bıktım artık doktora gidip doğum kontrol hapı içmekten :(

Çok teşekkür ederim. Belki gerçekten kistim tekrarlıyor olabilir.şuan akıntı 2 gündür durdu.adetimde gecikti .yinede doktora gidicem.artık korkmaya başladım durumumdan
kistler regl gecikmesi ve kahverengi ara kanamalar sık yapar. insanı korkutur bu tarz durumlar ama çözümü mutlaka oluyor

ihmal etmeden en kısa zamanda iyi bir doktora git. ben ihmal ettim ameliyat olmak zorunda kaldım. doğumdan sonra kistim vardı doktor doğum kontrol hapı verdi henüz adet olmadığın için kist oluşmuş adet olmaya başlarsan geçer dedi. ben de geçti zannedip doktora gitmedim hiçbir belirti yoktu adetlerim de düzelmişti. geçen ay şiddetli ağrıyla hastaneye gittim hemen ameliyata aldılar yumurtalığım alındı. lütfen nişanlının gelmesini beklemeden doktora git.

bu arada civanperçemi de adet düzensizliğine, adet ağrılarına iyi gelir
Acaba ne kadar büyüklükteydi kistiniz? Bende şuan kist yüzünden doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalıyorum. doktor 7 santime 7 santim koaman bir kistin var dedi ve dkh verdi.

Acaba ne kadar büyüklükteydi kistiniz? Bende şuan kist yüzünden doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalıyorum. doktor 7 santime 7 santim koaman bir kistin var dedi ve dkh verdi.
ilk gittiğimde 6 cmdi. ben de doğum sonra adet olmaya başladığımda düşmüştür diye düşünmüştüm. çünkü hiçbir belirtisi yoktu. normalde ben 3 cmlik kisti bile hissederim.
alındığında 16 cmdi.

X