorunlarından biri de saçların çabuk yağlanmasıdır. Özellikle düz saçlarda çok sık görülür ancak kısa sürede yağlanan saçlar, aslında cilt yapısıyla alakalıdır. Yağlanan saçlar, kirli bir görüntü yaratsa da bu sadece algısal bir durumdur. Hatta yağlı saçlar, kuru saçlardan daha sağlıklı bir saç tipidir. Yine de görüntü olarak sizi rahatsız ediyor ve her gün saçlarınızı yıkamak zorunda kalıyorsanız, bu gidişe dur deme vakti gelmiş demektir.
Yağlı saçlarla başa çıkmanın en iyi yöntemi karbonattır. Çünkü karbonat, hem saçınızdaki yağı emerek yok eder, hem de ışıltılı ve canlı bir görünüm kazandırır.
Peki, saçlarınızdaki yağlı görüntüye elveda demek için karbonatı nasıl kullanmalısınız?
Karbonattan en etkili sonucu alma yöntemi, onu birebir ölçekte suyla karıştırıp şampuan yerine kullanmaktır. Ama bu kullanıma alışmanız zaman alabilir. İkinci yöntem ise, saç diplerinize karbonat maskesi uygulamaktır. Bir su bardağı ılık suya 1,5 tatlı kaşığı karbonat ekleyin, suda çözünmesini bekleyin ve masaj yaparak saç diplerinize sürün. 30 dakika kadar bekleyip saçlarınızı durulayın. Son olarak saçlarınızı yıkamadan bir gece önce karbonatı toz haliyle saç diplerinize sürün ve şekilde uyuyun. Sabah kalkınca saçlarınızı yıkayın. Saçlarınızın yağlanma süresinin uzadığını göreceksiniz.
Saç sağlığı ve dengesini korumak adına, tüm bu uygulamaları haftada en fazla 2 kez yapın. Aksi takdirde saç deriniz fazlasıyla kuruyabilir ve saçlarınız cansızlaşabilir. Buna dikkat ettiğiniz sürece saçlarınız hem daha uzun sürede yağlanacak, hem de sağlığını koruyacaktır.

Hc deneyin yoğun ve uzun araştırmalar denemeler sonucu şampuanımı buldum internet üzerinden satışı var sadece yağlı saçlar için çok memnun kaldım başka şampıanlar da denedim ama bir iki ay sonra etkisi olmuyor

Günde üç kere banyoya giriyorum vakit buldukça. Şampuanlar jeller koltuk altları ama azıcık terleyim bitti tüm o güzel kokular gidiyor. Garip bişey de yemiyorum. Ben de bunu çözemedim bir türlü. Ne kadar büyük sorun olduğunu anlıyorum yani. Annem her seferinde 10 gündür falan banyo yapmadıgımı sanıyor herhalde tonlamasından bunu anlıyorum pis muamelesi görüyorsun.

Yediklerine dikkat ediyor musun? Yağlı şeyler çok yer misin?
Hic yagli yiyecekler yemem .Cips, kola , tatlılar hep uzak durdum hayatım boyunca. Benim bu sorunun 3 yıl öncesine kadar yoktu. Boşandıktan sonra vücudumun dengesi değişti.
Doktor , biotin eksikliği olduğunu söyledi. Yarın tekrar gideceğim doktora.

Evet ben konu açacak kadar prensesim var mı itirazı olan ?!

Saç da sağlıkla ilgili bir durum değil midir ? Bilmeden konuşuyorsunuz saç diplerim kıpkırmızı oldu. Kafamdaki yaralardan yastığa başımı koyamiyorum tarifsiz açıyor .

Yarın tekrar doktora gideceğim.

O zaman ben de size şunu sorarım, sanki bir tek siz anne oluyorsunuz bir zahmet uykusuz kalın. Siz isteyerek anne oldunuz ama ben isteyerek bu hastalığa yakalanmadim.

Sizin gibi empati yoksunu kadınların anne olmasına üzülüyorum. Toplum ne hale gelmis. Türk kadını ne kadar fesat.

