• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık ya şu kol kıllarımdan lütfen kesin sonuç veren bir yöntem söyleyin :(

royals

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
8
0
36
34
Antalya
beyaz tenli siyah kıllıyım. ergenlikten sonra el üstümde ve kollarımda aşırı kıl çıktı arkadaşlarım tarafından hep alay konusu oldum. lisedeyken epilasyon aletiyle aldım bi süre.daha sonra böyle baş edemeyeceğimi anladım ve üniversite 2. sınıfta büyük umutlarla lazer epilasyon yaptrmaya karar verdim. koltuk altı ve kol için 5 seans özel bi hastaneye gittim. koltuk altımda birkaç ince tüy var şimdilik inş bi daha çıkmazlar.fakat kollarım daha belirgin çıktı hiç bi faydasını göremedim bi sürü param gitti çok üzgünüm artık psikolojim bozuldu gerçekten siz de koltuk altı ve bikini bölgeniz hariç vücudunuza lazer yaptırmayın benim gibi enayi durumuna düşmeyin arkadaşlar bunların hepsi para tuzağı. ve bana şu kollarımdaki kıllardan kurtulmam için denenmiş kesin bir yöntem varsa lütfen söyleyin her şeyi denemeye hazırım artık bıktım çünkü lazere para vermekten.

Üzülme bu kadar önce hormon tahlili yaptır sorunu kökten çözelim hatsaneye git böyle anlat hemen hormonlara baktım ve ilacını kullan muhtemelen fazla veya eksik çalışan hormonun vardır.çok geçmiş olsun eminim doktor kontrolünde geçer bende öyle oldu .polikistik önerdim erkek gibi tüyler cıkıyor ilaçlarda hormonları düzelttik şimdi iyi hatta süper

beyaz tenli siyah kıllıyım. ergenlikten sonra el üstümde ve kollarımda aşırı kıl çıktı arkadaşlarım tarafından hep alay konusu oldum. lisedeyken epilasyon aletiyle aldım bi süre.daha sonra böyle baş edemeyeceğimi anladım ve üniversite 2. sınıfta büyük umutlarla lazer epilasyon yaptrmaya karar verdim. koltuk altı ve kol için 5 seans özel bi hastaneye gittim. koltuk altımda birkaç ince tüy var şimdilik inş bi daha çıkmazlar.fakat kollarım daha belirgin çıktı hiç bi faydasını göremedim bi sürü param gitti çok üzgünüm artık psikolojim bozuldu gerçekten siz de koltuk altı ve bikini bölgeniz hariç vücudunuza lazer yaptırmayın benim gibi enayi durumuna düşmeyin arkadaşlar bunların hepsi para tuzağı. ve bana şu kollarımdaki kıllardan kurtulmam için denenmiş kesin bir yöntem varsa lütfen söyleyin her şeyi denemeye hazırım artık bıktım çünkü lazere para vermekten.

canım ben de aynı dertteyim hatta bu aralar benim daha kötü oldu ve göğüs kısmımda da çıkmaya başladı :43::43::43:
tüylenme sorunu daha çok polikistik over hastalarında görülür
hemen bi kadın hastalıkları doktoruna git ve hormon tahlili ve ultrason iste
zaten doktora söylersen tüylenmen olduğunu o direk yapar sana
ben kalıcı çözüm olarak iğneli epilasyonu düşünüyorum
lazer ince tüyleri daha da çoğaltıyo sadece kalın tüyleri yok ediyo
bende tüm vucüt yaptırdım kol altı ve bikini bölgesinde tüy şekinde çıkıyo ama bacaklarım tamamen bitti diyebilirim
eğer şu hormon düzensizliğim olmasaydı belki kökten bitecekti hepsi :43::43::43:

canım ben de aynı dertteyim hatta bu aralar benim daha kötü oldu ve göğüs kısmımda da çıkmaya başladı :43::43::43:
tüylenme sorunu daha çok polikistik over hastalarında görülür
hemen bi kadın hastalıkları doktoruna git ve hormon tahlili ve ultrason iste
zaten doktora söylersen tüylenmen olduğunu o direk yapar sana
ben kalıcı çözüm olarak iğneli epilasyonu düşünüyorum
lazer ince tüyleri daha da çoğaltıyo sadece kalın tüyleri yok ediyo
bende tüm vucüt yaptırdım kol altı ve bikini bölgesinde tüy şekinde çıkıyo ama bacaklarım tamamen bitti diyebilirim
eğer şu hormon düzensizliğim olmasaydı belki kökten bitecekti hepsi :43::43::43:

teşekkür ederim canım benim de göğüs ve göbeğimde var zaten kıllıyım ve cildiyeye bu sorunumu belirtmiştim zaten hormon testi yaptırmıştım lazerden önce normal çıktı genetik dedi doktor. peki iğneli epilasyon kesin olarak sonuç verir mi kolumda kaç seans ise yaptırırım acsı da umrumda değil yeter ki bitsin.bir de kalıcı bir iz bırakır mı

