bıktım artık bu takıntılı adamdan

Takıntılı değil bildiğimiz cimri.

Cimri adam hiç çekilmiyor gerçekten.

Büyük konuşmayayım ama flört ederken maddiyata bakışını sevmediğim biriyle asla evlenmem.

belki de bir aile terapistine gitmelisiniz ,her şeyi konuşarak halledebilirsiniz

Siz boyle usteledikce daha da panik oluyordur. Ayricakardesi yatmissa onunda bir problemi olabilir es olarak yaninda olacaginiza sizde iyce tetiklemissiniz ki bebeginiz 7aylik olduguna gore hala lohusa donemi hassasligi var kolay degil bence duzeltilebilir bak esin sirtini donmuyor inkar etmiyor lutfen cocugun icin mucadele et belki duzeltilebilecek seyler vardir hem sen hem esin profesyonel destek alin bir. Ailene bakma sen kendi yuvan var artik.

Iki mesajınıda okudum, bence eşin değil takıntılı olan sensin. Eşini beğenmiyorsun ve onun her huyuna takmışssın. Ödeyecek durumdayken ucuza kaçması falan takıntı değil, cimrilikte değil bana göre. Aynı vazifeyi görüyorsa neden pahalısını alayım enayimiyim diye düşünebilir! Ayrıca Planlı Programlı yapıyormuş herseyi, olabilir ne güzel işte, aniden misafir çağırma yada eve getirme gibi gıcık bi huyu yok. Ailen eşini beğenmiyor diye artık sende ondan soğumuşsun, ayrılın ve adamın onuruyla daha fazla oynamayın
Hayır sen yazdıklarimla yorumluyosun sadece onunla yaşayan benim ve herzaman ve herseyde ucuza kaçması hesap yapması değil dediğim bunu fazla abartmasi mesele bu kadar hesap yapmasına hiç gerek yok mesela biraz daha fazla ödese batmaz.üstelik bunu hastane konusundada yaparsa bu önemli bir problem bence.ayrıca planlı programlı kısmına hiç girme gezmeye gidecegimiz zaman sacmasapan ayrıntıları planlar kaçta gidecegiz kaçta döneceğiz kesin cevap ister.mesela kahvaltı yapınca hazirlanip çıkarız diyorum bunu bana 50 kere sorar hazirlanirken sürekli baskı yapar acele et çıkmamiz lazım diye halbuki bi yere Yetişmiyoruz gezecegiz burnumdan getiriyor.hep bişeyi unutuyorum aceleden

Takıntılı değil bildiğimiz cimri.

Cimri adam hiç çekilmiyor gerçekten.

Büyük konuşmayayım ama flört ederken maddiyata bakışını sevmediğim biriyle asla evlenmem.
evet bende onun cimriligine tahammül edemiyorum flört ederken anlayamamisim.ama cimrilikte bir hastalık ve ciddi bir takıntı bence

Siz boyle usteledikce daha da panik oluyordur. Ayricakardesi yatmissa onunda bir problemi olabilir es olarak yaninda olacaginiza sizde iyce tetiklemissiniz ki bebeginiz 7aylik olduguna gore hala lohusa donemi hassasligi var kolay degil bence duzeltilebilir bak esin sirtini donmuyor inkar etmiyor lutfen cocugun icin mucadele et belki duzeltilebilecek seyler vardir hem sen hem esin profesyonel destek alin bir. Ailene bakma sen kendi yuvan var artik.
çok doğru bir tespit... oda sen böyle yaklaştıkça beni hiç duzeltemezsin diyor.yardım alma konusundada haklısın kendi başımıza çözemiyoruz daha çok batıyoruz

Hayır sen yazdıklarimla yorumluyosun sadece onunla yaşayan benim ve herzaman ve herseyde ucuza kaçması hesap yapması değil dediğim bunu fazla abartmasi mesele bu kadar hesap yapmasına hiç gerek yok mesela biraz daha fazla ödese batmaz.üstelik bunu hastane konusundada yaparsa bu önemli bir problem bence.ayrıca planlı programlı kısmına hiç girme gezmeye gidecegimiz zaman sacmasapan ayrıntıları planlar kaçta gidecegiz kaçta döneceğiz kesin cevap ister.mesela kahvaltı yapınca hazirlanip çıkarız diyorum bunu bana 50 kere sorar hazirlanirken sürekli baskı yapar acele et çıkmamiz lazım diye halbuki bi yere Yetişmiyoruz gezecegiz burnumdan getiriyor.hep bişeyi unutuyorum aceleden
Senin eşine olan sevgin ve Aşkın bitmiş tatlım ben bunu anladım ne yazıkki. Bazı insanlar böyle ufak seylere cok takarlar, bu anlattıkların cok abartılı bişey gelmedi. Belkide seni memnun etmek icin uğraşıyor ve kasıyor, Buda elinde patlıyor olabilir. Sende dalga geçip onuruyla oynayacağına farklı çözüm Önerileri sundunmu? Örneğin aile terapisti veya esinin tek basına bi psikoloğa gitmesi gerektiğini önerdinmi?

