Bikornuat uterus

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Merhaba kızlar lütfen bana yardım edin. Esimde azosperm zaten tüp bebek olucakti. Rahim filmi sonucum y şekli ve bikornuat uterus yazıyor tupler açık gözüküyor. Histeroskopi ve laparoskopi olucakmisim. Sizce bi kaç doktora gösteripmi ameliyat olmalıyım. Bu şekilde rahimi olup sağlıklı gebelik geçiren varmı cevap verirseniz çok sevinirim.

Ben rahim filmi cektirmedm ama ultrasnda gorduklri kadaryla ya didelfis yada bikorns uterus oldugunu soylediler.ben bi kez 5 haftalkken dusuk yaptm pzt gunu de 7 haftalkken bebegimin kalbi durdu kurtaj oldm.yinede rahimle ilgili deil deseler de ben tekrarlayan dusuk sebepleri arasinda rahim anomalisni okudum.bence isini garantiye al iyi bi dr bulup opersynunu gerceklestir.bende rahim filmi cekildikten sonra kesin teshis konulsn operasyn dusunuyorm.bu arada bide böbreklerne baktirt istersn rahim anomalisnde böbrek anomalisi de gorulebiliyr ben tek böbrekli oldugmu ogrendm bu sebeple.

Geçmiş olsun canim benim şimdiye kadar ultrason da falan hep normal gözüktü herşey o kadar çok arastirdimki her doktor farklı söylüyor kimi gerek yok bebek 10 haftalikken rahim normale döner diyor kimi normale yakın bir rahim şekli dikiş atılır diyor kimi kesin ameliyat diyor ınan ben ne yapicagimi şaşırdım üstelik hiç tüp bebek tedavisi olmadım yumurtam catlicakmi kaliteli mi olucak eşimin spermi yeterli olucakmi diyelim bu ameliyatları oldum ama yumurtam yada sperm dollenmiyor ben boşuna mi bu ameliyatları olucam şimdi birde böbrek sorunumu olacak herşey insanlar icin tabiki Allah im dermanli hastalık versin laporoskopi sirasinda mi bobreklerime baktirayim yoksa başka bir doktora falan mi gideyim bu arada mesajın için teşekkür ederim

Rica ederim cnm.jinekologlar beni de sasirtiyor inan ki.birisinin sorun olarak gordugunu digeri normal karsiliyor herkesn farkli bi gorusu var bu da kafa karistiriyor haliyle.iyice arastirmadan operasyona onay vermemk gerek..rahim anomalisi bobrek anomalisine de yol acabiliyoms bazen bende cikti 25 yil sonra ogrendm tek bobrekli oldugumu bu nedenle baktir bi dedim.benim jinekologm bakmsti ultrason ile muayne sirasinda sende doktrn ile konus boyle bi durum da oluyoms diye bi bakar tabi bu zamana kadar hic bobreklern icin ultrason yaptrmadysan soyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…