- 16 Temmuz 2018
- 161
- 297
- 18
- 35
- Konu Sahibi dandiktavsan
-
Kizlar merhaba.
Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim cozemedigim bir sorunum var.
Sabah duş alıyorum. Akşam eve geldiğimde, sanki biri kafamdan aşağıya sıvı çiçek yağı bosaltmiscasina kafam yağlı üstelik anlayamadigim bir ıslaklık var.
Gitmedigim doktor kalmadı. Panik atak olduğumu söylediler. Zoretaninden tut, en pahalı yaglanma karşıtı şampuan dek kullandım.
Sonuç ne oldu ? Her ay 200 TL gelen su faturası. Kuruyan ve soyulan suratım, ellerim kanıyor .
Yok yok ben kafamdaki yağı bitiremedim. Yüzümde hiç yağ yok.
Ben hayatım boyunca aşiri terlemedim. Normalde zaten bir insan her gün duş almalı da bu saçlı deriyi yıkamak çin işkencesi.
Saçlarımı küt çok kısa kestirdim. Her sabah ve akşam lavaboda, yüzümü yıkar gibi yıkıyorum. Hiç saç kremi kuanmadan. Bir keresinde cildirdim tamamen ! Bulaşık deterjanı ile yıkadım.
Hoşlandığım kişi yağlı saçlarımı görünce dalga geçti duş almıyor musun dedi
Ben ortakulak iltihabı ve sinüzit oldum. Başımın ağrısından ölüyorum.
Limonlu lavantali kürler ... Yok anam yok
Tek bir çözüm buldum. Saç boyası. Onu da ben yapamıyorum. Saçlarımın dipleri aciyor.
Kuru şampuan denedim saç diplerimde feci kaşıntı yaptı.
Yuzum, ellerim kanıyor yikamaktan.
Sabah duş alıyorum, 4 saat sonra dakikası dakikasına kafam vıcık vıcık oluyor. Saçlarım elimde geliyor. Dökülüyor. Doktor bana badem yağı ve zeytinyağı süreceksin demez mi!! Ben yağı bitirmeye çalışıyorum adam bana zeytinyağı diyor.
Cüzdanım, hayallerim, cildim kurudu.
Yok mu son defa bana şampuan onerebilecek biri ?
Burada ürün adı yazmak doğru mu bilmiyorum ama ;Arındırıcı şampuanları denediniz mi?
Bende hergün yıkamadan çıkamıyorum dışarı. Dr a gittim bioderma node g verdi, fena değildi, 1-2 ay sonra saçım yendi bu şampuanı. Tresan biberiye ye geçtim o da fena değil tesadüf eseri clear ın yeşil etiketli yağlı saçlar içinolanını aldım o da gayet iyi. Ama ennnnnnn fazla 1.5 gün durabiliyorumki buçukuncu günde işte toplayarakfalanKizlar merhaba.
Bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim cozemedigim bir sorunum var.
Sabah duş alıyorum. Akşam eve geldiğimde, sanki biri kafamdan aşağıya sıvı çiçek yağı bosaltmiscasina kafam yağlı üstelik anlayamadigim bir ıslaklık var.
Gitmedigim doktor kalmadı. Panik atak olduğumu söylediler. Zoretaninden tut, en pahalı yaglanma karşıtı şampuan dek kullandım.
Sonuç ne oldu ? Her ay 200 TL gelen su faturası. Kuruyan ve soyulan suratım, ellerim kanıyor .
Yok yok ben kafamdaki yağı bitiremedim. Yüzümde hiç yağ yok.
Ben hayatım boyunca aşiri terlemedim. Normalde zaten bir insan her gün duş almalı da bu saçlı deriyi yıkamak çin işkencesi.
Saçlarımı küt çok kısa kestirdim. Her sabah ve akşam lavaboda, yüzümü yıkar gibi yıkıyorum. Hiç saç kremi kuanmadan. Bir keresinde cildirdim tamamen ! Bulaşık deterjanı ile yıkadım.
Hoşlandığım kişi yağlı saçlarımı görünce dalga geçti duş almıyor musun dedi
Ben ortakulak iltihabı ve sinüzit oldum. Başımın ağrısından ölüyorum.
Limonlu lavantali kürler ... Yok anam yok
Tek bir çözüm buldum. Saç boyası. Onu da ben yapamıyorum. Saçlarımın dipleri aciyor.
Kuru şampuan denedim saç diplerimde feci kaşıntı yaptı.
Yuzum, ellerim kanıyor yikamaktan.
Sabah duş alıyorum, 4 saat sonra dakikası dakikasına kafam vıcık vıcık oluyor. Saçlarım elimde geliyor. Dökülüyor. Doktor bana badem yağı ve zeytinyağı süreceksin demez mi!! Ben yağı bitirmeye çalışıyorum adam bana zeytinyağı diyor.
Cüzdanım, hayallerim, cildim kurudu.
Yok mu son defa bana şampuan onerebilecek biri ?
Uyku düzenin nasıl?
Gece uykusu sağlıklı değilse, cilt saç çok yağlanır
Burada ürün adı yazmak doğru mu bilmiyorum ama ;
Sebamed ve prozinc ten ilk 3 ay çok memnun kaldım. Sonra kafam bana dedi ki , buna da alıştım otekisi.
Ketoral, yağlı saçlar için Vichy, iby Roche , kükürtlü sabunlar, L'Oreal in kil maskesi..
İşin ilginci yüzümde hiç yağ yok! Ellerim ve yüzüm kanıyor kuruluktan arkadaşım. Bana ne oluyor anlamıyorum
Ohh valla imrendim uykuna :)Bu bende hiç tutmuyor ya
Kendimi bildim bileli (hastalık vs hariç) kesintisiz 7-8 saat çok güzel, çok rahat uyurum. Yatış kalkış saatim aşağı yukarı son 20 senedir aynıDinlenmiş ve mutlu uyanırım.
Ama saçlar vıcık vıcık
Ohh valla imrendim uykuna :)
Yani tabi tek sebep bu değil, mesela düz saç daha çabuk ağırlaşır
Ben ince telli, dalgalı olarak 40 gün saç yıkamasam yağlanmaz, cildim de çok kuru zaten
Değil mi işte yıkamaya alıştırmak asıl mevzu
Bu son hafta uykusuzluk başladı da doğumdan sonra herhalde bu kadarını da bulamam. Elveda güzel uyuduğum geceler, merhaba uykusuzluk
Ne güzel saçların ya
Benim de ince telli ve tamamen düz. Cildim kuruluktan çatlıyor. Tüm yağ kafamdan fışkırıyor. Ama alıştım artık 2 gün yıkamamaya onlar da alıştı
İkinci gün kafama yapışsalar da parlamıyolar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?