HC şampuanı deneyeceğim bu arada diğer arkadaşım. Tesekkurler

Testosteron hormonunuza bi baktırın öncelikle ve her gün saçınızı yıkamamakla başlayın.. Örneğin bi tatilde izinde evde olduğunuz bi zamanda saçınızı bikaç gün yıkamayın ve duşta sadece 1 defa şampuanlayın.önce biraz yağlı durmak zorunda kalabilirsiniz ama sonra geçecek.. Tabi hormon seviyeniz normalse

Hergün yıkanınca yağlanma oluyor. Sanırım bunu kimse söylemedi? 3 günde 1 yıka saçlarını.

no- shampoo bu akımı bir oku istersen. mümkünse kendini 1 hafta eve kapat ve saçını bir hafta yıkama. aralıkları uzatarak bu sorundan kurtulabilirsin ancak. sen saçlarını 3 satte bir yıkamaya başlarsan saçların yarım satte yağlanmaya başlar. deri kendini koruyacak bariyer oluşturuyor. doktorlar sana bitkisel şampuan serum verecekler çünkü işleri bu. yapman gereken saçına hiçbişey sürmemek.

TTO Saç ve Vücut Şampuanı 400ml
kullanıyorum saçlarım 3 günden sonra yağlanıyor

TTO ŞAMPUAN: TTO Şampuan, saçları ve saç köklerini güçlendirir. Dökülmelerin önlenmesine, saçların yumuşak, canlı ve parlak olmasına yardımcı olur. Özellikle yağlı saç ve saç derilerinde, kepeklenmeye karşı uygulanabilir. En etkili sonuç için uzun süreli ve düzenli kullanım önerilir. Fazla köpürmemesine karşın derinlemesine temizlik ve bakım sağlar. Sadece saç ve saç derisinde değil, tüm vücutta etkin ve güvenli bir şekilde kullanılabilir.

KULLANIM ŞEKLİ: Avuç içine yeterli miktarda TTO Şampuan alınız ve ıslak saça masaj yaparak yıkayınız. Saç diplerine 5dk. kadar masaj yaparak uygulanmalı ve durulanmalıdır.

yağlı şaç tammen genetik bence kendimi bildim bileli saçlarım yağlı temsil misal akşam yıkadım ertesi günün akşamı da saçlar vıcık vıcık ve ben sacıma işlem uygulamam ayda bir boyarım, günlük duşumu alır tararım bir daha ellemem elimi sürmem, krem falan da kullanmam... çok nadir maske yaparım o d ayda yılda bir.
saçlarım ince telli ve yağlı ve bence şampuanlar bu işe çözüm değil.
çokta kafaya takmayın derim, gunde bır yıkamaya devam edın , ellemeyin yıkandıktan sonra saçlarınızı tarayın cıkın ..
ama öyle 3-5 gun yıkamayın dıyemem sahsen ben 2 gun yıkamasam 3. gun delırırcesıne bir kaşıntı ve ekstra dokulme sorunu ile karşılaşıyorum.. psıkolojım bozulacagına banyo yaparım zaten 10 dksuren bır sey daha ıyı..

Yukarıda bir arkadaş da demiş. Her gün yıkadığın için oluyor. Her gün yıkamak cildi kuruturken, saçı yağlandırır. Ne kadar çok yıkarsan o kadar çok ve çabuk yağlanır. 10 gün kadar evden çıkma ve sabret saçını da yıkama. Sonra da haftada iki kere yıkamaya çalış. Zamanla daha az yağlandığını fark edersin. Benim saçlarımı şampuanlama günüm bellidir, haftada iki kez. Çok acil bir durum yoksa şampuanlamam. Kirlendiğinde de topuz yap, bandana tak. Oldu bitti. :)

Benim saçlarım düz düz saçlıların çektiği bir çile varsa da o da saçın yağlanmasıdır şükür şuan normal zamanlarda yağlanıyordu ama bir ara benimde her gün yağlanırdı sonra bende bi yerde okumuştum saçı her gün yıkamamak kesinlikle işe yaradı başta alışamazsınız ama deneyin mutlaka sonra da hint kınası yaptım saçlarımı 2 yıl boyunca onu yaptıktan sonra 1 hafta da yıkamasam saçlarımı yağlanmadı yalnız iyi düşünün çünkü kına üstüne boya olmuyor benim saçım açık kumral ve siyaha boyamıştım siz denerseniz kendi renginize kına yapın.

Belki zor gelebilir ama her gün yıkamayı bırakmalısın iki günde veya üç günde bir rutin olustur kendine o şekilde yıka her gün yıkamak daha yağlandırıyor rabbim şifa versin ayrıca bitkisel şampuanlar dene tresan ısırganlı mesela yağ dengesi sağlıyor hatta kurutuyor bayağı umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…