bu mesajı hep bir konuya yazmak istiyordum hep beter konular çıkıyordu yazamıyordum

bence sorunlarınız halledilmeyecek şeyler değil yuvanızı yıkmayın

Ben olsam senden boşanırdım.
neden onda hiç hata görmüyomusunuz.
emin olun oda çok inat ve birazda sinirli biri ben burada göründüğüm kadar ters değilim ayrıca yaptığım herşeyde onu düşünürüm ama beyimiz fazlaca bencildir.çoğu zaman arabasının iyiliğini benimkinden çok düşündüğünü hissediyorum

Eşinizin huyları çok güzel değil ama çokluk da büyütülecek şeyler değil

Örneğin babam plan yapar da yapar o da daha kahvaltıda kaçta döneceğiz de hava kararır da ben içildi gece araba kullanmak istemem vs der duyurdu şimdi 70 şine merdiven dayadı herkes de yıllarca onu böyle kabul edip alıştı

10 gün sonra şuraya gideceğiz dedim 10 ayrı güzergah belirledi eşime de bir sütü akıl verdi ordan git burdan git vs vs he dedi geçti

Park etme sorunu babamın da vardır ama bizim bir enişte var onunki fena yıllar önce onun araba ile olimpos a gittik girişte park edip bizi kilometrelerce yürüttü ya altı yere değerde vs vs o zaman çok uzak gelmişti bize

biz kendi arabamızla kapısına kadar gidip otoparka bıraktık 4 tl verdik bu yıl o bu parayı çok buldu otoparka para mı verilir

Cimri vs damgasını böyle yiyor işte ya da be bileyim 10 tl tutacak yere taksi ile gidiyorum ay taksiye para mı verilir yürümüyorsan ara ben seni alırım diyor sanki araba benzin yakmayacak

Mesela tatile akşam üzeri vardık yani o gün para verdik ama sadece yattık adamın içi gitti bir günlük para boşuna gitmiş oysa biz rahat rahat uykumuzu vs alıp geze geze gittik

Insanlar farklı farklı bu tarz kişilerle yaşamak zordur haklısınız terapiye gidin karşılıklı fedakarlıklar yapın kendi geliriniz varsa ona karışmana sözü versin harcayın kendi geliriniz yoksa bile size belirli bir miktar versin ve örtülü ödenek olsun nereye ne harcadınız bilmesin

Hastane vs demişsiniz özel hastane gereksiz vs dediğinde bazı konularda hayat standardı kuralı koyun gelirinize göre atıyorum en lüks değil de orta karar olsun

Deterjanı vs markanız belli olsun siz de huzurlu yaşayın ama eşinize de biraz alan bırakın zira onun tarzındaki insanlar yönetmeyi vs de sever adres arar sen ben biliyorum kursan dersin o üç adama sorar öyle gider lokantada yiyeceğin yemeğe bile müdahil olur

Biraz uzman desteği alın bu süreçte zira bebekli hayata adapte olmak hepimiz için zor ikiniz de fazlası ile gerilmiş olabilirsiniz

Bir de naçizane tavsiye şu ailelerin arkadaşların dediklerini duymayın hiç

Senin eşine olan sevgin ve Aşkın bitmiş tatlım ben bunu anladım ne yazıkki. Bazı insanlar böyle ufak seylere cok takarlar, bu anlattıkların cok abartılı bişey gelmedi. Belkide seni memnun etmek icin uğraşıyor ve kasıyor, Buda elinde patlıyor olabilir. Sende dalga geçip onuruyla oynayacağına farklı çözüm Önerileri sundunmu? Örneğin aile terapisti veya esinin tek basına bi psikoloğa gitmesi gerektiğini önerdinmi?
önerdim tabiki kendiside bu davranislarinin normal olmadığının farkında zaten söylüyo bunu.düne kadar seviyordum ama bugün bende emin değilim

emin olun oda çok inat ve birazda sinirli biri ben burada göründüğüm kadar ters değilim ayrıca yaptığım herşeyde onu düşünürüm ama beyimiz fazlaca bencildir.çoğu zaman arabasının iyiliğini benimkinden çok düşündüğünü hissediyorum

Sizi de düşünür ama o başının çaresine bakar araba benim sorumluluğum şeklinde bir mantık işler arabası çizilmesin ama eşi çocuğu sıcakta biraz yürüsün bir şey olmaz der

Bunun için uzman desteği şart ha yapılacak bir şey var mı bilmem ama en azından belki karşılıklı toleransı öğretir

Sizi de düşünür ama o başının çaresine bakar araba benim sorumluluğum şeklinde bir mantık işler arabası çizilmesin ama eşi çocuğu sıcakta biraz yürüsün bir şey olmaz der

Bunun için uzman desteği şart ha yapılacak bir şey var mı bilmem ama en azından belki karşılıklı toleransı öğretir
aynen öyle arabası çizilmesin yanındaki arabalar acaba sürterek gecebilirmi güneşte yanar mı..... daha bir sürü şey.
bende çok süper değilim biliyorum zaten panik bende onu iyice strese sokuyorum üzerinde baskı oluşturuyorum profesyonel destek şart çünkü birbirimizi iyilestirecek durumda değiliz malesef

Hata değil bak katlanamiyorsun. Tedavi olalım demiş doktora gitmesinde yardımcı olmak yerine alay etmissin. Benle alay etse eşim beni sevmediğini dusunurum bu yüzden boşanırdım.