Üzülme bu kadar önce hormon tahlili yaptır sorunu kökten çözelim hatsaneye git böyle anlat hemen hormonlara baktım ve ilacını kullan muhtemelen fazla veya eksik çalışan hormonun vardır.çok geçmiş olsun eminim doktor kontrolünde geçer bende öyle oldu .polikistik önerdim erkek gibi tüyler cıkıyor ilaçlarda hormonları düzelttik şimdi iyi hatta süper

hormon tahlili yaptırmıştım normal çıkmıştı başka bir hastanede tekrar yaptırmayı düşünüyorum. peki tedaviden sonra kıllarınızda azalma\incelme oldu mu

kolun için özellikle kışın ara ara iğneli epilasyon yaptırıp
yoğunluğu azaltmanı tavsiye edebilirim.lazer kola yaramıyor malesef,
bende bildiğim halde bacak üstüne yaptırdım sadece inceltti.

teşekkür ederim canım benim de göğüs ve göbeğimde var zaten kıllıyım ve cildiyeye bu sorunumu belirtmiştim zaten hormon testi yaptırmıştım lazerden önce normal çıktı genetik dedi doktor. peki iğneli epilasyon kesin olarak sonuç verir mi kolumda kaç seans ise yaptırırım acsı da umrumda değil yeter ki bitsin.bir de kalıcı bir iz bırakır mı

canım hormon testini adetliyken yaptırman lazım
bende doktora gittiğimde direk yaptı hep temiz çıkmıştı doğru sonuç için adetinin 3.günü gitmen lazım
dermatologa gitme canım direk kadın hastalıklarına git
iğneli epilasyon daha yaptırmadım ben.şu an hormonlarım normal olmadığı için ne kadar yaparsam yapayım gene çıkacak.
o yüzden hormon tedavisinden sonra başlamayı düşünüyorum.
iğnelide direk kıl köküne yapıldığı için kesin çözüm olarak bakılıyo

Ben gittigmde tum vucut istemistim fakat doktor kollarima yuzume vs olmaz dedi daha kotu olur demisti gicik olmustum ama hakliymis.. demek dogru yere gitmism yoksa banada yaparlardi daha kotu olurdu. Gecmis olsn cnm tek care lazer gibiydi ama oda kotu oldysa baska bsise bilmiorm ancak surekli agda yapcaksin.. bide sarartici var mesela tuylerin yeni yeni cikmaya basladiginda boyayabilirsin kisayken o zaman sari gorunur goze batmaz bitek guneste parlio biraz ama normal zamanlarda neredeyse gorunmuo. Agdayla alcak duruma gelene kdr gorunmezler ben bi ara ole yapiodum

___dega___

canım hormon testini adetliyken yaptırman lazım
bende doktora gittiğimde direk yaptı hep temiz çıkmıştı doğru sonuç için adetinin 3.günü gitmen lazım
dermatologa gitme canım direk kadın hastalıklarına git
iğneli epilasyon daha yaptırmadım ben.şu an hormonlarım normal olmadığı için ne kadar yaparsam yapayım gene çıkacak.
o yüzden hormon tedavisinden sonra başlamayı düşünüyorum.
iğnelide direk kıl köküne yapıldığı için kesin çözüm olarak bakılıyo

çok teşekkürler tavsiyen için canım 3. günümde gideyim o zaman

Ben gittigmde tum vucut istemistim fakat doktor kollarima yuzume vs olmaz dedi daha kotu olur demisti gicik olmustum ama hakliymis.. demek dogru yere gitmism yoksa banada yaparlardi daha kotu olurdu. Gecmis olsn cnm tek care lazer gibiydi ama oda kotu oldysa baska bsise bilmiorm ancak surekli agda yapcaksin.. bide sarartici var mesela tuylerin yeni yeni cikmaya basladiginda boyayabilirsin kisayken o zaman sari gorunur goze batmaz bitek guneste parlio biraz ama normal zamanlarda neredeyse gorunmuo. Agdayla alcak duruma gelene kdr gorunmezler ben bi ara ole yapiodum

___dega___

teşekkür ederim canım sarartmayı malesef bn de denedim idare ediyo dediğin gibi fakat kıllarımı daha da uzattı kötü oldu o yüzden sarartmıyorum artık

teşekkür ederim canım sarartmayı malesef bn de denedim idare ediyo dediğin gibi fakat kıllarımı daha da uzattı kötü oldu o yüzden sarartmıyorum artık

Ya zaten almissin ve bikere aldiginda surekli alcaksin yni taaa anormal uzayana kdr birakmicaksin ki.. uzadikca alacksn mecburem baska care yok :(

___dega___

ben havalar ısınınca sürekli ağda ya da arada epilasyonla alıyorum alex lazer etkili değilmiş diode deneyen arkadaşım memnun bende istiyorum ama şuan param yok :(

ben havalar ısınınca sürekli ağda ya da arada epilasyonla alıyorum alex lazer etkili değilmiş diode deneyen arkadaşım memnun bende istiyorum ama şuan param yok :(

ben diod da denedim üst kolumdaki tüyler ince olduğu için hiç bir etkisi olmadı boşuna deneme derim. tabi makine fark edermi bilemem ama özel bir hastanede yaptırdım ve yeni bir makine olduğunu herkesin memnun kaldığını söylemişlerdi.

Ya zaten almissin ve bikere aldiginda surekli alcaksin yni taaa anormal uzayana kdr birakmicaksin ki.. uzadikca alacksn mecburem baska care yok :(

___dega___

aynen başka çare yok gibi görünüyor bu teknoloji bir tek bu kıllara çare bulamadı ya bn hayret ediyorrum gerçekten. ya da buldu ama haberimiz yok. bu ünlüler zengiler nasıl kurtuluyo acaba kıllardan çok merak ediyorum

Kollarına ağda yapabilirsin ağda yaptıktan sonrada karınca yağı sürersin aktardan alıp ama kaliteli olanını hem ağda geç çıkarır hem de karınca yağınında etkisi var :))

ucuz yerlerde lazer yaptırmanın sonucu diye düşünüyorum... benim şu an gittiğim yerde gayet söylediler eğer üst kola yaparsak ters tepip tüyler artabilir dediler. zaten orda sorunum yoktu, sadece pürüzsüz olsun diye yaptıracaktım. alt kola da diode lazer yaptılar. ilk seansım bugündü.

gerçi 3-4 sene önce hafif ucuz bir lazerciye gitmiştim bacaklarım için, bir seans yaptılar. kollarıma da olur mu demiştim, olmaz, lazer görmez dediler. onlar da paragöz değillermiş demek ki hep iyi yerlere denk gelmişim :nazar: sanırım o zamanlar diode yaygın değildi.

5 seans parası vermişsiniz ne var bunda vucütta en zor yer kollar geç lazare direniyor...

ben düzenli bir şekilde 1 yıldır gidiyorum ve yaklaşık olarak %70 bitti...

işlem yaptırdıktan sonra güzelce kese yaptırdınmı...

adet olup bittikten sonra gitmeliydin. sonra 10 gün sonra güzelce keselemeliydin...

hemen herşey olsun istiyorsunuz birde sadece 5 seans gitmişsin.

sabır sabır sabır gerek

5 seans parası vermişsiniz ne var bunda vucütta en zor yer kollar geç lazare direniyor...

ben düzenli bir şekilde 1 yıldır gidiyorum ve yaklaşık olarak %70 bitti...

işlem yaptırdıktan sonra güzelce kese yaptırdınmı...

adet olup bittikten sonra gitmeliydin. sonra 10 gün sonra güzelce keselemeliydin...

hemen herşey olsun istiyorsunuz birde sadece 5 seans gitmişsin.

sabır sabır sabır gerek

sabırla alakası yok tüylerin kalınlaşmasının... demek ki sizin tüylerinize uygun lazer cihazı kullandılar, arkadaşa bilip bilmeden direkt ince tüylere uygulamışlar sanırım.

sabretse daha da artar tüyleri.

sabırla alakası yok tüylerin kalınlaşmasının... demek ki sizin tüylerinize uygun lazer cihazı kullandılar, arkadaşa bilip bilmeden direkt ince tüylere uygulamışlar sanırım.

sabretse daha da artar tüyleri.

merhaba eğer lazare başlayıp devam ettirmeyip son bulursa sonra epilasyon la yada ağdayla alırsa o vakit daha da artar...

sabırla bence alakası var... 5 seansta hiç bir tüy bitmez...

Back