Siz de icinde bulundugunuz durumdan bunalmissiniz. Fakat kardesi okb tedavisi gormus ve bu durum cogu zaman ailenin butun uyelerin de bile gorulebilir. Tani konmamis olmasi veya tani konacak kadar belirti olmamasi tedavi surecini zora sokar. Ve inanin bu sekilde takintili olmayi o istemedi, bu hayati o secmedi. bundan sonrasi icin bu durumu kabullenip geregini yapmak icin caba harcamasi gerekir. Boyle durumlarda insanlar cevresindeki insanlarin destegine cok cok fazla ihtiyac duyarlar. Ve en yakinindaki olarak en buyuk destek esinden gelmelidir. Sizin bu tahammulsuzlugunuz, dayanamayisiniz icinde bulundugunuz bunalimdan kaynaklaniyor olabilir. Hani sevginizi sorgulayanlar var ama bazen bazi durumlar insani tahammulsuz yapabilir ve gecici bir donem olabilir. Bir de taze annesiniz, bebeginiz var. Fark etmeseniz de sorumluluklariniz artmis ve bunalim halinizi arttirmis olabilir. Esiniz yaninizda yokken onunla konusacaklarinizi prova edebilirsiniz. Kirici olmadan dalgasiz alaysiz yapici olacak bir sekilde onunla konusabilirsiniz. Yoksa resti cekmek, kovmak vs.bunlar cok kolay. En onemlisi de sizi rezil ettigi duygusunu kafanizdan atmaya calisin. Bile isteye yapmiyor olma ihtimali var. Umarim asarsiniz sorunlarinizi ve hersey yoluna girer.

Siz de icinde bulundugunuz durumdan bunalmissiniz. Fakat kardesi okb tedavisi gormus ve bu durum cogu zaman ailenin butun uyelerin de bile gorulebilir. Tani konmamis olmasi veya tani konacak kadar belirti olmamasi tedavi surecini zora sokar. Ve inanin bu sekilde takintili olmayi o istemedi, bu hayati o secmedi. bundan sonrasi icin bu durumu kabullenip geregini yapmak icin caba harcamasi gerekir. Boyle durumlarda insanlar cevresindeki insanlarin destegine cok cok fazla ihtiyac duyarlar. Ve en yakinindaki olarak en buyuk destek esinden gelmelidir. Sizin bu tahammulsuzlugunuz, dayanamayisiniz icinde bulundugunuz bunalimdan kaynaklaniyor olabilir. Hani sevginizi sorgulayanlar var ama bazen bazi durumlar insani tahammulsuz yapabilir ve gecici bir donem olabilir. Bir de taze annesiniz, bebeginiz var. Fark etmeseniz de sorumluluklariniz artmis ve bunalim halinizi arttirmis olabilir. Esiniz yaninizda yokken onunla konusacaklarinizi prova edebilirsiniz. Kirici olmadan dalgasiz alaysiz yapici olacak bir sekilde onunla konusabilirsiniz. Yoksa resti cekmek, kovmak vs.bunlar cok kolay. En onemlisi de sizi rezil ettigi duygusunu kafanizdan atmaya calisin. Bile isteye yapmiyor olma ihtimali var. Umarim asarsiniz sorunlarinizi ve hersey yoluna girer.
teşekkür ederim yorumunuz için beni anlamaya çalıştıgınız için.
bunalım halindeyim farkındayım nasıl çıkıcağımı bilmiyorum gitgite batıyoruz.
sevgimi sorgulayanlar bilmiyomu insan en çok sevdiğine kırılır en çok onun iyi olmasını ister.onun saçmasapan şeyler için beni ve bebeği 2. plana atması cok kırıyor bunu sinirle gösteriyorum normal değil belki ama cok kırılıyorum

teşekkür ederim yorumunuz için beni anlamaya çalıştıgınız için.
bunalım halindeyim farkındayım nasıl çıkıcağımı bilmiyorum gitgite batıyoruz.
sevgimi sorgulayanlar bilmiyomu insan en çok sevdiğine kırılır en çok onun iyi olmasını ister.onun saçmasapan şeyler için beni ve bebeği 2. plana atması cok kırıyor bunu sinirle gösteriyorum normal değil belki ama cok kırılıyorum
pisikiyatriye git illaki canim.bencede tahammulsuzlesmissi.adam ayni adam ama sen bebekten vs.den yoruldugun veya bunaldigin icin her sey gozune batiyor.bende ara ara yasiyorum tahamulsuzluk.pisikiyatrist gerekeni onerir canim.evliligini yipratma sakin

X